Αύξηση στις τιμές των φυσιγγίων

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οι έμποροι είτε μας αρέσει είτε όχι κοιτάνε το κέρδος. Από τη στιγμή που ανεβαίνουν οι τιμές εκμεταλλεύονται την άνοδο αυτή για να βγάλουν περισσότερα χρήματα από το στοκ που έχουν. Έχω δει πολλές φορές να αλλάζουν τις τιμές σε φυσίγγια που φαίνεται ότι είναι στοκ. Δεν θα ξεχάσω ένα περιστατικό που έχω αγοράσει φυσίγγια που έχουν σταματήσει να παράγονται και πάω μία εβδομάδα μετά να πάρω συμπλήρωμα και βρήκα την τιμή 1,5€ πάνω το κουτί. Όταν τον ρώτησα πώς και ανέβηκαν, μου τα μάσαγε και μου έλεγε μήπως δεν θυμάσαι την τιμή που αγόρασες την προηγουμένη φορά. Επειδή δεν είχε νόημα η συζήτηση, απλά γέλασα. Προσωπικά αυτό που κάνω όλα τα τελευταία χρόνια είναι όπου βρω φυσίγγια με καλή τιμή έναντι του ανταγωνισμού να αγοράζω. Εντάξει αν θέλω κάτι συγκεκριμένο και το θέλω άμεσα θα αγοράσω ένα δύο κουτιά απ’ το πιο κοντινό μου κατάστημα. Αλλά γενικά δόξα το θεό με το ίντερνετ μπορώ να συγκρίνω άμεσα τις τιμές κάθε φυσιγγίου στην αγορά. Τέλος αυτό που προσωπικά με πειράζει είναι τα καύσιμα και τα διόδια. Κάθε μου κυνήγι εκεί πονάει. Στα φυσίγγια μακάρι να βρω θήραμα και να ρίξω.

Τι ψάχνετε να βρείτε με το εμπόριο και την ψυχοσύνθεση του κάθε εμπόρου..
Παράδειγμα...
Κυνηγοψαρομαγαζο πουλάει τα εναπομειναντα ( κρυμμένα τα είχε) Βεργίνα... Ναι Βεργίνα... 12 ευρω
Τα είχε αγοράσει σίγουρα πριν 6-7 χρόνια προς 3-4 ευρώ χονδρικη, δεν τα πούλησε και τα εμφάνισε πέρυσι προς 10 ευρώ ( αγόρασα 2 κουτιά 😁😁) και φέτος 12...

Το είχα γράψει πριν κάνα μήνα, σταματήστε να γράφετε ασύστολα για τις παραγγελίες που κάνετε από το συγκεκριμένο μαγαζί.
Και εσείς θα χάσετε, και τον άνθρωπο θα τον κλείσουν...
Δεν είναι τίποτε κρυφό είναι αναρτημένες οι τιμές στο διαδίκτυο και τις βλέπει όλος ο πλανήτης ,κανείς δε θα κλείσει γι'αυτό το λόγο ,απλά είναι παγκόσμιο το οικονομικό φαινόμενο ,που οδηγείται η κατάσταση.Ο άνθρωπος πουλάει νόμιμα εκμεταλλευόμενος ότι μπορεί και καλά κάνει ,τώρα αν κάθε φορά που παραγγέλνει παίρνει με αυξημένες τιμές θα αυξήσει και αυτός την πώληση .Νομός της κοινωνίας παντού και της ανθρώπινης φύσης , ασχέτως αν είναι ηθικό η όχι ,όταν αυξάνεται η ζήτηση αυξάνεται η τιμή κάτι τέτοιο κάνουν και οι εταιρίες των όπλων ,γι'αυτό κάποιες ιταλικές μοσχοπουλάνε το αράπικο για Αιγίνης .

Back