Να μπεις όμως;;;!!!
Να μπεις όμως;;;!!!
Γαμω τις μπαλαρίνες .Απόλαυση θα εκλαυει και το τελευταίο χιλιοστό ίσως και τα μπαλάκια μαζί με αυτή τη στάση
Κούμπωσα 4η (σαν τους φορτηγατζήδες)ฉันไม่เข้าใจสิ่งที่คุณเขียนในแถวที่สอง
Καλά τους ΕΚΑΝΕ!
Σαν χθες η συνέλευση της Βόστιτσας , κομβικού σημείου για την προπαρασκευή της επανάστασης του 1821.
Μαζί μ' όλους και τα νησιά, και τα ηρωικά Ψαρά.
Στην Ιστορία που ξέρουμε ο πραγματικός ρόλος των Ψαρών , είτε αποσιωπάται , η είναι όχι καθ' ολοκληρίαν γνωστός, η διαστρεβλώνεται, δυστυχώς ...
Ναι!Δεν το χορταίνουμε με τίποτα αυτό το κορίτσι (με τα σαρκώδη χειλάκια)...!!!
www.youtube.com/watch?v=8AgbHOtJ1cM
www.youtube.com/watch?v=DJijEaWXabM
www.youtube.com/watch?v=cgXWvetL0iE
www.youtube.com/watch?v=6mfOHbXbhTY
Κάνα μπινελικάκι ;;;Τι να πεις
Πραγματικό περιστατικό - Ανέκδοτο!Μάγκες μου αρχίζω να πιστεύω ότι τα ανέκδοτα με τις ξανθιές δεν βγήκαν τυχαία.
Πριν λίγο γύρισα σπίτι κ σε απόσταση 3 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού βλέπω μια ξανθιά με ένα σκυλάκι.
Το σκυλάκι έκανε την ανάγκη του
Εκνευρισμενος γυρνάω κ της λέω,
να σου πω κάτι? Την άλλη φορά φέρε το σκυλάκι εδώ μπροστά στην πόρτα μου, είναι καλύτερα.
Γυρνάει χαμογελαστή με μάτια γεμάτα απορία κ μου λέει το κορυφαιο
Μα μπροστά στην πόρτα μωρέ? Είναι σωστό? Οκ ευχαριστώ πολύ πάντως κ σκάει ενα ακόμα πλατυ χαμόγελο τρισευτυχισμενη.
Τι να πεις
μ@λ@κ@ , αυτή τρώει και άνθρωπο !!!Δεν το χορταίνουμε με τίποτα αυτό το κορίτσι (με τα σαρκώδη χειλάκια)...!!!
www.youtube.com/watch?v=8AgbHOtJ1cM
www.youtube.com/watch?v=DJijEaWXabM
www.youtube.com/watch?v=cgXWvetL0iE
www.youtube.com/watch?v=6mfOHbXbhTY
ΣτελιοΜάγκες μου αρχίζω να πιστεύω ότι τα ανέκδοτα με τις ξανθιές δεν βγήκαν τυχαία.
Πριν λίγο γύρισα σπίτι κ σε απόσταση 3 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού βλέπω μια ξανθιά με ένα σκυλάκι.
Το σκυλάκι έκανε την ανάγκη του
Εκνευρισμενος γυρνάω κ της λέω,
να σου πω κάτι? Την άλλη φορά φέρε το σκυλάκι εδώ μπροστά στην πόρτα μου, είναι καλύτερα.
Γυρνάει χαμογελαστή με μάτια γεμάτα απορία κ μου λέει το κορυφαιο
Μα μπροστά στην πόρτα μωρέ? Είναι σωστό? Οκ ευχαριστώ πολύ πάντως κ σκάει ενα ακόμα πλατυ χαμόγελο τρισευτυχισμενη.
Τι να πεις
Βασίλη, έψαχνα στα αρχεία μου και βρήκα αυτήν...
View attachment 40988
σου λέει τίποτα ? μην είναι καμιά "ξαδέρφη" και αυτή ?
Υ.Γ: δεν βρισκω καμιά άλλη φότο ρε γαμώτο, πιο καλή, γιατί τώρα "από πίσω" πως να καταλάβεις?... Θα ξανακοιτάξω άυριο...
Άντε Καληνύχτα!
Ανθρωποφάγος μου φαίνεται ...
Αηδιαστικη ειναι !Ανθρωποφάγος μου φαίνεται ...
Καλή καλή ...
ps
Όχι οι άλλες ηταν οι ξαδέρφες