Εγώ με το 34αρι του δορκα δε τα βρήκα ποτέ.Ειναι να παιξουμε τζοκερ να δουμε τι θα σου βγει ενω με το τζορνταν το κοκκινο ειναι εγγυηση.
Εγώ με το 34αρι του δορκα δε τα βρήκα ποτέ.Ειναι να παιξουμε τζοκερ να δουμε τι θα σου βγει ενω με το τζορνταν το κοκκινο ειναι εγγυηση.
ΚαλόΕίπα να βάλω στην άκρη με το υπόλοιπο στοκ μερικά κουτιά ακόμα καλού κακού...
Ότι τα παρέλαβα.
View attachment 89720
Ούτε εγώ,έχω να το ρίξω χρόνια τώρα δεν ξέρω αλλά για μένα ήταν το πιο άχρηστο 34 Άρι.Εγώ με το 34αρι του δορκα δε τα βρήκα ποτέ.
Για ποιο μιλάς ότι ανέβηκε τόσο;Οι τιμές στα φυσίγγια συνεχίζουν να αυξάνονται. Κοιτούσα τώρα για διασποράς και μαλινόταπα και μου πέσαν τα αυτιά.15-20€ το κουτί
Δεν λέω για ένα συγκεκριμένο.Για ποιο μιλάς ότι ανέβηκε τόσο;
Και πόσο είχε πριν;
Αν είναι δυνατόν. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, μάλλινες τάπες, διασποράς, η ιδιογόμωση συμφέρει σίγουρα.Δεν λέω για ένα συγκεκριμένο.
Ενδεικτικά έβλεπα:
Nsi superfelt 17,9€
Lambro διασποράς 15,4€
RC διασποράς 16€
Χωρίς παρεξήγηση μόνο πολύ καλό μαλλινοταπο δεν είναι!!! Δική μου όμως εμπειρία, οπότε ρίχνε το!Να δούμε ένα ομολογουμένως πολύ καλό μαλλινοταπο...
Και τους φασσαδες!Οι αυξήσεις,επηρεάζουν κυρίως,τους τσιχλάδες.
Χαχαχα .... Δεν το ρίχνωΧωρίς παρεξήγηση μόνο πολύ καλό μαλλινοταπο δεν είναι!!! Δική μου όμως εμπειρία, οπότε ρίχνε το!
Ούτε για 15ο δε θα το ξαναβαζα στο τουφέκι μου Τάσο..Χαχαχα .... Δεν το ρίχνω
2 γνωστοί δεύτερο για μπεκατσα
Μια κακή χρονιά στην τσίχλα με το στοκαρισμα που έχει γίνει από πολλά άτομα σε φυσίγγια σημαίνει 2 χρονιές με πολύ χαμηλές πωλήσεις, οπότε αυτομάτως θα επέλθει η διόρθωση στις τιμές, γιατί να συνεννοηθούμε η κυνηγετική κοινότητα και να αντιδράσει ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση...Καθότι τεχνητή η αύξηση, θα σταματήσει όταν σταματήσουμε να αγοράζουμε φυσίγγια. Μακάρι να βρεθεί μια λύση άλλη να τους γαμησουμε όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν
Εγώ θεωρώ ότι με μια κακή χρονιά δε θα επανέλθουν οι τιμές..θέλει δυστυχώς συνεχόμενες..3-4 . Αλλά όταν λέμε κακές εννοώ κακιές πραγματικά!. Δε ξέρω τι να εύχομαι, να μην έχει πουλιά και να είμαστε μέσα στη γκρίνια ή να έχει πουλιά και να μην μπορούμε να αγοράσουμε φυσέκια;;Μια κακή χρονιά στην τσίχλα με το στοκαρισμα που έχει γίνει από πολλά άτομα σε φυσίγγια σημαίνει 2 χρονιές με πολύ χαμηλές πωλήσεις, οπότε αυτομάτως θα επέλθει η διόρθωση στις τιμές, γιατί να συνεννοηθούμε η κυνηγετική κοινότητα και να αντιδράσει ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση...
Τουλάχιστον έχει μάλλινη τάπα το "πολύ καλό μαλλινόταπο" ή έχει κούτσουρο Diana ;Να δούμε ένα ομολογουμένως πολύ καλό μαλλινοταπο...
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να πέσουν οι τιμές. Έχουν την αγελάδα και την αρμεγουν. Σιγά μην την αφήσουν. Παλι κατι θα βρουν για δικαιολογία. Για τα 32αρια που ρίχνει η πλειοψηφία οι τιμές πιστεύω ότι θα κολλήσουν εκεί στα 10+ €...Μια κακή χρονιά στην τσίχλα με το στοκαρισμα που έχει γίνει από πολλά άτομα σε φυσίγγια σημαίνει 2 χρονιές με πολύ χαμηλές πωλήσεις, οπότε αυτομάτως θα επέλθει η διόρθωση στις τιμές, γιατί να συνεννοηθούμε η κυνηγετική κοινότητα και να αντιδράσει ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση...