Eχω βγεί ζωντανός από 6αρια φυσικά και το ακροφύσιο να κοιτάει ταβάνι,θα σέβεσαι!
Eχω βγεί ζωντανός από 6αρια φυσικά και το ακροφύσιο να κοιτάει ταβάνι,θα σέβεσαι!
Την έχω περάσει και εγώ αυτή την πίστα, τρομερή συγκίνηση με περίμενε στο τέρμα.Eχω βγεί ζωντανός από 6αρια φυσικά και το ακροφύσιο να κοιτάει ταβάνι,θα σέβεσαι!
Πάω εθελοντής τώρα σε ΜΚΟ.Θέλω Ουκρανία
Λοιπόν...τι μισή από αριστερά..μέση και πάνωΘέλω Ουκρανία
Θα της χορτάσεις μόνο αν έχεις σαλατικό με σταμναγκαθι.Που να τις χορτάσεις αυτές : )------
Έλα ρε συ !!! χάνω πάσα ιδέα!!! για ψάρεμα θα τις πας???....για όσο χρειαστεί με casting.
Έχουμε ακόμα τοσα να ανακαλύψουμε και εμείς με δύο τουφεκιές σε ένα χαρτόνι λέμε όλα τα όπλα είναι το ίδιο θανατηφόρα.
Και η σακούλα με τα βιάγκρα στην κρεμάστρα ?Eχω βγεί ζωντανός από 6αρια φυσικά και το ακροφύσιο να κοιτάει ταβάνι,θα σέβεσαι!
Ποια βιαγκρα μάστορα...Ακόμα τρυπαμε πόρτα καπλαμαριστη άμα σκονταψουμε.Και η σακούλα με τα βιάγκρα στην κρεμάστρα ?
ρε συ...βάζεις και κλειδαριές???Ποια βιαγκρα μάστορα...Ακόμα τρυπαμε πόρτα καπλαμαριστη άμα σκονταψουμε.
Έχουμε καλή χειρολαβή.χαχα
Μην ξεχάσεις να στοκάρεις τις γρατσουνιές απ τις τρίχες.Ποια βιαγκρα μάστορα...Ακόμα τρυπαμε πόρτα καπλαμαριστη άμα σκονταψουμε.
...ρε άσε που θα πάω εγώ για γρούνια...θα κόψω λάσπη...πάνω στη θάλασσα θα σπινάρω μέχρι το νησί!!!
Γιάννη το γουρουνι κάπως θα το φέρουμε βόλτα. Τα δράμια???Σώζεται η κατάσταση θα πας αλλά θα χεις και ένα clock 9αρι μαζί με τη 30αρα γεμιστήρα για βοήθεια στα κοντινά
Τι εννοείς τους εξοστρακισμόυς που μπορεί να έχεις?Γιάννη το γουρουνι κάπως θα το φέρουμε βόλτα. Τα δράμια???
Έχω κυνηγήσει γουρούνι κ πίστεψε με το μόνο που σκεφτόμουν όλη την ώρα ήταν αυτο.