Alex το πρόβλημα είναι οτι δεν το έχω καθόλου με το ηλεκτρονικό κομματι , να φανταστείς όταν μου έδειχναν για το πως θα ανοιγω τον υπολογιστή τα έγραφα για να μην ξεχάσω , καμιά φορά ακόμη κάνω σκονάκι .Βαλε κ καμια φωτο να παιρνουμε ματι....
Alex το πρόβλημα είναι οτι δεν το έχω καθόλου με το ηλεκτρονικό κομματι , να φανταστείς όταν μου έδειχναν για το πως θα ανοιγω τον υπολογιστή τα έγραφα για να μην ξεχάσω , καμιά φορά ακόμη κάνω σκονάκι .Βαλε κ καμια φωτο να παιρνουμε ματι....
Σιγα σιγα θα τα μαθεις....κ εγω μην φανταστεις...πριν κανα χρονο που γραφτηκα στο HL δεν μπορουσα να ανεβασω τιποτα....απλα μου αρεσουν αυτα με τις βαφες γι' αυτο και το ειπα...Alex το πρόβλημα είναι οτι δεν το έχω καθόλου με το ηλεκτρονικό κομματι , να φανταστείς όταν μου έδειχναν για το πως θα ανοιγω τον υπολογιστή τα έγραφα για να μην ξεχάσω , καμιά φορά ακόμη κάνω σκονάκι .
Καλημερα. Την ιδια διαδικασια εκανα στην 155. Μια χαρα κραταει το χρωμα με το ασταρι. Μου ξεβαψε μονο στη κανη μεσα στη πλαστικη θηκη γιατι ακουμπουσε ο αορτηριουχος. Τωρα που θα τελειωσει το κυνηγι θα την τριψω να την ξαναβαψω αλλα αυτη τη φορα θα παω να βγαλω χρωμα αυτοκινητου σε σπρει και βερνικι ματ .αν δε μου εκανε το σημαδι ο αορτηριουχος δε χρειζοταν βαψιμο....Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά στην επιλογή μου να βάψω το όπλο τρίβοντας τελείως το παλιό χρώμα ,μετά απολύμανση των μετάλλων με υγρό ,για τυχόν λάδια και διάφορα κατάλοιπα , μετά αστάρι για μέταλλα σε σπρέι , και μετά βάψιμο με χρώμα 2 κάπα , ένα 24ωρο στέγνωμα , και πέρασμα με βερνίκι ματ , ο χρόνος η θα με δικαίωση , η θα αποζημιώσει με γνώση μέσα από το λάθος μου .
Το ασταρι το βαζεις πριν κ το βερνικι στο τελος?Καλημερα. Την ιδια διαδικασια εκανα στην 155. Μια χαρα κραταει το χρωμα με το ασταρι. Μου ξεβαψε μονο στη κανη μεσα στη πλαστικη θηκη γιατι ακουμπουσε ο αορτηριουχος. Τωρα που θα τελειωσει το κυνηγι θα την τριψω να την ξαναβαψω αλλα αυτη τη φορα θα παω να βγαλω χρωμα αυτοκινητου σε σπρει και βερνικι ματ .αν δε μου εκανε το σημαδι ο αορτηριουχος δε χρειζοταν βαψιμο....
Άστο ως έχει καλύτερα...επειδη σκεφτομαι να βαψω την κανη απο το παλιο δικανο που εχω..να δωσω 200αρες κ 300αρες δεν αξιζει παιρνω ενα καινουριο με τοσα, πειτε μου ποιο ειναι το χρωμα 2 καπα?? καπου διαβασα για βαψιμο με σπρει για θερμοκρασιες ισχυει?? δε θελω να το μ@μησω..το αφηνω κ ως εχει ..ετσι ειναι οι κανες του..πανω απο την παπια εχει ξεθωριασει το χρωμα..σκουρια δεν εχει (ακομα)
Ναι. Ελαφρυ τριψιμο, 2 χερια ασταρι, 2 χερια χρωμα και τελος το βερνικι....Το ασταρι το βαζεις πριν κ το βερνικι στο τελος?
Εχεις φωτο?Ναι. Ελαφρυ τριψιμο, 2 χερια ασταρι, 2 χερια χρωμα και τελος το βερνικι....
Μη βαλεις σπρει θερμοκρασιας καλυτερα.επειδη σκεφτομαι να βαψω την κανη απο το παλιο δικανο που εχω..να δωσω 200αρες κ 300αρες δεν αξιζει παιρνω ενα καινουριο με τοσα, πειτε μου ποιο ειναι το χρωμα 2 καπα?? καπου διαβασα για βαψιμο με σπρει για θερμοκρασιες ισχυει?? δε θελω να το μ@μησω..το αφηνω κ ως εχει ..ετσι ειναι οι κανες του..πανω απο την παπια εχει ξεθωριασει το χρωμα..σκουρια δεν εχει (ακομα)
Απο το οπλο θα ανεβασω το απογευμα να δεις. Εχω και το ασταρι νομιζω και το σπρει....Εχεις φωτο?
