Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να μπεις όμως;;;!!! .yel.
«...έμπαινε Γιούτσο»!

αρχείο λήψης (1).jpg

Υ.Γ: για την ιστορία...

Ο Νίκος Γιούτσος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ντέρμπι της 10ης Ιανουαρίου 1965 κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1 το σκορ). Είναι η ημέρα που γεννήθηκε η φράση-σύνθημα «έμπαινε Γιούτσο»!.love.

Καλά τους ΕΚΑΝΕ!.love.

ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.....!!!!

Πριν δέκα χρονιά, μπήκα σε ένα λεωφορείο στη ΑΘΗΝΑ, και έδωσα την θέση μου σε μια ηλικιωμένη κυριά με μπαστούνι...Περιττό να πω ότι το λεωφορείο ήταν ΤΙΓΚΑ στην ΝΕΟΛΑΙΑ αλλα και πολλούς μικρότερους μου ... που ΟΧΙ μόνο δεν προσφέρθηκαν , ΑΛΛΑ με ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Ο Ε.Τ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!:oops:

Καπετάνιε, όποτε πιάσεις Βραζιλία να μου χαιρετίσεις τις ξαδέρφες μου

View attachment 40900

Βασίλη, έψαχνα στα αρχεία μου και βρήκα αυτήν...

claudia-romani4.jpg

σου λέει τίποτα ? μην είναι καμιά "ξαδέρφη" και αυτή ?

Υ.Γ: δεν βρισκω καμιά άλλη φότο ρε γαμώτο, πιο καλή, γιατί τώρα "από πίσω" πως να καταλάβεις?... Θα ξανακοιτάξω άυριο...

Άντε Καληνύχτα!

Σαν χθες η συνέλευση της Βόστιτσας , κομβικού σημείου για την προπαρασκευή της επανάστασης του 1821.

Μαζί μ' όλους και τα νησιά, και τα ηρωικά Ψαρά.

Στην Ιστορία που ξέρουμε ο πραγματικός ρόλος των Ψαρών , είτε αποσιωπάται , η είναι όχι καθ' ολοκληρίαν γνωστός, η διαστρεβλώνεται, δυστυχώς ...

20 Ιουνίου 1824: Η Καταστροφή των Ψαρών!​

Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, περπατώντας η Δόξα μονάχη,

μελετά τα λαμπρά παλληκάρια και στην κόμη στεφάνι φορεί,

γινωμένο από λίγα χορτάρια, που 'χαν μείνει στην έρημη γη.

( Διονύσιος Σολωμός)

Last edited:
Μάγκες μου αρχίζω να πιστεύω ότι τα ανέκδοτα με τις ξανθιές δεν βγήκαν τυχαία.
Πριν λίγο γύρισα σπίτι κ σε απόσταση 3 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού βλέπω μια ξανθιά με ένα σκυλάκι.
Το σκυλάκι έκανε την ανάγκη του
Εκνευρισμενος γυρνάω κ της λέω,
να σου πω κάτι? Την άλλη φορά φέρε το σκυλάκι εδώ μπροστά στην πόρτα μου, είναι καλύτερα.
Γυρνάει χαμογελαστή με μάτια γεμάτα απορία κ μου λέει το κορυφαιο
Μα μπροστά στην πόρτα μωρέ? Είναι σωστό? Οκ ευχαριστώ πολύ πάντως κ σκάει ενα ακόμα πλατυ χαμόγελο τρισευτυχισμενη.
Τι να πεις

Πριν λίγο γύρισα σπίτι κ σε απόσταση 3 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού βλέπω μια ξανθιά με ένα σκυλάκι.
να σου πω κάτι? Την άλλη φορά φέρε το σκυλάκι εδώ μπροστά στην πόρτα μου, είναι καλύτερα.
Μα μπροστά στην πόρτα μωρέ? Είναι σωστό? Οκ ευχαριστώ πολύ πάντως κ σκάει ενα ακόμα πλατυ χαμόγελο τρισευτυχισμενη.
Τι να πεις
Πραγματικό περιστατικό - Ανέκδοτο!

Μια ξανθιά αγοράζει ένα σκυλάκι mini, από το pet shop του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης, μεγάλος πλακατζής, την καταλαβαίνει ότι είναι πολύ "σαΐνι", και σκέφτεται να κάνει μια "γερή" του φίλου στο δίπλα μαγαζί, του Αντώνη του Κουρέα...

- Εντάξει ολα? ρωτά η ξανθιά με το πέρας της αγοράς.

- Ευχαριστώ πολύ και να το χαίρεστε! απαντά ο Δημήτρης! Μόνο να το βάλετε να κατουρήσει αμέσως , ατυχώς την δική μου τουαλέτα την επισκευάζουμε τώρα!

- Αχ! τι να κάνω τώρα?

- Πηγαίνετε δίπλα στο Κομμωτήριο, ίσως σας εξυπηρετήσουν εκεί...

Υ.Γ:
μου το 'πε ο Αντώνης, έπεσε γέλιο της ξανθιάς που λένε!!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Τι να πεις
Στελιο
Επειδη καθε μερα θα βρισκεις εκει την αναγκη του σκυλου
Και επειδη οσο και να προσπαθεις η ιδιοκτητρια του ανεξαρτητως χρωματος δεν θα καραλαβει την μαλακια που κανει, παρε ενα κουτακι πιπερι σε σκονη
Και απλωσε το στο σκαλοπατι δεξια μπροστα και αριστερα της πορτας σου
Την επομενη φορα θα μυρισει και θα φυγει το σκυλακι
Να ξερεις ομως οτι δεν θα τα κρατησει
Θα παει στον γειτονα
Δυστυχως πολλοι ιδιοκτητες ξερουν μονο των ζωων τα δικαιωματα και οχι τις υποχρεωσεις

Βασίλη, έψαχνα στα αρχεία μου και βρήκα αυτήν...

View attachment 40988

σου λέει τίποτα ? μην είναι καμιά "ξαδέρφη" και αυτή ?

Υ.Γ: δεν βρισκω καμιά άλλη φότο ρε γαμώτο, πιο καλή, γιατί τώρα "από πίσω" πως να καταλάβεις?... Θα ξανακοιτάξω άυριο...

Άντε Καληνύχτα!

Βασίληηηηηηηηηηη, την βρήκα ρε συ!!! Μην είναι αυτή?

Claudia-Romani-1200-1024x512-1.jpg

Status
Not open for further replies.
Back