Τί περιμένεις όταν ένας σταθμός λέγεται Ουάλα-Ουάλα
Τι χαζός που είμαι! Ασφαλώς και έχει νόημα αυτή η σηματοδότηση και μάλιστα είναι προοδευτικότατη γιατί λαμβάνει υπ'όψιν της μιά ομάδα ΑΜΕΑ:
Είσαι αχάριστος.Τουλαχιστον είναι ευδιάκριτες!Έπρεπε να είναι η πινακίδα μέσα σε νεραντζιά για να εκτιμήσεις την φιλοσοφία της τις ατελείωτες ώρες στον παράδεισο.Τι χαζός που είμαι! Ασφαλώς και έχει νόημα αυτή η σηματοδότηση και μάλιστα είναι προοδευτικότατη γιατί λαμβάνει υπ'όψιν της μιά ομάδα ΑΜΕΑ:
- αν είσαι τυφλός από το αριστερό μάτι, στρίβεις δεξιά
- αν είσαι τυφλός από το δεξί μάτι, στρίβεις αριστερά
- αν είσαι τελείως αόμματος, π.χ. όπως κάποιοι ζακυνθινοί ταξιτζήδες, προχωράς ευθεία!
Πας να μας "κάψεις" τελείως έτσι??
Τόσο "απλή" μηχανική κατασκευή που χρειάστηκε να κατασκευαστεί υπολογιστής για να την "σπάσει".Πας να μας "κάψεις" τελείως έτσι??
Καλημέρα σ' όλους!η άλλη άποψη το Ἐπανόρθωσις των ἐν τῃ Σ. Τρικούπη ἱστορίᾳ περι των Ψαριανών πραγμάτων
Εχω δεινκαι εγω την ταινιανπαλιοτεραΤόσο "απλή" μηχανική κατασκευή που χρειάστηκε να κατασκευαστεί υπολογιστής για να την "σπάσει".
Το έβλεπα χθες ....
Εχεια προσεξει οτι πολλοι σημερα ειδικα ´´μαστοροί´´ σε ενα προβλημα κολλανε οταν η λυση ειναι απλη ακριβως επειδη εμαθαν να εξαρτουνται απο την τεχνολογια;Το ότι προχωρούμε ολοταχώς τεχνολογικά δεν σημαίνει ότι είμαστε εξυπνότεροι από τους παλιότερους που έφτιαχναν ότι έφτιαχνα με πολύ λιγότερα μέσα μάλλον ήταν ποιο μάγκες
Τώρα το είδες?Που ήσουν το 1942 να τελειώσεις τον πόλεμοΤόσο "απλή" μηχανική κατασκευή που χρειάστηκε να κατασκευαστεί υπολογιστής για να την "σπάσει".
Το έβλεπα χθες ....