Μου θύμησες την ταινία «safe sex» Οκτώβριος του 99 όπου η Βάσω Γουλιελμακη σε ερώτηση του συντρόφου της για μία εξυπηρέτηση που ζητά στο αφεντικό της ( Σπύρος Παπαδόπουλος ) απαντάει την αλησμόνητη ατάκα : Δεν περνάνε αυτά στον κύριο Φαίδωνα είναι πολύ Πουριτανος !Σε θεωρω πιο συντηρητικο απο τα γραφομενα σου....οποτε το σχολιο σου το βρηκα αρκετα "προοδευτικο"....
Παραδόξως ενώ κυνηγώ και φυσικά σκοτώνω πουλιά μια ζωή,η θέα του νεκρού ελαφιού που προξενεί λύπη...Του νεκρού αγριογούρουνου όμως ΟΧΙ!
μαλλον ειναι το ειδος του συγκεγκριμενου χιουμορ ,και εμενα τα ιδια.,η θέα του νεκρού ελαφιού που προξενεί λύπη...
Το θηραμα στο υποσυνειδητο ενος κυνηγου σημαινει αυτοματα και φαγητο και ειναι αρρικτα συνδεδεμενο υποσυνειδητα με την επιβιωσηΠαραδόξως ενώ κυνηγώ και φυσικά σκοτώνω πουλιά μια ζωή,η θέα του νεκρού ελαφιού που προξενεί λύπη...Του νεκρού αγριογούρουνου όμως ΟΧΙ!
Εμένα που κυνηγώ ελάφια δεν μου προξενεί λύπη.Παραδόξως ενώ κυνηγώ και φυσικά σκοτώνω πουλιά μια ζωή,η θέα του νεκρού ελαφιού που προξενεί λύπη...Του νεκρού αγριογούρουνου όμως ΟΧΙ!
Δεν είναι χιούμορ, είναι η χαρά του κυνηγού που μετά απο προσπάθεια καρπώθηκε μεγάλο αρσενικό ελάφι.μαλλον ειναι το ειδος του συγκεγκριμενου χιουμορ ,και εμενα τα ιδια.
Αυτές είναι αστικού τύπου νευρώσεις φίλε. Οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε πόλεις έχουν κάποια.Παραδόξως ενώ κυνηγώ και φυσικά σκοτώνω πουλιά μια ζωή,η θέα του νεκρού ελαφιού που προξενεί λύπη...Του νεκρού αγριογούρουνου όμως ΟΧΙ!
Καμμία σχέση αυτό που λές.δεν είμαστε πρωτάρηδες, μιλάμε συγκεκριμένα Με της 2 φωτογραφίες για εμένα είναι κακό χιούμορ,μην μπερδεύεις όλα τα άλλα και το κάνουμε πάλι το θέμα γενικό.Που να δείξουμε δηλαδή πως καθαρίζεις το ελάφι με την βοήθεια μιας μπάλας του γκολφ … ( ή με κάποια σύνεργα σαν μεγάλες πένσες για τους γκατζετακηδες ) . Θα γίνει της νεύρωσης εδώ μέσα μετά
Δεν είσαστε αλλά έτσι φέρεστε ορισμένοι .Καμμία σχέση αυτό που λές.δεν είμαστε πρωτάρηδες, μιλάμε συγκεκριμένα Με της 2 φωτογραφίες για εμένα είναι κακό χιούμορ,μην μπερδεύεις όλα τα άλλα και το κάνουμε πάλι το θέμα γενικό.
Δεν είναι κακό να μην το συνηθίζεις , να μην είναι γνώριμο σε εσένα … κακό είναι να δείχνεις με το δάχτυλο και να είσαι αλεπουδιάρης .Οπα ρε παιδες χαλαρωστε λιγο
Γιωργο μην σου φαινετε παραξενο ρε φιλε καποιος να ´´λυπηθεί´´ ενα ελαφι μιας και εδω δεν ειναι θηρευσιμο φιλε
Εκει ειναι απο τα κυρια κυνηγια αν δεν απατωμαι σωστα;
Με παρα πολυ κοσμο να ασχολειτε συγκεγρκιμενα με αυτο το κυνηγι
Στην Ελλαδα οχι
Εγω πχ θα χαλαστω εαν δω ενα αλογο κτυπημενο η σφαγμενο
Στην γαλλια το τρωνε!
Εδω οχι
Το χω στο μυαλο αλλιως το αλογο
Θα χαλαστω εαν δω ενα γατι ενα σκυλι
Στην κινα θα πετανε απ την χαρα τους ομως