Γιώργο δεν ξέρω τι αντιμετώπιση θα περίμενες αλλά για εμενα έτσι όπως σου φέρθηκε είναι το ιδανικό!! Προσφέρθηκε να σου φτιάξει πάλι το όπλο με δικά του έξοδα. Πόσοι το κάνουν αυτό; Τι άλλο θα περίμενες; Δεν ξέρω γτ σου ξέβαψε το όπλο και αν ήταν λάθος χειρισμός δικός σου ή κακή δουλειά του μάστορα αλλά είναι άλλο πράγμα ο επαγγελματισμός και άλλο να είναι κακός μάστορας. Εγώ από αυτά που διαβαζω κατάλαβα ότι σου φέρθηκε πολύ τίμια και με επαγγελματισμό.
Καταρχήν Βασίλη μου δεν ξέρω με ποια ιδιότητα έσπευσες να χαρακτηρίσεις ΙΔΑΝΙΚΉ την παραπάνω συμπεριφορά.
Σαν ιδιοκτήτης του φόρουμ που θέλει να αμβλύνει τυχόν διενέξεις που προκύπτουν από ανεπαρκείς επαγγελματίες ή σαν ένας πιθανός μελλοντικός πελάτης του συγκεκριμένου επαγγελματία που θα ήθελες να σου τύχει μια παρόμοια περίπτωση;
Επειδή εδώ και 25 χρόνια τρώω ψωμί από το "κατσαβίδι" επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη για το τι είναι ΙΔΑΝΙΚΌ και τι όχι.
Έχει καεί η γούνα μου από "επαγγελματίες" του χώρου.
Όταν θες να λέγεσαι μεγάλος και τρανός μάστορας, παίρνεις τηλέφωνο τον πελάτη και του λες, άκου να δεις φίλε, επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στην δουλειά που κάνω ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ για κάποιον λόγο, εκεί που ακουμπάει η πάπια στην κάννη, η βαφή να φύγει. Επίσης ενδέχεται από την άλλη εβδομάδα να αρχίσει να ξεφτίζει η βάση. ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Ή ΟΧΙ;
Το "άρπα-κόλλα" στην Ελλάδα, δυστυχώς βασιλεύει. Όταν θέλω να παρουσίαζομαι σαν μάστορας με τόσο μεγάλες περγαμηνές και διαπιστεύσεις ,
το πρώτο που θα κάνω αν παρουσιαστεί μια αστοχία είναι να σου επιστρέψω αμέσως το ποσό που σου ζήτησα και ΑΝ θες μετά, τα ξαναλέμε.
Στο ερώτημα σου λοιπόν, τι άλλο θα περίμενα, σου απάντησα. Το αν θα το δεχόμουν, είναι άλλο θέμα.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Τι θα πει στείλε το μου πίσω;
Και τι είμαι εγώ για να στο στείλω πίσω;
Το παιδί για τα θελήματα, που θα αμπαλάρω, , θα πακετάρω,θα τρέχω στα courrier, θα παίρνω την ευθύνη να στέλνω ένα όπλο για δεύτερη φορά από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη; Αν χτυπηθεί στην μεταφορά η κάννη, ποιος θα πληρώσει την νύφη, αν χαθεί για κάποιον λόγο, ποιος θα πληρώσει την νύφη;
Γιατί θα πρέπει εγώ να μπαίνω σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία
επειδή δεν έκανες εσύ καλά την δουλειά σου;
Ξαφνικά, αφού πρώτα έφταιγε το βερνίκι που έχουν εσωτερικά οι ξύλινες πάπιες και αφού αυτό το επιχείρημα έπεσε στο κενό, εμφανίστηκε ο λάθος χειρισμός.
Λάθος χειρισμός να βγάλω και να βάλω μια πάπια σε ένα όπλο που έχω στην κατοχή μου 10 χρόνια;
Λάθος χειρισμός που μπήκα σε ένα πυκνό να πάρω ένα θήραμα και όταν βγήκα είχε γρατζουνιστεί η βάση;
Βασίλη είναι κρίμα να κάνετε το άσπρο-μαύρο.
Μνημονεύετε πολλές φορές την Αμερική που η δημόσια κριτική είναι το όπλο του καταναλωτή. Για μπες σε Αμερικάνικα φορουμ να δεις παρόμοιες περιπτώσεις τι εξέλιξη έχουν.
Θες έτσι για πλάκα, να μπω σε ένα Αμερικάνικο φόρουμ να ανοίξω ένα θέμα ;
Λοιπόν, καλύτερα άστο να πάει στο καλό, αλλά μην προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο-μαύρο γιατί δεν γίνεται.