Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα με τα χιόνια...για να θυμόμαστε που είμαστε και που πάμε!:(

View attachment 40866
Αλλάξανε τα πρότυπα... Ε σε πιάνει μια αηδία όταν βλέπεις πως κατάντησαν την Ελλάδα. Χθες είδα μια διαφήμιση σαμπουάν και έτρεχα να αλλάξω κανάλι γιατί παρακολουθούσαν και ΠΑΙΔΙΆ, τα οποία δεν τα σεβάστηκε το ΕΣΡ ούτε το κανάλι που παρακολουθούσαμε ,ούτε και η εταιρεία με το κωλοσαμπουαν ,που εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σπίτι μου όσο υπάρχω.

Αλλάξανε τα πρότυπα... Ε σε πιάνει μια αηδία όταν βλέπεις πως κατάντησαν την Ελλάδα. Χθες είδα μια διαφήμιση σαμπουάν και έτρεχα να αλλάξω κανάλι γιατί παρακολουθούσαν και ΠΑΙΔΙΆ, τα οποία δεν τα σεβάστηκε το ΕΣΡ ούτε το κανάλι που παρακολουθούσαμε ,ούτε και η εταιρεία με το κωλοσαμπουαν ,που εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σπίτι μου όσο υπάρχω.
Γι' αυτό τα παιδιά σας/μας να βγουν κυνηγοί να στίβουν την πέτρα και να πνίγουν τα τσιχλάκια και όχι άλλα πουλάκια....

Πού χάθηκε ο κος Κων/νος "montecarlo", να μας μιλήσει στη γλώσσα του που όλοι καταλαβαινόμαστε...??? :oops::rolleyes:o_O
Άιντε ντε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας επιτέλους...!!! Βαρέθηκα τα μισόλογα, ας μιλήσουμε με σαφήνεια πια...!!! Αμάν!!! :cool:
3l@!!! m3 zi7is53 k@n15?
k0ump05a 4i (^^) : )

Ρε την Ασημίνα .Τι κάνει ο κόσμος άμα θελει να κονομησει .Εγώ σκέφτηκα να κανονίσουμε εκδρομή με πούλμαν στα χιόνια και να την πάρουμε μαζί για να δω πόσο αγαπάτε το κυνήγι .Ποιος θα τουφεκαει και ποιος δεν θα πιάσει όπλο αλλά θα κοιτάξει να γα _ _ _ι.

Status
Not open for further replies.
Back