Αύξηση στις τιμές των φυσιγγίων

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το είχα γράψει πριν κάνα μήνα, σταματήστε να γράφετε ασύστολα για τις παραγγελίες που κάνετε από το συγκεκριμένο μαγαζί.
Και εσείς θα χάσετε, και τον άνθρωπο θα τον κλείσουν...

Το είχα γράψει πριν κάνα μήνα, σταματήστε να γράφετε ασύστολα για τις παραγγελίες που κάνετε από το συγκεκριμένο μαγαζί.
Αφού δεν μπορούμε ...πρέπει να τα βγάλουμε τα ματάκια μας...

Ο αλαγιαννης ομως εχει μειωμενο φπα λογω παραμεθοριου και επιπλεον η Μυτιληνη και αλλα δυο τρια νησια εχουν επιπλεον 30% μειωση στον ηδη μειωμενο φπα επειδη εχουν δομες φιλοξενιας προσφυγων....αν δεν κανω λαθος....
Έχει πέσει ο κόσμος και αγοράζει σαν στραβός. Νομίζεις ότι ο έμπορος Αλαγιαννης και καθένας στη θέση του δεν θα το εκμεταλλευτει αυτό για να βγάλει περισσότερο κερδος; Ασε που μπορεί να μπήκε χεράκι από τους προμηθευτές....

Ίσως αυτό να επηρέασε και το ναβάρο που σε μια νύχτα το 7,70 έγινε 8,40

Σύμφωνο σταματήστε να γράφεται τη παραγγέλνετε και πόσο τώρα ....έτσι έγινε και με την ιδιογωμοση και βλέπετε που κατάντησε ...ΣΤΟΠ ΣΕ ΟΛΛΑ ...μόνο της γνώμες μας για κάθε φυσηγγι τίποτε άλλο....

Δηλ να σταματήσουμε να γράφουμε στο φόρουμ? Τότε να το κλείσουμε και να μη γράφουμε τίποτα.Δηλαδη το πρόβλημα είμαστε εμείς που γράφουμε τις τιμές και ενημερώνουμε τους συναδέλφους? Όχι αυτοί που τις ανεβάζουν και δεν τις κρατάν σταθερές? Μάλλον κάποιο λάθος κανεις

Καθίστε ρε παιδιά τώρα.
Κάποιοι ανεβάζουν θηράματα και ενόχλησε.
Κράζουμε για τα στραβά των όπλων και κάποιοι κάνουν λες και έχουν μετοχές.
Τώρα ενόχλησε ότι ανεβάζουμε τι αγοράσαμε και από πού γιατί θα ανέβουν οι τιμές.
Τι είμαστε κρυψίνοι?
Δηλαδή τι πρέπει να γράφουμε εδω μέσα ακριβώς?
Για πόσο ακόμα πιστεύατε ότι θα πουλάει φθηνά ο αλαγιαννης και ο κάθε αλαγιαννης?
Θεωρείτε ότι σας ρίχνει τώρα που τα ανέβασε κάποια?

Για να καταλάβω, ο Ρουμελιώτης ανέβασε τις τιμές του επειδή κάποιοι από εδώ μέσα έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν και τα φυσέκια του ή επειδή έπρεπε να ανεβάσει τις τιμές στα φυσέκια του για να βγάλει κέρδος; Και ποια η διαφορά με τον Αλλαγιάννη που και εκείνος ανεβάζει τις τιμές του, γιατί θέλει να βγάλει κέρδος ο άνθρωπος; Εδώ μέσα είμαστε για να μιλάμε για καλά κακά φυσέκια, γνώμες, προσφορές, τιμές, υλικά και δε ξέρω γω τι άλλο. Αν βρω εγώ μια τιμή που είναι πολύ καλή για φυσεκι ,για τωρινά δεδομένα και κάποιοι φίλοι ρίχνουν αυτό το φυσεκι ,σωστό δεν είναι να τους ενημερώσω; Μόνο για πάρτη μου θα το κρατάω , επτασφράγιστο μυστικό της γειτονιάς; Όταν πήγα πέρσι Αλλαγιάννη,δέκα άτομα που δε τα ξέρω καν μου έστειλαν προσωπικό μύνημα για το εάν ισχύουν οι τιμές και να τους πω γνώμη ..σε όλους απάντησα και ακόμα παραγγελία από τον Αλλαγιάννη δεν έχω κάνει και έχει κάνει το μισό ,αν όχι όλο το φόρουμ..θεωρώ ότι βοήθησα και όχι ότι έκανα κακό..

