Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες

Οπα ρε παιδες χαλαρωστε λιγο

Γιωργο μην σου φαινετε παραξενο ρε φιλε καποιος να ´´λυπηθεί´´ ενα ελαφι μιας και εδω δεν ειναι θηρευσιμο φιλε

Εκει ειναι απο τα κυρια κυνηγια αν δεν απατωμαι σωστα;
Με παρα πολυ κοσμο να ασχολειτε συγκεγρκιμενα με αυτο το κυνηγι
Στην Ελλαδα οχι

Εγω πχ θα χαλαστω εαν δω ενα αλογο κτυπημενο η σφαγμενο
Στην γαλλια το τρωνε!
Εδω οχι
Το χω στο μυαλο αλλιως το αλογο

Θα χαλαστω εαν δω ενα γατι ενα σκυλι
Στην κινα θα πετανε απ την χαρα τους ομως
Άλογο έχω φάει στην Ιταλία. Καλό ήταν
Στην Ελλάδα το κυνήγι του ελαφιού, του ζαρκαδιού και του Κρι-Κρι είναι νόμιμα.
Φυσικά πρέπει να πληροίς τις προϋποθέσεις. Να πας εκεί που επιτρέπεται, όταν επιτρέπεται κλπ κλπ κλπ

Είναι περίεργο να λέμε ότι αγαπάμε και σεβόμαστε τα θηράματα ( ως σωστοί διαχειριστές ) και την ίδια στιγμή να τα πετάμε από την καρότσα σαν σακιά και να φτιάχνουμε στοίβα …για την ακρίβεια αυτό θα το ονόμαζα αλητεία αλλά αν η εικόνα μας βολεύει και είναι γνώριμη όλα καλά … τα υπόλοιπα θηράματα που δεν τα γνωρίσαμε ποτε ας πάνε στην πυρά … Μεγάλη υποκρισία .

Άλογο έχω φάει στην Ιταλία. Καλό ήταν
Στην Ελλάδα το κυνήγι του ελαφιού, του ζαρκαδιού και του Κρι-Κρι είναι νόμιμα.
Φυσικά πρέπει να πληροίς τις προϋποθέσεις. Να πας εκεί που επιτρέπεται, όταν επιτρέπεται κλπ κλπ κλπ
Πραγματικα δεν το ηξερα Θαλη

Νομιζα οτι ειναι οπως εμας με το αγρινο που ειναι αυστηρα απαγορευμενο

Είναι περίεργο να λέμε ότι αγαπάμε και σεβόμαστε τα θηράματα ( ως σωστοί διαχειριστές ) και την ίδια στιγμή να τα πετάμε από την καρότσα σαν σακιά και να φτιάχνουμε στοίβα …για την ακρίβεια αυτό θα το ονόμαζα αλητεία αλλά αν η εικόνα μας βολεύει και είναι γνώριμη όλα καλά … τα υπόλοιπα θηράματα που δεν τα γνωρίσαμε ποτε ας πάνε στην πυρά … Μεγάλη υποκρισία .
Πανω στη καροτσα λογικα λες για τα αγριογουρουνα, ισως και 'συ, αν επιτρεποταν να πας με παρεα και να θηρευσεις τεσσερα πεντε ελαφια, να εκανες το ιδιο.Σαν εικονα ναι, δεν ειναι και η πιο καλλιτεχνικη, αλλα στην πραξη καποια πραγματα ειναι ετσι, καλως ή κακως.

Δεν ακούς να μιλάει κανένας εδώ μέσα για κυνήγι που γίνεται σε ρεζέρβες και αν κάποιος κάνει συζήτηση περί ρεζέρβας θα τραμπουκιστεί.
Οι ρεζερβες ομως στην Ελλάδα είναι γεμάτες σε σημείο που για το Κρι-Κρι είναι όλα τα ραντεβού κλειστά πριν αρχίσει η σεζόν.

Κανενα θηραμα μα κανενα, δεν πα να ειναι μια ταπεινη τραβιολα δεν αξιζει χλευασμου με το να το πεταμε και να μην σεβομαστε την καρπωση του
Το θηραμα αποτελει κατι που εχεις κανει αναληψη απο την φυση

Περαν την αδρεναλινης ως προς την καρπωση του σου χαριζει την εμπειρια του την ομορφια του και το κρεας του

Δεν μπορεις να δειχνεις ασεβεια ως προς ολα αυτα

Και εδω θα στεναχωρησω κοσμο γιατι θεωρω ασεβεια προς το θηραμα και κατι επιπλεον
Το να το καρπωθεις και να μην το τρως
Το κυνηγι ολοκληρωνεται με την σωστη διαχειρηση του θηραματος ωστε να διατηρηθει και να καταληξει στο πιατο
Μας
Ουτε και με την πωληση θηραματων συμφωνω
Να δωσεις δωρο σε φιλους συμφωνω
Να τα πουλησεις οχι

Κανενα θηραμα μα κανενα, δεν πα να ειναι μια ταπεινη τραβιολα δεν αξιζει χλευασμου με το να το πεταμε και να μην σεβομαστε την καρπωση του
Το θηραμα αποτελει κατι που εχεις κανει αναληψη απο την φυση

Περαν την αδρεναλινης ως προς την καρπωση του σου χαριζει την εμπειρια του την ομορφια του και το κρεας του

