Στον Λιάκο έχουν βάψει ο αδελφός μου και ο κουμπάρος μου τα όπλα τους εδώ και 3 χρόνια,άψογη δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα,το μόνο που δεν θέλει είναι χτύπημα σε σκληρό σημείο,μόνο έτσι μπορεί να φθαρεί.ευχαριστώ πολύ
Στον Λιάκο έχουν βάψει ο αδελφός μου και ο κουμπάρος μου τα όπλα τους εδώ και 3 χρόνια,άψογη δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα,το μόνο που δεν θέλει είναι χτύπημα σε σκληρό σημείο,μόνο έτσι μπορεί να φθαρεί.ευχαριστώ πολύ
Φληζ αληφη και ποληη τρηψιμοΧαιρετώ την ομαδα. Επειδή διάβασα προσεκτικά όλο το θέμα, και βλέπω ότι είστε αρκετοί που γνωρίζετε πολλά για τα όπλα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για να συμαζεψω ένα ποζε bettinsoli που αγόρασα μεταχειρισμένο σε χαμηλή τιμή πρόσφατα. Εκτός από τα ξύλα και τις κάννες, θέλει και ένα φρεσκάρισμα η βάση που ήταν λευκή αλλά έχει γίνει γκρι. Πως μπορώ να την επαναφέρω στο αρχικό της χρώμα? View attachment 42336
Αλοιφη brasso ή flitz για την βαση....επισης για την βαση μπορεις να παρεις γυαλοχαρτα νερου και ξεκινα απο το Νο.1000 και φτασε μεχρι 5000!Χαιρετώ την ομαδα. Επειδή διάβασα προσεκτικά όλο το θέμα, και βλέπω ότι είστε αρκετοί που γνωρίζετε πολλά για τα όπλα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για να συμαζεψω ένα ποζε bettinsoli που αγόρασα μεταχειρισμένο σε χαμηλή τιμή πρόσφατα. Εκτός από τα ξύλα και τις κάννες, θέλει και ένα φρεσκάρισμα η βάση που ήταν λευκή αλλά έχει γίνει γκρι. Πως μπορώ να την επαναφέρω στο αρχικό της χρώμα? View attachment 42336
To γυαλοχαρτο αν η βαση δεν ειναι ατσαλινη καλο ειναι να το αποφυγειςΑλοιφη brasso ή flitz για την βαση....επισης για την βαση μπορεις να παρεις γυαλοχαρτα νερου και ξεκινα απο το Νο.1000 και φτασε μεχρι 5000!
Θα φύγουν έτσι τα ίχνη σκουριάς?θελει και ατσαλομαλλο με λαδι στις καννες. Και βγαζεις τα ξυλα πρωτα
Η βάση είναι ατσαλινηTo γυαλοχαρτο αν η βαση δεν ειναι ατσαλινη καλο ειναι να το αποφυγεις
Το Νο.1000 και πανω δεν δημιουργει προβλημα....ισα που καθαριζει και γυαλιζει...εννοειται παντα με νεροTo γυαλοχαρτο αν η βαση δεν ειναι ατσαλινη καλο ειναι να το αποφυγεις
Με τι το τρίβω το γυαλιστικο? Με πανί?Αλοιφη brasso ή flitz για την βαση....επισης για την βαση μπορεις να παρεις γυαλοχαρτα νερου και ξεκινα απο το Νο.1000 και φτασε μεχρι 5000!
Ναι...ριξε λιγο σε μια χαρτοπετσετα, απλωσε το σε ολη την επιφανεια και μετα τριψτο με ενα πανι.....Με τι το τρίβω το γυαλιστικο? Με πανί?
Θα παρεις πολυ ψιλο ατσαλομαλλο και θα βαλεις πανω λαδι οπλου. Επισης θα αλειψεις και τις καννες με λαδι. Θα τριβεις μαλακα μεχρι να φυγουν οι σκουριες. Εδω το πολυ λαδι ειναι φιλος σου.Θα φύγουν έτσι τα ίχνη σκουριάς?
Αν εισαι Αθηνα ο Λιακος πριν μερικους μηνες 100 ευρω
Επαρχία είμαιΑν εισαι Αθηνα ο Λιακος πριν μερικους μηνες 100 ευρω
Σκλαβης απο πρωσοπικη εμπειρια πολυ αντοχη και τιμη ουαου