Υπαρχει και ακριβως σαν τα εργοστασιακα χρωματα βαφη που δεν βλεπεις διαφορα..εγω μονο και μονο για το κλιμα που εχουμε δυτικα θα το κανωΔν ξέρω πως θα φανεί μετά, ένα ποζέ με με τη ceracote και διστάζω....
Υπαρχει και ακριβως σαν τα εργοστασιακα χρωματα βαφη που δεν βλεπεις διαφορα..εγω μονο και μονο για το κλιμα που εχουμε δυτικα θα το κανωΔν ξέρω πως θα φανεί μετά, ένα ποζέ με με τη ceracote και διστάζω....
Έχω δει πολλά όπλα που έχει βάψει ο Σ.Βένδρας στν Πύργο κ όντως κάνει τέλεια δουλειά...βάφει καταριπάς το παιδί.Υπαρχει και ακριβως σαν τα εργοστασιακα χρωματα βαφη που δεν βλεπεις διαφορα..εγω μονο και μονο για το κλιμα που εχουμε δυτικα θα το κανω
Εχει περαση σαν βαφη και αργησαμε νομιζω να την ανακαλυψουμε στην Ελλαδα..δεν θα την προτιμουσε ο αμερικανικος στρατος αν δεν ειχε καμια εστω και ελαχιστη χρησιμοτηταΈχω δει πολλά όπλα που έχει βάψει ο Σ.Βένδρας στν Πύργο κ όντως κάνει τέλεια δουλειά...βάφει καταριπάς το παιδί.
Σωστά!!!Εχει περαση σαν βαφη και αργησαμε νομιζω να την ανακαλυψουμε στην Ελλαδα..δεν θα την προτιμουσε ο αμερικανικος στρατος αν δεν ειχε καμια εστω και ελαχιστη χρησιμοτητα
Μηηη hombra hombra θα σε τσιμπισει κομπραΔν ξέρω πως θα φανεί μετά, ένα ποζέ με με τη ceracote και διστάζω....
Καλο εγηνε.αλα ειχα ψιλοπροβληματακια.τρηβοταν στο φησεκλικη και ξεφλουδιζε καπος.δεν ξερο αν η κεραμηκη που κανουν οι οπλουργοι αν γηνετε αυτο.σαλταρα την εβαψα παραδοσιακα με βρασμο και ξεμπλεξαΣκέφτομαι να κάνω το ποζέ μου αλλά δν ξέρω τη διαδικασία κ τη σύνεργα χρειάζεται και ΑΝ μπορων να το κάνω μόνος μου.
Θυμάμαι το δικό σου που έκανες κούκλα, κ μου άρεσε.
Πόσα σου λένε?Ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους εάν γνωρίζουν κάποιον να κάνει καρμπον ματ βαφη σε πλαστικό κοντακι και πάπια,Έχω μια Μ1 και επειδή μου φαίνεται κακόγουστο το πλαστικό ήθελα να το αλλάξω αλλά μου ζητάνε κάτι τιμές που μου φαίνονται εξωπραγματικές. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον συνάδελφο μπορέσει να με ενημερώσει
Από 100 έως 130Πόσα σου λένε?
Ρωτα και μηχαηλιδη οπλοτεχνηκι Θεσσαλονίκης.......... εχει καλες τιμεςΉθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους εάν γνωρίζουν κάποιον να κάνει καρμπον ματ βαφη σε πλαστικό κοντακι και πάπια,Έχω μια Μ1 και επειδή μου φαίνεται κακόγουστο το πλαστικό ήθελα να το αλλάξω αλλά μου ζητάνε κάτι τιμές που μου φαίνονται εξωπραγματικές. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον συνάδελφο μπορέσει να με ενημερώσει
Ρωτα και μηχαηλιδη οπλοτεχνηκι Θεσσαλονίκης.......... εχει καλες τιμες
Ισως οι καλύτερες βαφές.. ΑΛΛΑ.. μάλλον αποσύρεται προσεχώς.
Φοβερή δουλειά!!!!! Μπράβο σου!View attachment 16471View attachment 16472View attachment 16473View attachment 16474View attachment 16470
Τελικά τα κατάφερα και ανέβασα φωτογραφίες το βάψιμο που έκανα στην Μ2
Φοβερή δουλειά!!!!! Μπράβο σου!
[/QUOT Να είσαι καλά Ηλια .
Πολύ ωραίο... Φίλμ είναι?View attachment 16471View attachment 16472View attachment 16473View attachment 16474View attachment 16470
Σε ευχαριστώ Αρη , όχι δεν είναι φιλμ , είναι βαμμένη με το χέρι .Πολύ ωραίο... Φίλμ είναι?
ΤουμπανοView attachment 16471View attachment 16472View attachment 16473View attachment 16474View attachment 16470