Καλημέρα από ότι καταλαβα τελικα ο κατοχος του οπλου τα εσκασε κανονικα δουλεια δεν εγινε και τελικα θα τον πουμε και μαλακα .Εξοχα
!!!! Ξερετε ότι γεμισε ο τοπος μαστορους ασχετους που μεσα σε μια ωυχτα εγιναν οπλουργαρες και πηδανε τα οπλα του κοσμου Δεν θελω να επεκταθώ γιατι θα το κανω το φορουμ π2@@@να ,αλλα μαγκες προσεχετε που πατε τα οπλα σας
Επειδή δεν μου αρέσει η ισοπέδωση, δουλειά έγινε αλλά όχι όπως θα έπρεπε κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Αυτό που θα μου άρεσε είναι να μπορεί ο καθένας να παρουσίαζει τις εμπειρίες του δημόσια, χωρίς να στοχοποιείται, να προσβάλεται και χωρίς να απειλείται.
Αυτό που συνέβη στην δική μου περίπτωση κρύβει πράγματα που δυστυχώς ο συγκεκριμένος μάστορας δεν είχε την ψυχραιμία και την ωριμότητα να αντιληφθεί. Επειδή σε κάποιους μπορεί να μην είναι αρεστή η παρουσία μου, έσπευσαν πρώτα να τον δηλητηριάσουν με προσωπικές γνώμες και μετά να τον αφήσουν να εκτεθεί. Χαρακτηρισμοί για κάποιον που δεν γνωρίζεις όπως
"άεργος" ή "οι λογικοί διαγράφονται", αποδεικνύουν το τι ακριβώς έγινε. Εδώ θα έπρεπε να του "κόψει" περισσότερο και να την "ψιλιαστεί", να αναρωτηθεί πως γίνεται αυτοί να με ... αγάπησαν από την στιγμή που δεν τους έχω κάνει ποτέ καμιά εργασία. Πως με υπερασπίζονται και μου πατάνε βροχή τα "like" όταν μάλιστα δηλώνουν δημόσια πως δεν είχαν και δεν έχουν σκοπό να μου στείλουν κάποιο όπλο; Μήπως είναι απλά μπαχαλάκηδες καλοθελητές του πληκτρολογίου που τους αρέσει να δρουν υπόγεια και παρασκηνιακά;
Τώρα για αυτό που λες, έχεις δίκιο. Είναι όμως μεγάλη κουβέντα. Ευτυχώς μια βαφή δεν είναι κρίσιμη για την σωστή λειτουργία ενός όπλου. Όμως το τι σημαίνει χαλάω ένα όπλο μπορεί και αυτό να παίρνει διαφορετικές ερμηνείες.
Μου έχει τύχει να μου λένε, ο τάδε μου χάλασε το όπλο και να ρωτάω τι εννοείς σου χάλασε το όπλο; Η απάντηση ήταν ότι έκανα, για παράδειγμα, κώνο και τώρα το 4* αποδίδει σαν 2*. Όταν τον ρώτησα τι κυνηγάει, μου είπε .... μπεκάτσα ! Κώνο γιατί έκανες ; Ε γιατί δεν καλόσκοτωνα. Το κοντάκι το είδες πριν πας στον κώνο; Όχι, βλέπεις δεν ήξερα τότε πράγματα κτλ. Ναι αλλά δεν μπορεί να λες ότι στο χάλασε γιατί με το αποτέλεσμα που πήρες εσύ, κάποιος που δεν κυνηγάει φέρμα μπορεί να είναι ευτυχισμένος.
Εννοείται πως είπα ένα παράδειγμα που μου έχει τύχει και δεν αναφέρομαι σε σένα, που μπορεί όντως να σου έκαναν ζημιά.
Κλείνοντας θέλω να προτρέψω όλους να μην φοβούνται να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους με ονοματεπώνυμο είτε θετικές είναι αυτές, είτε αρνητικές. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως αυτό θα τους κάνει όλους καλύτερους και τους μαστόρους και τους πελάτες !