gvp9000
Banned
Σε υγρή μορφή ... στα @@ του πατέρα μου.Τώρα το είδες?Που ήσουν το 1942 να τελειώσεις τον πόλεμο
Σε υγρή μορφή ... στα @@ του πατέρα μου.Τώρα το είδες?Που ήσουν το 1942 να τελειώσεις τον πόλεμο
Όταν έχεις χρόνο τσεκαρε και μια τον Τέσλα να δούμε μήπως έλεγε μπαρουφεςΣε υγρή μορφή ... στα @@ του πατέρα μου.
Οχι ούτε καν...Ο Τέσλα άμα ζούσε σήμερα θα ήταν ένας απλός υπάλληλος της ΔΕΗ.Αλέξανδρε Καλησπέρα!
αυτό το παρακάτω με τον Τέσλα, ισχύει?
Το τεσλόπαιδο ο τσιτσιφαπ εεε τσιτσιπάς.Οχι ούτε καν...Ο Τέσλα άμα ζούσε σήμερα θα ήταν ένας απλός υπάλληλος της ΔΕΗ.
Δεν λες κανένα αστείο στα FM γιατί AM δεν πιάνουμε!Το τεσλόπαιδο ο τσιτσιφαπ εεε τσιτσιπάς.
Ασ' τους αυτούς... αυτοί ήρθαν στη Γη ....με άλλο διαστημόπλοιο !!! τους εχω ζήσει σε ναυπηγεία.... όταν(αν!)τους βρίσκαμε ελαττώματα...ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!!!
Λαός παθιασμένος με την τελειότητα.Ασ' τους αυτούς... αυτοί ήρθαν στη Γη ....με άλλο διαστημόπλοιο !!! τους εχω ζήσει σε ναυπηγεία.... όταν(αν!)τους βρίσκαμε ελαττώματα...ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!!!
Τι και αν έχουμε μυαλό? ...δίπλα περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε!!!Λαός παθιασμένος με την τελειότητα.
Κάτι σαν εμάς δηλαδή, ένα πράμα ...
Κανονησε αντι σταφυδες να αρχισεινα μοιραζει χελιδονοφωλιες ο αλλος τωρα
Βρε έξυπνε εσύ αν θέλει να κατουρήσει κάποιος στην Ιαπωνία που θα πάει ;;;
Και εδώ άμα το χιόνι ήταν 7 μέτρα όπως στη Ιαπωνία μια χαρά θα πηγαίναμε όλοι αλλά για να ανάψουμε λιβάνι στους θάμενους
Είναι που είναι αυτοί, με τέτοιο χιόνι και κρύο θα την βρίσκουν;;;!!!!Βρε έξυπνε εσύ αν θέλει να κατουρήσει κάποιος στην Ιαπωνία που θα πάει ;;;
Για την αντιεθνικη σου στάση αν ήμουν δικτάτορας θα σε φυλακιζα στο ιδιο κελί μαζί με την Παγωνη και τον Αραμπατζή. Υπόψιν το κελί θα είχε ένα μονο και ένα διπλό κρεβάτι.