Δεν μπορεις να δειχνεις ασεβεια ως προς ολα αυτα

Και εδω θα στεναχωρησω κοσμο γιατι θεωρω ασεβεια προς το θηραμα και κατι επιπλεον
Το να το καρπωθεις και να μην το τρως
Το κυνηγι ολοκληρωνεται με την σωστη διαχειρηση του θηραματος ωστε να διατηρηθει και να καταληξει στο πιατο
Μας
Ουτε και με την πωληση θηραματων συμφωνω
Να δωσεις δωρο σε φιλους συμφωνω
Να τα πουλησεις οχι
Συμφωνω σε ολα , θελω μονο να συμπληρωσω κατι οσον αφορα την προσφορα σε φιλους.
Επειδη καποτε μου ειπε ενας φιλος κυνηγος οτι μετα απο κυνηγι του εδωσαν ολοι οι συγκυνηγοι τα θηραματα τους ( τσιχλες ) και αυτος πηγαινοντας σπιτι σκεφτηκε ¨ποιος τα καθαριζει τωρα ολα αυτα ? ¨ και τα πεταξε στον καδο ...
Οταν τα προσφερουμε σε καποιον , καλο ειναι να ξερουμε οτι θα τα εκτιμησει.

Συμφωνω σε ολα , θελω μονο να συμπληρωσω κατι οσον αφορα την προσφορα σε φιλους.
Επειδη καποτε μου ειπε ενας φιλος κυνηγος οτι μετα απο κυνηγι του εδωσαν ολοι οι συγκυνηγοι τα θηραματα τους ( τσιχλες ) και αυτος πηγαινοντας σπιτι σκεφτηκε ¨ποιος τα καθαριζει τωρα ολα αυτα ? ¨ και τα πεταξε στον καδο ...
Οταν τα προσφερουμε σε καποιον , καλο ειναι να ξερουμε οτι θα τα εκτιμησει.
Πραγματικά απαράδεκτο. Για ολους τους. Γιατί και αυτοί που τα χάρισαν, τα χάρισαν για να μην τα καθαρίσουν. Αν ήθελαν πραγματικά να χαρίσουν, ας τα είχαν καθαρίσει πρώτα.
Κυνηγός που δεν καταδέχεται να καθαρίζει το θήραμά του δεν είναι κυνηγός.

Πανω στη καροτσα λογικα λες για τα αγριογουρουνα, ισως και 'συ, αν επιτρεποταν να πας με παρεα και να θηρευσεις τεσσερα πεντε ελαφια, να εκανες το ιδιο.Σαν εικονα ναι, δεν ειναι και η πιο καλλιτεχνικη, αλλα στην πραξη καποια πραγματα ειναι ετσι, καλως ή κακως.
Αυτό να το πεις στους αγαπητούς συναδέλφους που πετάχτηκαν να μας ενημερώσουν για την θλίψη που τους προκαλεί η εικόνα του πεσμένου ελαφιού …

Αυτό να το πεις στους αγαπητούς συναδέλφους που πετάχτηκαν να μας ενημερώσουν για την θλίψη που τους προκαλεί η εικόνα του πεσμένου ελαφιού …
Το δικο μου ''θεμα'' ειναι ασχετως τι κυνηγαμε, να μην υποφερει το θηραμα και να ειναι οσο το δυνατο πιο ακαριαιος ο θανατος του. Συνταγες με ελαφι μην ανεβαζεις γιατι δεν μπορω να βρω κρεας τετοιο να δοκιμασω τη συνταγη....

Το δικο μου ''θεμα'' ειναι ασχετως τι κυνηγαμε, να μην υποφερει το θηραμα και να ειναι οσο το δυνατο πιο ακαριαιος ο θανατος του. Συνταγες με ελαφι μην ανεβαζεις γιατι δεν μπορω να βρω κρεας τετοιο να δοκιμασω τη συνταγη....
Γι'αυτο αγαπαμε remi.....

Συνταγες με ελαφι μην ανεβαζεις γιατι δεν μπορω να βρω κρεας τετοιο να δοκιμασω τη συνταγη....
Στα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος το Δεκέμβριο βρίσκεις και ελάφι και ζαρκάδι αν κάποια φορά θελήσεις να δοκιμάσεις

Αυτές είναι αστικού τύπου νευρώσεις φίλε. Οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε πόλεις έχουν κάποια.
Όχι,φυσικά και δεν είναι ''νευρώσεις''.Αν με ρωτήσεις εγώ δεν ξέρω να σου δώσω τον ψυχιατρικό ορισμό της λέξης νεύρωση.Εσύ ξέρεις τι σημαίνει;Και γιατί θα πρέπει να χοροπηδάω όταν δω ένα νεκρό ελάφι;Όντως αυτοί που στο εξωτερικό τα κυνηγάνε,μαθαίνουν σε αυτό αλλά ως εκεί...

Αν δεν απατώμαι επιτρέπεται στις Ε.Κ.Π. δλδ ελεγχόμενες κυνηγετικές περιοχές.Στις Σέρρες πάντως επιτρέπεται ορισμένες μόνο μέρες το χρόνο και υπό προϋποθέσεις φυσικά.

Μα τι,θα αυτολογοκρινόμαστε για να είμαστε αρεστοί;Κυρίως εφόσον δεν προσβάλλουμε άλλους κυνηγούς λέγοντας πώς νιώθουμε...

Και εγώ δεν βρίσκω τσίχλες αλλά δεν σου είπα να μην ανεβάζεις συνταγές … δεν υποφέρει το θήραμα , έχει προβλέψει ο νομοθέτης για αυτό ..σε αντίθεση με άλλους νομοθέτες ..ξέρεις , αυτούς από τα λιντλ

Back