Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
....κανας εγγονός του "Γύλλου" μάλλον θάτανε!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

View attachment 44774

Ξέρω έναν που από μικρός ειχε χτυπήσει με σφεντόνα στο μάτι του κ το ανοιγοκλεινε συνέχεια....
Είχε κ μια καραμπίνα rem 1100 κ έβγαινε για καμια τρυγόνα...
Εκλεινε που εκλεινε το ένα μάτι, εκλεινε κ το άλλο για να σημαδεψει, και αλίμονο κ ήσουν μπροστά........

Ξέρω έναν που από μικρός ειχε χτυπήσει με σφεντόνα στο μάτι του κ το ανοιγοκλεινε συνέχεια....
Είχε κ μια καραμπίνα rem 1100 κ έβγαινε για καμια τρυγόνα...
Εκλεινε που εκλεινε το ένα μάτι, εκλεινε κ το άλλο για να σημαδεψει, και αλίμονο κ ήσουν μπροστά........
...έχουμε έναν κάτω , ίδια φάση αλλα από νευρικό τικ ο κακόμοιρος, κεκεδίζει κιόλας...:(

Ο Κουρέας τον ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακριά, να τον πάει!!!.sarcastic....απευθείας τα μαζεύουμε με τη μια, σκυλιά, άνθρωποι, τουφεκιά, μαλιοκούβαρα στο βανάκι και δρόμο!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

...έχουμε έναν κάτω , ίδια φάση αλλα από νευρικό τικ ο κακόμοιρος, κεκεδίζει κιόλας...:(

Ο Κουρέας τον ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακριά, να τον πάει!!!.sarcastic....απευθείας τα μαζεύουμε με τη μια, σκυλιά, άνθρωποι, τουφεκιά, μαλιοκούβαρα στο βανάκι και δρόμο!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ένας μπάρμπας παλια στα ορτυκια,τουφεκισε την πορτα ενός σπιτιου...

Μου είχε πει ο ιδιοκτήτης(που δεν ήταν κυνηγός) ακουω μεσημεριατικα ένα μπαμ κ κάτι έσκασε πανω στην πορτα, βγενω έξω κ για να δω και βλέπω την πορτα αρήλογο(κόσκινο), κοιτάω λίγο παρα πανω κ βλέπω τον μπαρμπα-Γιαννη.....

Αλλά δεν του είπα τιποτα, μεγάλος άνθρωπος ήταν χαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back