...από μπροστά ....κάτω θα μένουνε πράματα έξω...καταλαβαίνεις!!!...πίσω τέλος πάντων θα ζορίζομαι λίγο...το πάνω τι θα βάλω μέσα? ....εκεί σε θέλω!Θα σου ''παει'' λες????
Βάλε το κάτω πάνω να σωθείς...από μπροστά ....κάτω θα μένουνε πράματα έξω...καταλαβαίνεις!!!...πίσω τέλος πάντων θα ζορίζομαι λίγο...το πάνω τι θα βάλω μέσα? ....εκεί σε θέλω!
Αφού βρήκες το δρόμο πάλι καλά
...έχουμε έναν κάτω , ίδια φάση αλλα από νευρικό τικ ο κακόμοιρος, κεκεδίζει κιόλας...Ξέρω έναν που από μικρός ειχε χτυπήσει με σφεντόνα στο μάτι του κ το ανοιγοκλεινε συνέχεια....
Είχε κ μια καραμπίνα rem 1100 κ έβγαινε για καμια τρυγόνα...
Εκλεινε που εκλεινε το ένα μάτι, εκλεινε κ το άλλο για να σημαδεψει, και αλίμονο κ ήσουν μπροστά........
Ένας μπάρμπας παλια στα ορτυκια,τουφεκισε την πορτα ενός σπιτιου......έχουμε έναν κάτω , ίδια φάση αλλα από νευρικό τικ ο κακόμοιρος, κεκεδίζει κιόλας...
Ο Κουρέας τον ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακριά, να τον πάει!!!...απευθείας τα μαζεύουμε με τη μια, σκυλιά, άνθρωποι, τουφεκιά, μαλιοκούβαρα στο βανάκι και δρόμο!!!
Ζωή σε λόγου μας...
ρε συ Τζιμη....μέχρι αύριο θα γελάω ρε συ...και στον ύπνο μου ρε συ.....να είσαι καλά!!!!
αρεεε χρισταρααα ξεκολιαστηκε ο ανθρωποςςςς,,ασχετα που δεν ητανε οδηγωςΜια φόρμουλα βάλαμε να δούμε...View attachment 44778
Και αυτός φόρμουλα έγινε μάλλον για κόψιμο το βλέπω μου θύμισε το ανέκδοτο με το φώς.Μια φόρμουλα βάλαμε να δούμε...View attachment 44778