Εγγύηση δίνει, εμένα μου είπε να του το στείλω πίσω.
Τι να του στείλω; Για να κάνει τα ίδια; Αν ήταν να την είχε εφαρμόσει σωστά, θα το είχε κάνει με την πρώτη και δεν θα μου έλεγε πίπες, ότι η φοβερή cerakote έφυγε επειδή στο εσωτερικό της πάπιας υπάρχει βερνίκι σαν ξυράφι......!!!!!
Καλησπέρα φίλε μου.
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ, αλλά επειδή έχω Πολλούς φίλους και Πάρα πολλούς πελάτες, όλο και κάποιος θα μου έλεγε κάτι.
Για να γνωρίζει ο κόσμος, μου έστειλες μόνο τα μεταλλικά μέρη να σου βάψω, και τα ξύλινα μέρη τα κράτησες και τα τοποθέτησες μόνος σου, και προφανώς η πάπια είναι πολύ σφιχτή και πιέζει την κάννη, ή κάτι δεν κάνεις εσύ σωστά.
Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο αυτό, εκεί που πατάει πάπια στην κάννη και σε καινούρια όπλα να βγαίνει το χρώμα.
Το να κατηγορείς κάποιον δημόσια, να ξέρεις δεν είναι πολύ καλό!
Και από την στιγμή που μιλήσαμε, και σου είπα, οπότε θέλεις στείλε να το ξανακάνω, με δικά μου έξοδα, ΔΕΝ το σέβεσαι, και παρόλα αυτά συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και να με κατηγορείς.
(Κοινώς με αποκάλεσες "απατεώνα" και θέλεις να προστατέψεις το κόσμο!)
Ένα θα σου πω.
Από τον Ιανουάριο του 2015 είμαι ο πρώτος Έλληνας επαγγελματίας οπλουργός που πέρασε σεμινάριο στην Γερμανία στα κεντρικά της Cerakote.
Έχω 20+ χρόνια εμπειρία στα όπλα, πιστόλια, τυφέκια λειοκαννα-ραβδωτά, σε παραδοσιακές βαφές κρύα-ζεστή, και σε 2 τύπους φωσφάτωσης.
Όποτε θέλεις σου πληρώνω τα έξοδα να έρθεις στο οπλουργείο μου στην Καβάλα να ελέγξεις τις εγκαταστάσεις μου.
(Γιατί αμφισβητείς και αυτό.)
Στα 5 χρόνια που κάνω ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ βαφές Cerakote, οι εγγυήσεις που δίνω είναι εφ'ορου ζωής (όχι 5 χρόνια) σε τρία πράγματα.
1) Φούσκωμα
2) Ξεφλούδισμα
3) Εμφάνιση οξείδωσης
Και είτε είναι προφορικά, είτε είναι γραπτά η εγγύηση, Πάντα την τηρώ.
Και στα τόσα χρόνια δεν θέλω να στεναχωρώ Κανέναν.
Και οι τιμές για να ξέρεις είναι τιμές που χρεώνουν στον επίσημο τιμοκατάλογο της Cerakote στην Γερμανία.
Όποτε καλό είναι να σταματήσεις να κατηγορείς δημόσια, γιατί νομικά μπορεί να γυρίσει εις βάρος σου.
Καλό ξημέρωμα.