Πάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.λουκουμάδες
Πάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.λουκουμάδες
Βάρα "Top Movie Shootouts of All Time"
Φοβάσαι μήπως δεν είναι σίγουρη η πλύση στομάχου.Πάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.
Άμα θες πλύση στομάχου σου έτοιμη συνταγή με 10€.Φοβάσαι μήπως δεν είναι σίγουρη η πλύση στομάχου.
Band of brothers.Πρόταση για ταινία
Αυτός ο σκατιαρης γίνεται εεεεενα με το ρόλο ,φοβερός ως εκτελεστήςφοβερή σκηνή
Γαμω τις ταινίεςταξιτζής δε θα γίνεις ποτέ μετά απ' αυτήΠρόταση για ταινία! Δεν την έχω δει, θα τη δω απόψε όμως!
Αυτός κ ο λεδερφε'ι'ςΔεν ξέρω τι βλέπεις εσύ φίλε, εγώ βλέπω έναν δολοφόνο ο οποίος σκοτώνει (αποκεφαλίζει) τα παιδιά των κερασιών και τα στοιβάζει σε κασόνια για να πάνε να φαγωθούν από vigan.
Υπογραφή
Meat eater
Πωωωωω τι είπες τώραΠάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.
Θυμάμαι στο δημοτικό τρώγαμε ψωμί σάντουιτς με 2 kiss μέσαΠωωωωω τι είπες τώρα
Δεν είχε εφευρεθεί το κασέρι?Θυμάμαι στο δημοτικό τρώγαμε ψωμί σάντουιτς με 2 kiss μέσα
Εμείς κις τρώγαμε Χριστούγεννα με τα κάλαντα κ απόκριες που φιλαγαμε χεντςτις άλλες,τα ζαχαρωναμε στις διαφημίσειςΘυμάμαι στο δημοτικό τρώγαμε ψωμί σάντουιτς με 2 kiss μέσα
Δεν βλεπω!Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ φίλε, εγώ βλέπω έναν δολοφόνο ο οποίος σκοτώνει (αποκεφαλίζει) τα παιδιά των κερασιών και τα στοιβάζει σε κασόνια για να πάνε να φαγωθούν από vigan.
Υπογραφή
Meat eater
....οταν το πας αμασητο, ετσι γινεται...κανει "γκελ" το γατόμαλο που τρως....Ψωφαω για καταιφιτο σπαστικό είναι ότι μετά ,κάνει βόλτες μια στο στομάχι μια στον οισοφάγο
....το λινάρι των υδραυλικών λες ρε;;;;ταψί κατα'ι'φια