Ναι!!! το παρέλειψα... πρώτα αυτό!!!....ανατριχιάζω!!!Γιάννη το γουρουνι κάπως θα το φέρουμε βόλτα. Τα δράμια???
Έχω κυνηγήσει γουρούνι κ πίστεψε με το μόνο που σκεφτόμουν όλη την ώρα ήταν αυτο.
Ναι!!! το παρέλειψα... πρώτα αυτό!!!....ανατριχιάζω!!!Γιάννη το γουρουνι κάπως θα το φέρουμε βόλτα. Τα δράμια???
Έχω κυνηγήσει γουρούνι κ πίστεψε με το μόνο που σκεφτόμουν όλη την ώρα ήταν αυτο.
Εξοστρακισμοι κ λάθη Γιάννη.Τι εννοείς τους εξοστρακισμόυς που μπορεί να έχεις?
Ποιός την την καζούρα ;;;Εγώ αν κυνηγούσα γουρούνι το έχω ξαναγράψει το πετύχαινα η όχι θα έριχνα πάντα με μονοβολο και ας μου φεύγανε την αντέχω τη καζουρα.
...εμ' είστε κλίκα εσείς...γκέτο!!!Ποιός την την καζούρα ;;;
Αν έχανες κάνα δυο, μόνο σκοτωμένα θα τα έβλεπες ...
Θα είχες φάει ban από όλα τα καλά καρτέρια Γιάννη
Γυναίκα το 'χει γράψει αυτό , ο γραφικός χαρακτήρας τον έπιασα...
Δεν με έχουν τουφεκίσει ποτέ (ούτε με χοντρά ούτε με ψιλά), ελπίζω να συνεχίσω έτσι.Καλύτερα φίλε να μην καθόμουν στα καρτερια παρά να ντουφεκουσα και να στελνα για βρουβες τους φίλους μου για ένα γουρούνι όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια .Το χω ξαναγράψει θεωρώ αδικαιολόγητο το γεγονός να ζητάμε να επιτραπεί το ραβδωτό και να κυνηγάμε κατά κόρον με μπίλιες .Όσο για το Στέλιο έχω φάει ντουφεκιες Στέλιο και κοντά και μακριά ευτυχώς με ψιλά σκάγια σε ορτύκια έχω και ενθύμιο ένα σκάκι στο λαιμό και ένα στο κεφάλι στα πλάγια .Και φίλε Μπίλι αν κυνηγήσω ποτέ γουρούνι θα βάλω Ρεντ ντοτ στο όπλο πάνω με μόνοβολα και ας απαγορεύεται .
Ενα απο τα πολα περιστατικα που μου εχει πει ο αδελφικος μου φιλος οπιος κυνιγα γουρουνι, καθετε καρτερι και ξεκιναει ο παγανιερις τα γνωστα μπαμ μπουμ καπια στιγμη ο φιλος ακουη ανα σφιριγμα και καρφονετε το μονοβολο σε ενα αναχομα δυπλα του στα 2 μετρα ,του μιλαει στον ασιρματο του λεει με τι ριχνης και τα λοιπα του απαντα παγανοφισιγγα πια παγανοφισιγγα εγινε αυτο,του λεει ο παγανιερις εχει δικιο κατα λαθος επιασε το χερι μου μονοβολο. Του απανταω εγω και ηθελες να με κανεις γουρουνα να με παρεις κοντα,στο δ.....λο η τριχα του,ασεμε να πλατσουριζω μες στο βουρκο που ειμαι και μονος μου να εχω το κεφαλι μου ησυχοΔεν με έχουν τουφεκίσει ποτέ (ούτε με χοντρά ούτε με ψιλά), ελπίζω να συνεχίσω έτσι.
Πέρα από την πλάκα, φοβάμαι πολύ και εγώ ... γι αυτό λέω ότι πιάνω την απέναντι ράχη μερικές φορές.
Και όχι μόνο στα γουρούνια ...
Δεν είναι αστείες οι μπίλιες.
Βασικός λόγος για να μην μπαίνει εύκολα κάποιος σε τέτοιες παρέες.
Πολλές φορές αισθάνομαι άβολα με άλλον δίπλα μου.
Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει στην θέα του θηράματος ... κανένας δεν ξέρει.
Έχω βρεθεί σε αρκετά περιστατικά ... έχω γράψει μερικά.Ενα απο τα πολα περιστατικα που μου εχει πει ο αδελφικος μου φιλος οπιος κυνιγα γουρουνι, καθετε καρτερι και ξεκιναει ο παγανιερις τα γνωστα μπαμ μπουμ καπια στιγμη ο φιλος ακουη ανα σφιριγμα και καρφονετε το μονοβολο σε ενα αναχομα δυπλα του στα 2 μετρα ,του μιλαει στον ασιρματο του λεει με τι ριχνης και τα λοιπα του απαντα παγανοφισιγγα πια παγανοφισιγγα εγινε αυτο,του λεει ο παγανιερις εχει δικιο κατα λαθος επιασε το χερι μου μονοβολο. Του απανταω εγω και ηθελες να με κανεις γουρουνα να με παρεις κοντα,στο δ.....λο η τριχα του,ασεμε να πλατσουριζω μες στο βουρκο που ειμαι και μονος μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Και πως τα κυνηγατε μπιλ !!Έχω βρεθεί σε αρκετά περιστατικά ... έχω γράψει μερικά.
ps
Δεν κυνηγάμε γουρούνια με παγάνα εμείς ...
Δεν τα κυνηγάμε εμείς, ... τα κυνηγάνε τα σκυλιά αχαχαχαχχα με ΠΑΝΤΑ ένα ή κανένα άτομο παρέα και οι άλλοι καρτέρια.Και πως τα κυνηγατε μπιλ !!
Κι εμένα...αλλα έχω και γερό ποδάρι, δρομέας ανωμάλου στα νιάτα μου, ....πουλόπουλος δηλαδή.... από μακριά και αγαπημένοι!!!Δεν με έχουν τουφεκίσει ποτέ....
Στέλιο μου σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου , άτιμο πράγμα εκείνο το κάψιμο που νιώθεις . Ποτε σε κανέναν μας Παναγία μουΕξοστρακισμοι κ λάθη Γιάννη.
Στα 15 μέτρα στο καθαρό με τουφεκισε ο άλλος με σκάγια νο6 πριν χρόνια στις πέρδικες. Έπεσα κάτω από το σπρώξιμο κ σκεφτόμουν τώρα τι έγινε? Θα ζήσω?
Ούτε να σκέφτομαι για δράμια κτλπ.
2 φορές έχω πάει γουρουνι με έμπειρη παρέα αλλά φοβόμουν φίλε.
Οταν φας ζωντανή τουφέκια από κοντά τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.