Ωραίος
Ωραίος
Και για τα δικά μου γούστα πιο όμορφη έτσιΤην ήθελα με διχρωμία. Έτσι μου την είχε δώσει
Ρε συ...της την πέφτεις;;;;;Και για τα δικά μου γούστα πιο όμορφη έτσι
Ναι έχω άλλες δύο browning και θέλω και αυτή για τρίο παρτουζοκατάστασηΡε συ...της την πέφτεις;;;;;
Ρε συ...της την πέφτεις;;;;;
Αν ψάξεις στο youtube θα βρεις πολλά βίντεο με αυτό που ζητάς. Αν δεν φοβάται να το κάνει μόνος του ας ρίξει μια ματιά. Εγώ θα πήγαινα σε μάστορα πάντως.Καλησπέρα κύριοι.ενας φίλος με 368 συνθετικά μέρη πριν χρόνια έκανε υδροβαφη σε κοντάκι παπιά η οποία από κακομεταχείριση ,η οποία από κακομεταχείριση σε μεγάλο ποσοστό έφυγε. .δεν είναι διατεθειμένος να ξανακάνει. Υπάρχει τρόπος αφαίρεσης της υπάρχουσας?
ευχαριστω πολυ συναδελφε ειναι καλος αυτοςΛιακος στον Ασπρόπυργο.
Καλησπερα.Και γω τα ιδια......ενας φιλος μου τα ειχε παραγγειλει
Το εχω χρησιμοποιησει και αυτο....δεν κανει δουλεια...ειναι μονο για μικροεκδορες ή μικρα τεμαχια! Αυτες που χρησιμοποιουν οι οπλουργοι ...ειναι "χτισιμο" (ας μου επιτραπει η εκφραση) σε καθε χερι....Καλησπερα.
Υπαρχουν διαφορα υγρα οξειδωσης μεταλου. Διοτι επι της ουσιας περι αυτου προκειται, τα οποια δημιουργουν με οξειδωση,μια μαυρη πατινα προστασιας.
Τα υγρα που χρησιμοποιουν οι οπλουργοι απλα θελουν πολλα χερια και βρασιμο μετα απο καθε χερι.
Τα υπολοιπα ειναι για μικροεπισκευες.
Εγω ειχα ενα gun blue της Hoppe's .
Aν δεν απατωμαι και το παρακατω κατι αναλογο θα ειναι.
Δεν νομιζω να ειναι μπογια.
https://www.tacticalshop.gr/υγρή-βαφή-όπλων-super-blue-liquid-gun-blue
Φιλε το ανεφερα.Το εχω χρησιμοποιησει και αυτο....δεν κανει δουλεια...ειναι μονο για μικροεκδορες ή μικρα τεμαχια! Αυτες που χρησιμοποιουν οι οπλουργοι ...ειναι "χτισιμο" (ας μου επιτραπει η εκφραση) σε καθε χερι....
επίθετο μπορείς να μου πεις συνάδελφε ευχαριστώ πολύΛιακος στον Ασπρόπυργο.
Λιακος είναι το επώνυμο του.επίθετο μπορείς να μου πεις συνάδελφε ευχαριστώ πολύ
ευχαριστώ πολύΛιακος είναι το επώνυμο του.
Κώστας Λιακος