Για να καταλάβω, ο Ρουμελιώτης ανέβασε τις τιμές του επειδή κάποιοι από εδώ μέσα έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν και τα φυσέκια του ή επειδή έπρεπε να ανεβάσει τις τιμές στα φυσέκια του για να βγάλει κέρδος; Και ποια η διαφορά με τον Αλλαγιάννη που και εκείνος ανεβάζει τις τιμές του, γιατί θέλει να βγάλει κέρδος ο άνθρωπος; Εδώ μέσα είμαστε για να μιλάμε για καλά κακά φυσέκια, γνώμες, προσφορές, τιμές, υλικά και δε ξέρω γω τι άλλο. Αν βρω εγώ μια τιμή που είναι πολύ καλή για φυσεκι ,για τωρινά δεδομένα και κάποιοι φίλοι ρίχνουν αυτό το φυσεκι ,σωστό δεν είναι να τους ενημερώσω; Μόνο για πάρτη μου θα το κρατάω , επτασφράγιστο μυστικό της γειτονιάς; Όταν πήγα πέρσι Αλλαγιάννη,δέκα άτομα που δε τα ξέρω καν μου έστειλαν προσωπικό μύνημα για το εάν ισχύουν οι τιμές και να τους πω γνώμη ..σε όλους απάντησα και ακόμα παραγγελία από τον Αλλαγιάννη δεν έχω κάνει και έχει κάνει το μισό ,αν όχι όλο το φόρουμ..θεωρώ ότι βοήθησα και όχι ότι έκανα κακό..
Καλά έκανες παίχταρα μου εννοείτε

Καθίστε ρε παιδιά τώρα.
Τώρα ενόχλησε ότι ανεβάζουμε τι αγοράσαμε και από πού γιατί θα ανέβουν οι τιμές.
Τι είμαστε κρυψίνοι?
Για πόσο ακόμα πιστεύατε ότι θα πουλάει φθηνά ο αλαγιαννης και ο κάθε αλαγιαννης?
Πες τα Χρυσόστομε ! .yel.

Αν τα ανεβασε ο κατασκευαστης(Κυργιας μιλαω συγκεκριμενα για το navaro 30 απο 7,5 ευρω πηγε 8,4 σε εναμιση μηνα...) οχι δεν με ριχνει,αλλα αν τα ανεβασε αυτος ναι με ριχνει,γιατι εξηγησα σε προηγουμενο ποστ τι ισχυει με τον φπα στην Μυτιληνη...Γιατι εννοειται οτι οταν τα πουλαγε 7,5 παλι ειχε κερδος δεν εκανε ολο το νταραβερι για την πλακα του,τωρα αν τα ανεβασε ο κυργιας τοτε με ριχνει αυτος...

Καθίστε ρε παιδιά τώρα.
Τι είμαστε κρυψίνοι?
Δεν ρίχνει κανέναν. Ούτε ο Αλαγιαννης ουτε ο Ρουμελιωτης. Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αργά η γρήγορα θα έφταναν η θα φτάσουν κοντά στους άλλους. Η ρήση η φτήνια τρώει τον πάρα ισχύει μέχρι ένα σημείο. Από την στιγμή που ο έμπορος η ο βιοτεχνης μπορεί να αυξήσει το κέρδος του θα το κάνει. Και για να μην κοροϊδευομαστε το ίδιο θα έκανε ο καθένας από εμάς στην θέση τους. Από την στιγμή που τα φυσιγγια έχουν γίνει είδος πολυτελείας είναι σίγουρο ότι θα γίνει εκμετάλλευση της "αρρώστιας" μας.

Αν τα ανεβασε ο κατασκευαστης(Κυργιας μιλαω συγκεκριμενα για το navaro 30 απο 7,5 ευρω πηγε 8,4 σε εναμιση μηνα...) οχι δεν με ριχνει,αλλα αν τα ανεβασε αυτος ναι με ριχνει,γιατι εξηγησα σε προηγουμενο ποστ τι ισχυει με τον φπα στην Μυτιληνη...Γιατι εννοειται οτι οταν τα πουλαγε 7,5 παλι ειχε κερδος δεν εκανε ολο το νταραβερι για την πλακα του,τωρα αν τα ανεβασε ο κυργιας τοτε με ριχνει αυτος...
Ανέβασε ο Κυργιας η ανάγκασε τον Αλαγιαννη να ανεβάσει αυτος? Τις προάλλες που κατέβηκα Χαλκίδα για φυσιγγια έπεσα σε μια συζήτηση του μαγαζάτορα με 2 πελάτες που με αυτά που τους έλεγε για τον συγκεκριμένο έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Back