Βαλτα ολα να παρουμε ματι! Απο την χρηση εσυ εισαι ευχαριστημενος?Απο το οπλο θα ανεβασω το απογευμα να δεις. Εχω και το ασταρι νομιζω και το σπρει....
Καλησπέρα φίλε , το 2κ είναι σύσταση χρώματος που δουλεύουν οι μπογιατζήδες αυτοκίνητων , αν το λεω σωστά , δεν είναι δηλαδή κάποιο χρώμα συγκεκριμένο για τα όπλα ,δεν θα σε συνιστούσα να το κάνεις , γιατί δεν ξέρω ούτε εγώ ακόμη πόση προστασία θα έχει έτσι το όπλο , εγω το έκανα πιο πολλή για γνώση προσωπική και περιέργεια . Τώρα όντως υπάρχουν σε κάποια μαγαζιά εδώ Ελλάδα με κυνηγητικά είδη που έχουν κάποια σπρέι απο Αμερική που είναι για βαφή όπλον , ένα σαι που μου ερχεται στο μυαλό γιατί τα έψαχνα και εγω πρόσφατα είναι το VENDORS . Πάντως αν έχει για εσένα κάποια αξία το όπλο , καλύτερα πάνε σε οπλουργό που ξέρει , και πιστεύω αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα μεταλλικά μέρη του όπλου δεν νομίζω να φύγεις οικονομικά πάνω από 100 ευρώ . Μακάρι να μπόρεσα να σε βοήθησα φίλε μου .επειδη σκεφτομαι να βαψω την κανη απο το παλιο δικανο που εχω..να δωσω 200αρες κ 300αρες δεν αξιζει παιρνω ενα καινουριο με τοσα, πειτε μου ποιο ειναι το χρωμα 2 καπα?? καπου διαβασα για βαψιμο με σπρει για θερμοκρασιες ισχυει?? δε θελω να το μ@μησω..το αφηνω κ ως εχει ..ετσι ειναι οι κανες του..πανω απο την παπια εχει ξεθωριασει το χρωμα..σκουρια δεν εχει (ακομα)
Έχω υπομονή , αν θες μπορώ να σου γράψω αναλυτικά όλοι τη διαδικασία πάντως .Σιγα σιγα θα τα μαθεις....κ εγω μην φανταστεις...πριν κανα χρονο που γραφτηκα στο HL δεν μπορουσα να ανεβασω τιποτα....απλα μου αρεσουν αυτα με τις βαφες γι' αυτο και το ειπα...
Πάτα αρχικά εδώ.....Alex το πρόβλημα είναι οτι δεν το έχω καθόλου με το ηλεκτρονικό κομματι , να φανταστείς όταν μου έδειχναν για το πως θα ανοιγω τον υπολογιστή τα έγραφα για να μην ξεχάσω , καμιά φορά ακόμη κάνω σκονάκι .
Εννοειται και θελω... τιποτα δεν παει χαμενο!!Έχω υπομονή , αν θες μπορώ να σου γράψω αναλυτικά όλοι τη διαδικασία πάντως .
Να είσαι καλά ΚώσταΠάτα αρχικά εδώ.....
View attachment 9599
Και έπειτα πάτα ΜΕΣΑ στο πλαίσιο που γράφει Drop image....
Έπειτα επέλεξε τις φωτό σου...
Καλησπέρα φίλε , το 2κ είναι σύσταση χρώματος που δουλεύουν οι μπογιατζήδες αυτοκίνητων , αν το λεω σωστά , δεν είναι δηλαδή κάποιο χρώμα συγκεκριμένο για τα όπλα ,δεν θα σε συνιστούσα να το κάνεις , γιατί δεν ξέρω ούτε εγώ ακόμη πόση προστασία θα έχει έτσι το όπλο , εγω το έκανα πιο πολλή για γνώση προσωπική και περιέργεια . Τώρα όντως υπάρχουν σε κάποια μαγαζιά εδώ Ελλάδα με κυνηγητικά είδη που έχουν κάποια σπρέι απο Αμερική που είναι για βαφή όπλον , ένα σαι που μου ερχεται στο μυαλό γιατί τα έψαχνα και εγω πρόσφατα είναι το VENDORS . Πάντως αν έχει για εσένα κάποια αξία το όπλο , καλύτερα πάνε σε οπλουργό που ξέρει , και πιστεύω αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα μεταλλικά μέρη του όπλου δεν νομίζω να φύγεις οικονομικά πάνω από 100 ευρώ . Μακάρι να μπόρεσα να σε βοήθησα φίλε μου .
Σε ποια πόλη ζεις Γιαννη ?το όπλο είναι του πατέρα μου , ισπανικό, φερμένο απο γερμανία τη δεκαετια του 60, ουτε ο ιδιος δε θυμαται ..οποτε ναι έχει κ αξια συναισθηματικη..αλλα ειναι κ αριστο καθότι είναι προσεγμενο κ λειτουργεί ακομη απροβληματιστα..κ για αυτο θα θελα να το συμμαζεψω λιγο..απο την αλλη το αφηνω ετσι κ οσο παει ..παντως λεφτα δεν παιζουν..με 100 ευρω αν ξερετε καποιον πειτε μου τι να πω..
ευχαριστω πολυ με βοηθησες εννοειται..