Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες

Πολύ ενδιαφέρον !

Άδικο πάντως δεν έχει για την προσβολή σε πολλά τραγούδια της γυναικείας αξιοπρέπειας και βρισιές που εκεί όμως οι meetουδες δεν παρεξηγούνται⁉️

Εδώ η άλλη που λέει το τραγούδι με τις πίπες το κόβουνε στην μετάδοση ή και στην ηχογράφηση ενώ όλα αυτά που λέγονται στην τραπ παίζουν κανονικά.

Αχωνευτος μεν ο βελο αλλά δίκιο σε αυτό.

Κατά την κρίση μου και την άποψη μου.

Άδικο πάντως δεν έχει για την προσβολή σε πολλά τραγούδια της γυναικείας αξιοπρέπειας και βρισιές που εκεί όμως οι meetουδες δεν παρεξηγούνται⁉️

Εδώ η άλλη που λέει το τραγούδι με τις πίπες το κόβουνε στην μετάδοση ή και στην ηχογράφηση ενώ όλα αυτά που λέγονται στην τραπ παίζουν κανονικά.

Αχωνευτος μεν ο βελο αλλά δίκιο σε αυτό.

Κατά την κρίση μου και την άποψη μου.
Θα πάω όμως απο την αλλη πλευρά και θα ρωτήσω , πρέπει να υπάρχει λογοκρισία στην κάθε μορφή τέχνης ? Αν αύριο δεν αρέσουν οι ταινίες δράσης με κλέφτες και αστυνόμους θα κλείσουμε στην φυλακή τους ηθοποιούς? μετα θα κλείσουμε στην φυλακή και τους συγγραφείς αν αυτά που γράφουν περιγράφουν βία και δεν μας αρέσουν ? Μήπως αλλού είναι το πρόβλημα με την εγκληματικοτητα στισ νεες γενιές και προσπαθούμε να την κρύψουμε κατω απο το χαλί?

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ;;

Τις ταινίες της δεκαετίας του 80 με Στάθη Ψάλτη, Μουστάκα και άλλους ποιος τις λογοκρίνει και κόβουν κάποιες λέξεις δήθεν άσεμνες που σχεδόν όλοι μας τις λέμε.

Ή το παράδειγμα με το τραγούδι της Αδάμου που έγραψα παραπάνω.

Για να απαντήσω όμως στην δική σου ερώτηση άποψη μου είναι πως όχι δεν πρέπει να υπάρχει λογοκρισία σε κάθε μορφής τέχνη.

Εκεί όμως που μπλέκει ο υπόκοσμος με την μαφία τα ναρκωτικά και την σωματεμπορια ναι να λογοκρίνονται και να απαγορεύονται.

Οι λοιποί καλλιτέχνες που δεν έχουν σχέση με τα παραπάνω και υπηρετούν την τέχνη τους δεν έχουν θέμα με την λογοκρισία.

Αν και είδες τι γίνεται με τον Σεφερλή εκεί πάει αλλού όμως γιατί θίγονται οι LGT και λοιποί περίεργοι...

Το ξαναλέω άποψη μου που δεν σημαίνει πως είναι και σωστή.

Θα πάω όμως απο την αλλη πλευρά και θα ρωτήσω , πρέπει να υπάρχει λογοκρισία στην κάθε μορφή τέχνης ? Αν αύριο δεν αρέσουν οι ταινίες δράσης με κλέφτες και αστυνόμους θα κλείσουμε στην φυλακή τους ηθοποιούς? μετα θα κλείσουμε στην φυλακή και τους συγγραφείς αν αυτά που γράφουν περιγράφουν βία και δεν μας αρέσουν ? Μήπως αλλού είναι το πρόβλημα με την εγκληματικοτητα στισ νεες γενιές και προσπαθούμε να την κρύψουμε κατω απο το χαλί?
Ειλικρινα δεν το περιμενα αυτο το σχολιο απο σενα....

Back