Last edited:
Καπετάνιο, πάμε πίο παλιά, με τον αδελφικό φίλο σε ένα πέρασμα για τσίχλες στα μπασιματα, και σκάνε δύο νούμερα, και ο ένας φορούσε σκαρπινι λευκό, το τι έγινε μπορείς να το φανταστείς, άμα είχα νεροφιδα θα του αναβα στα πόδια να δω τι θα έκανε,η νεροφιδα είναι δυναμιτακια χαμηλής ισχύος, είναι πολλά σαν ταινία πολυβόλου μισό μέτρο περίπου,που να το ξέρω να έχω επάνω μου,να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
...τα ξερω αυτά τα είχα σε εκατοντάδες , μαζί με τριγωνάκια αυτοσχέδια και βαρελότα...απ' τα Χριστούγεννα φτιάχναμε ως... το Πάσχα!Καπετάνιο, πάμε πίο παλιά, με τον αδελφικό φίλο σε ένα πέρασμα για τσίχλες στα μπασιματα, και σκάνε δύο νούμερα, και ο ένας φορούσε σκαρπινι λευκό, το τι έγινε μπορείς να το φανταστείς, άμα είχα νεροφιδα θα του αναβα στα πόδια να δω τι θα έκανε,η νεροφιδα είναι δυναμιτακια χαμηλής ισχύος, είναι πολλά σαν ταινία πολυβόλου μισό μέτρο περίπου,που να το ξέρω να έχω επάνω μου,να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
...γ@μησε τα !!! είναι για να παίρνει τον πούλο ...ο πούλος!!!
Άντε ρε???? Έχω παει απογευματινό και βλεπω στην μια φυλαχτρα ντουμανια. Πάω προς τα εκεί και κάθεται ένας κύριος με παραλλαγή και ασπρο (!!!) σκαρπινι και έχει φουντώσει μια πουρακλα σαν στυλιαρι απο τσαπι!!! Σουρεαλ εικόνα!!! Κρατήθηκα να μην γελάσω , καλησπερισα και πήγα πάρα περα!Καπετάνιο, πάμε πίο παλιά, με τον αδελφικό φίλο σε ένα πέρασμα για τσίχλες στα μπασιματα, και σκάνε δύο νούμερα, και ο ένας φορούσε σκαρπινι λευκό, το τι έγινε μπορείς να το φανταστείς, άμα είχα νεροφιδα θα του αναβα στα πόδια να δω τι θα έκανε,η νεροφιδα είναι δυναμιτακια χαμηλής ισχύος, είναι πολλά σαν ταινία πολυβόλου μισό μέτρο περίπου,που να το ξέρω να έχω επάνω μου,να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Και ένα κοπαδι 500 φασσες να περνουσε αυτός στην κοσμάρα του, αραχτός κ λαιτ......Άντε ρε???? Έχω παει απογευματινό και βλεπω στην μια φυλαχτρα ντουμανια. Πάω προς τα εκεί και κάθεται ένας κύριος με παραλλαγή και ασπρο (!!!) σκαρπινι και έχει φουντώσει μια πουρακλα σαν στυλιαρι απο τσαπι!!! Σουρεαλ εικόνα!!! Κρατήθηκα να μην γελάσω , καλησπερισα και πήγα πάρα περα!
Τότε εριχνα express 32 στο θαλασσί καλυκα με τον χαμηλό παφυλα!!! Τα θυμασαι???? Άρα καταλαβαίνεις πόσο παλιά είχε γίνει αυτο! Μαζί με τα ΑΠΟΛΛΩΝ φυσικά , γαλάζια και κοκκινα!Και ένα κοπαδι 500 φασσες να περνουσε αυτός στην κοσμάρα του, αραχτός κ λαιτ......
Δεν του πεταγες ένα κουτί 28γρ Ρουμελιώτη στην κεφάλα να έρθει στα ίσια του??
Όταν παψω να τα θυμάμαι θα βρισκομαι στο τελευταίο στάδιο του Αλτσχάιμερ.....Τότε εριχνα express 32 στο θαλασσί καλυκα με τον χαμηλό παφυλα!!! Τα θυμασαι????
Κόκκινα, κίτρινα, πρασινα, μπλε, Απολλωνακια από την Ευβοια δεν μου βρίσκεται καλέ!Μαζί με τα ΑΠΟΛΛΩΝ φυσικά , γαλάζια και κοκκινα!
Πήγε και αυτός ο αθεόφοβος και τα σταμάτησε μαχαιρι.Όταν παψω να τα θυμάμαι θα βρισκομαι στο τελευταίο στάδιο του Αλτσχάιμερ.....
Κόκκινα, κίτρινα, πρασινα, μπλε, Απολλωνακια από την Ευβοια δεν μου βρίσκεται καλέ!