Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Υπεβαλε παραιτηση απο το φορουμ και απο τις ταξεις των κυνηγων.Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Τωρα πρεπει ολοι εμεισ οι υπολοιποι να μην βαρεσουμε τρυγονι .( Πραγμα οχι σπανιο βεβαια )Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Στείλε δεύτερο -60 μπας και το σώσεις.Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Δεν πιστεύω να σου έχει τάξει τίποτα η Μπομπολάκη και κάνεις προβοκάτσιεςΡε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Πάλι καλά που δεν έστειλες 666 ...Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Δε πας για κάνα ψάρεμα λέω γω αφού το κυνήγι δε σου πάει, ξέχασα και που έχω βάλει τα χάπια για την πίεση.Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Διάγραψε την εφαρμογή.Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Εγώ το λεω, θα βγει ο προεδρας και θα πανηγυρίσει αν δεν πιάσουμε τα 145.000! Θα πει μάλιστα ότι η μείωση του ορίου που η ΚΣΕ επέβαλε με την σοφία και την διορατικότητα που την διακρίνει , συνέβαλε σε αυτό και θα μας συγχαιρουν και οι ευρωπεη...Πάλι καλά που δεν έστειλες 666 ...
Μην ανησυχείτε ρε μάγκες. Δεν πρόκειται να συμπληρωθούν οι 145.000 ως το τέλος της σεζόν.
Μην αγχωνεσαι αύριο που θα πιάσω 60 δεν θα τα δηλωσω και θα είναι πατσιΡε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
Κατέβασε την τζάμπα την πληρώσαμεΠέρα από την πλάκα, δεν φαίνεται κάπου πόσα έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα; Έτσι για τους τύπους, να υπάρχει μια διαφάνεια δηλαδή.
ΥΓ. Δεν πιστεύω να πίστεψε κανείς ότι δήλωσα παραπάνω. Την εφαρμογή δεν την έχω κατεβάσει ακόμα.
Μάλλον όχι, απ' ότι έχω καταλάβει ... Μόνο αν έχεις κάποιο γνωστό στο "Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής & Θήρας" του ΥΠΕΝ, να σε ενημερώνει ανεπίσημα ...Πέρα από την πλάκα, δεν φαίνεται κάπου πόσα έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα; Έτσι για τους τύπους, να υπάρχει μια διαφάνεια δηλαδή.
Πιάσ'το αβγό και κούρευτο.Μάλλον όχι, απ' ότι έχω καταλάβει ... Μόνο αν έχεις κάποιο γνωστό στο "Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής & Θήρας" του ΥΠΕΝ, να σε ενημερώνει ανεπίσημα ...
Μόνο αυτή η υπηρεσία, αποκλειστικά, έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων καταγραφής της κάρπωσης του τρυγονιού !!! Το αναφέρει ξεκάθαρα η ρυθμιστική. Και δεν προβλέπει πουθενά "ενδιάμεσες" ενημερώσεις για την πορεία της εθνικής κάρπωσης ... Παρά μόνο "Μετά τη συμπλήρωση του ορίου ... θα ενημερωθούν όλοι οι κυνηγοί μέσω της εφαρμογής με μήνυμα ότι λήγει η θήρα του είδους".
Ξανά στείλε 666.... κ ότι θα τους πάρει ο διάολος.Ρε μάγκες, πήγα να στείλω την σημερινή μου καρπωση στην εφαρμογή και αντί να στείλω 6 έστειλα 66. Τί να κάνω τώρα;
H Σωσω που είναι????