Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καπετάνιο, πάμε πίο παλιά, με τον αδελφικό φίλο σε ένα πέρασμα για τσίχλες στα μπασιματα, και σκάνε δύο νούμερα, και ο ένας φορούσε σκαρπινι λευκό, το τι έγινε μπορείς να το φανταστείς, άμα είχα νεροφιδα θα του αναβα στα πόδια να δω τι θα έκανε,η νεροφιδα είναι δυναμιτακια χαμηλής ισχύος, είναι πολλά σαν ταινία πολυβόλου μισό μέτρο περίπου,που να το ξέρω να έχω επάνω μου,να γελάσει ο κάθε πικραμένος..sarcastic.

Καπετάνιο, πάμε πίο παλιά, με τον αδελφικό φίλο σε ένα πέρασμα για τσίχλες στα μπασιματα, και σκάνε δύο νούμερα, και ο ένας φορούσε σκαρπινι λευκό, το τι έγινε μπορείς να το φανταστείς, άμα είχα νεροφιδα θα του αναβα στα πόδια να δω τι θα έκανε,η νεροφιδα είναι δυναμιτακια χαμηλής ισχύος, είναι πολλά σαν ταινία πολυβόλου μισό μέτρο περίπου,που να το ξέρω να έχω επάνω μου,να γελάσει ο κάθε πικραμένος..sarcastic.
...τα ξερω αυτά τα είχα σε εκατοντάδες , μαζί με τριγωνάκια αυτοσχέδια και βαρελότα...απ' τα Χριστούγεννα φτιάχναμε ως... το Πάσχα!.sarcastic.

.
....όταν είχα ξανανεβάσει μια φωτογραφία της την είχα αποκαλέσει Καρυάτιδα...όμως το ίδιο και τότε όταν όντως έμοιαζε Ξαδέλφη με αυτές του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης όπως πολύ όμορφα την περιγράφει ο αρθρογράφος....πρέπει να ναι 1970!...

p13.jpg

Αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του περιοδικού....

Προσέξτε πως την περιγράφει ο αρθρογράφος, και τι λέει για τα μάτια της…ο καθρέφτης της ψυχής!

p12.jpg

Άντε ρε???? Έχω παει απογευματινό και βλεπω στην μια φυλαχτρα ντουμανια. Πάω προς τα εκεί και κάθεται ένας κύριος με παραλλαγή και ασπρο (!!!) σκαρπινι και έχει φουντώσει μια πουρακλα σαν στυλιαρι απο τσαπι!!! Σουρεαλ εικόνα!!! Κρατήθηκα να μην γελάσω , καλησπερισα και πήγα πάρα περα!

Άντε ρε???? Έχω παει απογευματινό και βλεπω στην μια φυλαχτρα ντουμανια. Πάω προς τα εκεί και κάθεται ένας κύριος με παραλλαγή και ασπρο (!!!) σκαρπινι και έχει φουντώσει μια πουρακλα σαν στυλιαρι απο τσαπι!!! Σουρεαλ εικόνα!!! Κρατήθηκα να μην γελάσω , καλησπερισα και πήγα πάρα περα!
Και ένα κοπαδι 500 φασσες να περνουσε αυτός στην κοσμάρα του, αραχτός κ λαιτ......
Δεν του πεταγες ένα κουτί 28γρ Ρουμελιώτη στην κεφάλα να έρθει στα ίσια του??

Και ένα κοπαδι 500 φασσες να περνουσε αυτός στην κοσμάρα του, αραχτός κ λαιτ......
Δεν του πεταγες ένα κουτί 28γρ Ρουμελιώτη στην κεφάλα να έρθει στα ίσια του??
Τότε εριχνα express 32 στο θαλασσί καλυκα με τον χαμηλό παφυλα!!! Τα θυμασαι???? Άρα καταλαβαίνεις πόσο παλιά είχε γίνει αυτο! Μαζί με τα ΑΠΟΛΛΩΝ φυσικά , γαλάζια και κοκκινα!

Τότε εριχνα express 32 στο θαλασσί καλυκα με τον χαμηλό παφυλα!!! Τα θυμασαι????
Όταν παψω να τα θυμάμαι θα βρισκομαι στο τελευταίο στάδιο του Αλτσχάιμερ..... .big smile.

Μαζί με τα ΑΠΟΛΛΩΝ φυσικά , γαλάζια και κοκκινα!
Κόκκινα, κίτρινα, πρασινα, μπλε, Απολλωνακια από την Ευβοια δεν μου βρίσκεται καλέ! .yel.

Όταν παψω να τα θυμάμαι θα βρισκομαι στο τελευταίο στάδιο του Αλτσχάιμερ..... .big smile.

Κόκκινα, κίτρινα, πρασινα, μπλε, Απολλωνακια από την Ευβοια δεν μου βρίσκεται καλέ! .yel.
Πήγε και αυτός ο αθεόφοβος και τα σταμάτησε μαχαιρι.

Status
Not open for further replies.
Back