Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θέλουν να διώξουν αυτές τον πετεινό για να έχουν κότες-αγάμητες την ίδια μίζερη ζωή...
Όχι δεν τα λες καλά. Για αυτού του είδους τους ανθρώπους σεξ είναι μόνο ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου. Αν πάει άντρας με γυναίκα είναι ξεκάθαρα βιασμός ακόμη και να σε παρακαλάει η αλλη..

Του μουνιού σου το γλωσιδι μου εκλωτσησε το αρχιδι.Αυγα ας σπάνε μη σπάσουν κάνα αρχιδι σε κανέναν που πριν καβαλήσουν θυμηθούν ότι δεν θέλουν και τον περάσουν για κόκορα που βιάζει

Του μουνιού σου το γλωσιδι μου εκλωτσησε το αρχιδι.Αυγα ας σπάνε μη σπάσουν κάνα αρχιδι σε κανέναν που πριν καβαλήσουν θυμηθούν ότι δεν θέλουν και τον περάσουν για κόκορα που βιάζει
Μυνηση και κατηγορια για δολοφονια επειδη εχουν σκοτωσει τοσα αθωα κοτοπουλακια!!!
Μονο εμας θα λενε δολοφονους δηλ;;;

Νομίζω ότι το μότο μας θα πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι ...
Και τα φυτά έχουν ψυχή

Μπας και το καταλάβει κάνας vigan και πεθάνει από ασιτία.
Δεν μπορεις να το πεις αυτο

Επειδη και αυτοι φκιορα ειναι( φκιορο=λουλουδι= φυτο-λεγετε υποτιμητικα για καποιον που χανει στροφες, του λασκαρε η βιδα,δεν ειναι τετρακοσαρης οπως αυτοι)

Το μοτο μας θα ειναι
Οχι αλλα σκοτωμενα μαρουλια απο τα βλητα!!! .sarcastic.
Ναι στην ισοτητα!!

Στα κυπριακα οταν καποιος χανει στροφες λεμε χανει η παττιχα του(παττιχα ισον καρπουζι ισον κεφαλι).sarcastic.

Αυτοί θα μας σώσουν...View attachment 49870
Δεν είμαι απολύτως σιγουρος ότι άτομα από ιδιαίτερες ομάδες θα λίγοψυχήσουν και ότι οι μπρατσαραδες δεν θα αυτό τραυματιστούν για να γλυτώσουν την πρώτη γραμμή εάν χρειαστεί.

Status
Not open for further replies.
Back