Κολλυριο βάζει μην στραβωθουμε.
Σπρέυ σιλικόνης!
Με βαζελίνη, περνάς κ από τα μπλόκα για μάσκες κ λοκνταουνΕ,ρε μπέρδεμα .Παλιά έπαιρνες ένα βαζακι βαζελίνη και το χρησιμοποιούσες και στο ταμπλό του αυτοκινήτου.
Ναι δίνεις κάτι παραπάνω και κινδυνεύεις πάλι να κάνεις μία τρύπα στο νερό.Δηλαδή να έχει πεάκι...Να πας σε κομμώτρια. Κάτι παραπάνω αλλά χαλαρώνεις ήσυχος.
Τσεκάρεις το καρύδι. Αλάνθαστο!Ναι δίνεις κάτι παραπάνω και κινδυνεύεις πάλι να κάνεις μία τρύπα στο νερό.Δηλαδή να έχει πεάκι...
...και πάμε Καλλιθέα!(=ΚΑΛΗ-ΘΕΑ!)Εξαρταται Γιαννη
Οι μικροι που καύλωνουν με την σκεψη βαζουν αντισηπτικο για να μην γινονται ρεζιλι καθε 5 λεπτα
Οι υπολοιποι αντηλιακο μπας και δουν ´´φωσ´´
Εμεις οι σαρανταρηδες βαζουμε γιαλια ηλίου μονο
...μη πω για τα προϊόντα τους!Ε,ρε μπέρδεμα .Παλιά έπαιρνες ένα βαζακι βαζελίνη και το χρησιμοποιούσες και στο ταμπλό του αυτοκινήτου.
...είναι το λεγόμενο τρακάρισμα στη ξέρα...η το , την κάτσαμε τη βάρκα!Ναι δίνεις κάτι παραπάνω και κινδυνεύεις πάλι να κάνεις μία τρύπα στο νερό. Δηλαδή να έχει πεάκι...
Και σου μενει η αβανια (ρεζιλεμα ονοματος και υποληψης) οτι την επιασες του τραβ…..α...είναι το λεγόμενο τρακάρισμα στη ξέρα...η το , την κάτσαμε τη βάρκα!
Υ.Γ...μια λοιπόν η αλάνθαστη μέθοδος , για να μη βρεις πεάκι , βάλε λίγο χεράκι να δεις που πας, που βρίσκεσαι, να βρεις το στίγμα σου ρε παιδί μου...
Ο εφιάλτης σου?
Ποιος εφιάλτης,εγώ είμαι!Ο εφιάλτης σου?
...βρε το χέρι θέλει τρόπο!Κ
Και σου μενει η αβανια (ρεζιλεμα ονοματος και υποληψης) οτι την επιασες του τραβ…..α
Ριξε βρε την ελια απο το μαρτινι κατω μα σκυψει να δεις το φως
Ειδες καμπο κερνα
Ειδες τα ´´τζουμερκα ´´φευγα
γαμω της φερμες κανει αυτο το εργαλειο!κοκκαλο!