Κουκλα ειναι! Να την χαιρεσαι!Μετά από τόσα κυνήγια βέβαια δεν έχω δει καμία γρατζουνιά View attachment 9288View attachment 9289
Ευχαριστώ πολύ και εσείς να χαίρεστε τα δικά σας όπλαΚουκλα ειναι! Να την χαιρεσαι!
Jamais!Παραλλαγη στρατιωτικη θα τη βαψεις;
J'aime la beauté classique dans un fusil de chasseMais, pourqois?
Στην Θεσσαλονίκη γιατί ζητάνε 200;Εάν θυμάμαι καλά 60€
Θα κερνάει μπουγατσα και φραπεδαρα ο μάστοραςΣτην Θεσσαλονίκη γιατί ζητάνε 200;
Φιλαράκι μου η ξεθωριασμένη βάρκα πιάνει τα ψάρια... Άστην έτσι...Θα την βλέπουν στον κυνηγότοπο και θα ψιθυρίζει ιστορίες!!!Η Μ2 ειναι... Μια χαρα κραταει η βαφη για 11 χρονια που την εχω με σκληρη κ αγαρμπη χρηση... Το φιλμ χαλα μονο οταν τριφτει με αλλα αντικειμενα, τουλαχιστον το εργοστασιακο της, απο αλλες δουλειες δεν εχω αποψη σε βαθος χρονου... Η δεξια πλευρα της βασης κ η κανη ειναι σε πολυ καλη κατασταση απλα χαλιεμαι λιγο που την βλεπω ετσι...
Που να ξέρω ρε φίλε μάλλον την έχουν δει επιστήμονες τα μαστόρια και πουλάνε τρέλα.. 200€για κοντακι και πάπια είσαι σίγουρος?Στην Θεσσαλονίκη γιατί ζητάνε 200;
Ναι αλα μαυρηζη τα χερια αν την πιασηςmolykote d321r spray
Βαψτε την κάννη με αυτό κ δεν θα ξανα σκουριάσει
Ναι για φιλμ παραλλαγής, μπορεί και 250.Που να ξέρω ρε φίλε μάλλον την έχουν δει επιστήμονες τα μαστόρια και πουλάνε τρέλα.. 200€για κοντακι και πάπια είσαι σίγουρος?
Έχω βάψει συγκεκριμένα μέρη όπως τον κύλινδρο αερίων κ τον κύλινδρο που μεταφέρει την κίνηση από το πιστονι στο κλιστρο.Ναι αλα μαυρηζη τα χερια αν την πιασης
ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει Γιάννη ?Έχω βάψει συγκεκριμένα μέρη όπως τον κύλινδρο αερίων κ τον κύλινδρο που μεταφέρει την κίνηση από το πιστονι στο κλιστρο.
Δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Αν το αφήσεις 24ωρες να στεγνώσει μετά δεν βγάζει τίποτα, ούτε με λάδια δεν ακούει όπως η βαφή υψηλών θερμοκρασιών.
Κάθε χρόνο κ κύλινδρος αερίων σκουριάζε από τους υδρατμούς καύσης πιρητηδας. Φέτος ακόμα τίποτα
Τι να πω? είναι πολλά νομίζω... Υπάρχει και μια οικονομική κρίση κάπου σε μια χώρα που την λένε Ελλάδα.. Τώρα η Θεσσαλονίκη δε ξέρω που πέφτει μπορεί να είναι προάστιο κάποιας πόλης της ΕλβετίαςΝαι για φιλμ παραλλαγής, μπορεί και 250.
ΕγωBirchwood perma blue ή αντίστοιχη βαφή για ατσάλι έχει δουλέψει κανείς??
Κ εγω την εχω δουλεψει αλλα κατα την προσωπικη μου εμπειρια (εχω βαψει αρκετα οπλα με τυπου cold blue g96, tetra gun, perma blue & super blue) οι βαφες αυτες ειναι για επιδιορθωση για μικρο τμημα ατσαλιου...ασε τι δειχνουν στο you tube! Αυτες οι βαφες απλα μαυριζουν το ατσαλι...δεν του δινουν προστασια!Birchwood perma blue ή αντίστοιχη βαφή για ατσάλι έχει δουλέψει κανείς??