Με ένα τέτοιο κυνηγούσα όταν ήμουν σπερματοζωάριο και έλεγα τι μου θυμίζει.Το μικρότερο αεροβολάκι τουφεκάκι στον πλανήτη...!!! Κι όμως είναι ικανό να βγάλει κάνα μάτι...!!!
www.youtube.com/watch?v=EeT1P-BYU60
Με ένα τέτοιο κυνηγούσα όταν ήμουν σπερματοζωάριο και έλεγα τι μου θυμίζει.Το μικρότερο αεροβολάκι τουφεκάκι στον πλανήτη...!!! Κι όμως είναι ικανό να βγάλει κάνα μάτι...!!!
www.youtube.com/watch?v=EeT1P-BYU60
Βασίλη, δεν έχω παιδιά και ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω, μήπως έχεις τηλέφωνο, διεύθυνση ότι ναναι ;
Καλά θα κάνεις, αυτος δεν είναι κωλος είναι μέγγενη, ασε μην έχουμε ατυχήματα χαχα........Εγώ εκεί μέσα δεν τον βάζω πάντως
Τι ανθρωπιστής!Βασίλη, δεν έχω παιδιά και ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω, μήπως έχεις τηλέφωνο, διεύθυνση ότι ναναι ;
Είμαι Αλεξ, προσπαθώ να μην το δείχνω γιατί ειμαι και ταπεινός, αλλά καμιά φορά με προδίδει ο αυθορμητισμός μου.Τι ανθρωπιστής!
Κάτι κατάλαβα...Είμαι Αλεξ, προσπαθώ να μην το δείχνω γιατί ειμαι και ταπεινός, αλλά καμιά φορά με προδίδει ο αυθορμητισμός μου.
...ποπό έπηξα.... ρε τι γίνεται! ....δοκιμές, κάννες, μπαρούτες ...αγορές φυσίγγια, φυσίγγια, φυσίγγια...όπλα, όπλα, όπλα...να πάρουμε και κάτι άλλο για το καλοκαίρι ρε παιδιά!
....το είδα.... 15 φορές!!!....να είσαι καλά ρε συ Κωστή!!!
...ποπό έπηξα.... ρε τι γίνεται! ....δοκιμές, κάννες, μπαρούτες ...αγορές φυσίγγια, φυσίγγια, φυσίγγια...όπλα, όπλα, όπλα...να πάρουμε και κάτι άλλο για το καλοκαίρι ρε παιδιά!
Θα σου ''παει'' λες????