Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες

Τα προτυπα που εχουν περαστει μεσα στις κοινωνιες ειναι το θεμα...Λεφτα, τζιπαρες, βιλαρες με πισινες, γκομεναρες....Καποιοι τα αποκτουν αυτα με "νομιμους" τροπους οι υπολοιποι, οι "λουμπεν" προσπαθουν κι αυτοι να τα αποκτησουν με τροπους που υποδεικνειονται απο την κοινωνικη κατασταση στην οποια βρισκονται ληστειες ναρκωτικα οπλα και παει λεγοντας... ο στοχος ομως και για τους δυο παραμενει ιδιος...
Σου λεει γιατι εσυ εισαι πιο μαγκας απο μενα και τα εχεις αυτα....? Θα τα αποκτησω κι εγω με τον δικο μου τροπο...
Το "νομιμους" μεσα σε εισαγωγικα για ευννοητους λογους....

Αυτο τωρα δεν ειναι κριμα να λογοκριθει....
Αυτο το κομματι παρολο το λεξιλογιο που χρησιμοποιει(που πιστευω στην καθημερινη μας ζωη ολοι μας το χρησιμοποιουμε....) αντικατοπτριζει κομματι της πραγματικοτητας?αυτο ειναι το θεμα...

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ;;

Τις ταινίες της δεκαετίας του 80 με Στάθη Ψάλτη, Μουστάκα και άλλους ποιος τις λογοκρίνει και κόβουν κάποιες λέξεις δήθεν άσεμνες που σχεδόν όλοι μας τις λέμε.

Ή το παράδειγμα με το τραγούδι της Αδάμου που έγραψα παραπάνω.

Για να απαντήσω όμως στην δική σου ερώτηση άποψη μου είναι πως όχι δεν πρέπει να υπάρχει λογοκρισία σε κάθε μορφής τέχνη.

Εκεί όμως που μπλέκει ο υπόκοσμος με την μαφία τα ναρκωτικά και την σωματεμπορια ναι να λογοκρίνονται και να απαγορεύονται.

Οι λοιποί καλλιτέχνες που δεν έχουν σχέση με τα παραπάνω και υπηρετούν την τέχνη τους δεν έχουν θέμα με την λογοκρισία.

Αν και είδες τι γίνεται με τον Σεφερλή εκεί πάει αλλού όμως γιατί θίγονται οι LGT και λοιποί περίεργοι...

Το ξαναλέω άποψη μου που δεν σημαίνει πως είναι και σωστή.

Απο τα λιντλ ... έχουν βρει και τα κάνουν επειδή τόσο η αστυνόμευση αλλα και η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτες .

Back