Και γω τα ιδια......ενας φιλος μου τα ειχε παραγγειλειlaurell που θαα βρουμε.μονο εξοτερικο.και δεν τοχο με της αγορες εξοτερικου
Και γω τα ιδια......ενας φιλος μου τα ειχε παραγγειλειlaurell που θαα βρουμε.μονο εξοτερικο.και δεν τοχο με της αγορες εξοτερικου
Καπου στα 120/150€. Κανης κεραμηκι και το εχεις μια ζωηlaurell που θαα βρουμε.μονο εξοτερικο.και δεν τοχο με της αγορες εξοτερικου
Η κεραμική στις στούκες και γρατζουνιές πως τα πάει ;Καπου στα 120/150€. Κανης κεραμηκι και το εχεις μια ζωη
Αν σου πεσει με δυναμη σε πετρα θα κανη σημαδι. Σε κλαρια αγριοτριανταφυλιες.. Υγρασιες ..νερα δεν καταλαβενη τιποτα...κοματια δεν φευγουνΗ κεραμική στις στούκες και γρατζουνιές πως τα πάει ;
Φεύγουν κομμάτια ;
Δεν σου εκαναν καλη δουλεια....φιλου μου του εβαψαν της κανες με λασπες αναμεσα τους (πλαγιοκανο).εγω εχω στην 302 7 /8 χρονια και ειναι εξερετικηΈχω κεραμική σε Baikal.... Δεν μπορώ να πω ότι δικαιολογεί την φήμη της... ειδικά όταν είδα σημάδια στην πρώτη κιόλας έξοδο χωρίς να ταλαιπωρηθεί....προτείνω δημοψήφισμα λοιπόν!
Εδώ ο άλλος έβαφε το αυτοκίνητό του με ασβέστη ... στις κάνες με βαφή αυτοκινήτου θα κολλήσουμε ... ;;;Οι βαφές αυτοκινήτων δεν κάνουν για τις κάννες?
Και με μαυρο σπρει τις βαφουν...ο άλλος έβαφε το αυτοκίνητό του με ασβέστη ... στις κάνες με βαφή αυτοκινήτου θα κολλήσουμε ...
Για πες κάτι παραπάνω...πόσο περίπου θα κρατήσει?Και με μαυρο σπρει τις βαφουν...
Σιγα μη κραταει...προχειροτητες..Για πες κάτι παραπάνω...πόσο περίπου θα κρατήσει?
Βασίλη καλησπέρα , μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί είναι επικίνδυνο να βάψεις το όπλο με χρώμα αυτοκινήτου . Σ' ευχαριστώ εκ τον προτέρων .Εδώ ο άλλος έβαφε το αυτοκίνητό του με ασβέστη ... στις κάνες με βαφή αυτοκινήτου θα κολλήσουμε ... ;;;
Εγώ δεν θα το έκανα σε όπλο που θα κρατούσα ... αν έχεις κανένα για σκότωμα δοκίμασε.
Απολίπανση με ασετόν.
Primer + βαφή μετά ...
Τι γράφω ρε φίλε βραδιάτικα ;;;;;
Δεν είπα ότι είναι επικίνδυνο Θοδωρή.Βασίλη καλησπέρα , μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί είναι επικίνδυνο να βάψεις το όπλο με χρώμα αυτοκινήτου . Σ' ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
Nα είσαι καλά Βασίλη , και σ ευχαριστω για την απάντηση , οκ εγώ κατάλαβα λάθος .Δεν είπα ότι είναι επικίνδυνο Θοδωρή.
Ίσως δεν κρατήσει τόσο πολύ, ίσως χαράζει ίσως σπάσει και πάρει υγρασία και σκουριάσει από κάτω, ίσως θολώσει, σίγουρα δεν θα βγει ομοιόμορφη ...
Δεν ξέρω τι θα γίνει.
Δεν το έχω ξανακούσει για χρώμα αυτοκινήτου.
Γι αυτό είπα να κάνει ένα δοκιμαστικό ή σε μικρή περιοχή.
Προσωπικά δεν έχω βάψει ποτέ κάνη.
Δεν με πειράζουν οι φθορές.
Βέβαια τα όπλα τα προσέχω.
Σιγα τον χαρο ενα ματσο παλιοσυδερα ειναι...ασε που κουναει ολο....ουτε για το τζακι δεν κανη
Σιγα τον χαρο ενα ματσο παλιοσυδερα ειναι...ασε που κουναει ολο....ουτε για το τζακι δεν κανη
Δειχνει υπεροχη αλλα ξεχασε μια λεπτομερεια ο μαστορας
Δειχνει υπεροχη αλλα ξεχασε μια λεπτομερεια ο μαστορας
Το σημα κατατεθεν του λεβεντη που την εχει
Αφου για λαγο ειναι το οπλο