Άσε ρε που τα κουρευεις κοντά,στο τραπέζι έλεγες ότι τώρα φυτρώνουνΕν τω μεταξύ επειδή τα κουρευω κοντά βρήκε τον μόνο καράφλα και με συνέδεσε με αυτόν ο πούστης.
Άσε ρε που τα κουρευεις κοντά,στο τραπέζι έλεγες ότι τώρα φυτρώνουνΕν τω μεταξύ επειδή τα κουρευω κοντά βρήκε τον μόνο καράφλα και με συνέδεσε με αυτόν ο πούστης.
Κώστα πρέπει να είναι όπως τα λες, στο καραούλι ήταν οι ταβέρνες, οι κοντινοί κυνηγότοποι απείχαν κάποια χιλιόμετρα. Εκεί σταματούσαν κάποιοι, κυρίως γυρίζοντας από το κυνήγι, είτε είχαν πάει κοντά (Οινόη) ή μακρύτερα (προς Κωπαίδα κ.λ.π.).Στέλιο για Αταλάντη μου θυμίζει το μέρος
Το Καραούλι το ανακάλυψε μετά ο Καραουλης όταν περνώντας από εκεί σταμάτησε στο γνωστό μαγειρείο για γίδα βραστή
View attachment 31294
Μια ταβέρνα έχει στο Καραούλι δεξιά πάνω μόνο και πάντα είναι άδεια.Μια φορά μας είχε δείξει μια συκωταρια, πρέπει να ήταν του Τουταγχαμών...Κώστα πρέπει να είναι όπως τα λες, στο καραούλι ήταν οι ταβέρνες, οι κοντινοί κυνηγότοποι απείχαν κάποια χιλιόμετρα. Εκεί σταματούσαν κάποιοι, κυρίως γυρίζοντας από το κυνήγι, είτε είχαν πάει κοντά (Οινόη) ή μακρύτερα (προς Κωπαίδα κ.λ.π.).
Πω ρε μιλαμε δεν παλευεσαι με τιποτα!!!!! ΧαχαχχαχαΜια ταβέρνα έχει στο Καραούλι δεξιά πάνω μόνο και πάντα είναι άδεια.Μια φορά μας είχε δείξει μια συκωταρια, πρέπει να ήταν του Τουταγχαμών...
Εγώ όταν ζούσα στο πατρικό, σε όλα τα κυνήγια μου περνούσα από εκεί. Ποτέ όμως δεν έτυχε να σταματήσουμε σε αυτή την ταβέρνα!!! Όταν πηγαίναμε Οινόη στην επιστροφή σταματάγαμε σε ένα μικρό χάνι ακριβώς στη διασταύρωση του δρόμου που μπαίνει στον κάμπο. Όταν πηγαίναμε δερβενοχώρια τρώγαμε εκεί, όταν περνάγαμε την κάζα στην επιστροφή καθόμαστε στην κάζα ... στο καραούλι ποτέ!!!Μια ταβέρνα έχει στο Καραούλι δεξιά πάνω μόνο και πάντα είναι άδεια.Μια φορά μας είχε δείξει μια συκωταρια, πρέπει να ήταν του Τουταγχαμών...
Γι'αυτό είσαι εδώ και γράφεις,αλλιώς...στο καραούλι ποτέ!!!
Ψιτ κύριος με έχεις μπερδεψει. Εγώ έχω μακρύ μαλλί και είμαι 1'82 και 100 κιλά τερας. Αυτός ο DimDre στην φωτο είναι ταπας! Μου αρέσει πολύ ο Ηλίας ο Βλαχος, άγριος μεταλλας δειχνει!
Απαραδεκτος!!!Βρωμη καθε πρωι και νερο με κοτοπουλο και μπροκολο ολη την υπολοιπη μερα!!!Εγώ έχω μακρύ μαλλί και είμαι 1'82 και 100 κιλά τερας.
Μπααααα δεν παιζει! Είμαι μυωδης! 4-5 κιλά έχω παραπανίσια. Εάν πλακωθω στα περπατητα έφυγαν αερας. Δεν έχει και ελιά ούτε για δείγμα φετος και από τέλος Οκτωβρίου περπατητο κόντρα και άγιος ο Θεός!Απαραδεκτος!!!Βρωμη καθε πρωι και νερο με κοτοπουλο και μπροκολο ολη την υπολοιπη μερα!!!
Γυμναστηριο και προβατινα μετα?Μπααααα δεν παιζει! Είμαι μυωδης! 4-5 κιλά έχω παραπανίσια. Εάν πλακωθω στα περπατητα έφυγαν αερας. Δεν έχει και ελιά ούτε για δείγμα φετος και από τέλος Οκτωβρίου περπατητο κόντρα και άγιος ο Θεός!
Οχι ρε. Γυμναστήριο έχω να πάω από το 2004! Βαριά δουλεία και όσο πιο πολύ περπάτημα και ελαφρύ τρέξιμο μπορω. Μετά γρουνακι! Προβατίνα αραιά και που!Γυμναστηριο και προβατινα μετα?
Που τη βρηκες ρε θηριο; Γνωριζω 2 ατομα τον hunter 302 k Ηλια ειναι συγγενεις μου εξαιρετικοι κυνοφιλοι κυνηγοι με παραδοση πολλων γενεων πισω.
Στο ιντερνετ ψαχνοντας!!!Search στις εικονες!Που τη βρηκες ρε θηριο; Γνωριζω 2 ατομα τον hunter 302 k Ηλια ειναι συγγενεις μου εξαιρετικοι κυνοφιλοι κυνηγοι με παραδοση πολλων γενεων πισω.
Τί συγγένεια έχουμε Στέλιο;Που τη βρηκες ρε θηριο; Γνωριζω 2 ατομα τον hunter 302 k Ηλια ειναι συγγενεις μου εξαιρετικοι κυνοφιλοι κυνηγοι με παραδοση πολλων γενεων πισω.
Αν ηξερες τι σεττερ εχεις στη φωτο δεν θα κοιμοσουν για μηνες....Τί συγγένεια έχουμε Στέλιο;
Ενταξει,υπεγραψα
"Δεν θες να με γαμησεις" λεει η αλλη!!!!!