Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Θεωρείς βλητικά πιο απαιτητική μια τουφεκιά σε ένα παπί που πλαναρει πάνω από decoys και κατεβαίνει με τον κραχτη, όπως κάνουν ΗΠΑ Καναδά σε σχέση με το driven high pheasant που κάνει ο Άγγλος;
Σαφέστατα τη διαφορά θα τη δεις στις υπεργομωσεις και στα ατσάλια, αλλά και σε πολύ μακρινές βολές, beyond outer limits

Πιστεύω ότι το ανάποδο ισχύει, καθώς για να πας στην ίδια γωνία θαλάμης κώνου, σε στενό αυλό θες μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με το διευρυμένο
Ρωτησε τον παπατσαρουχα λιακο η οποιον οπλουργο που γαργαλαει κωννους να σου πει σου πει αν λρο σωστα πραγματα η οχι..... τωρα μπορις να μου πεις γιατι η μπερεττα στη greystone με 18.2αυλο εχει 5αρι η 6αρι κωννο δεν θυμαμαι καλα.....εκει δεν ξερο να σου απαντησο γιατι αυτη η καννη εχει δηκα της δεδομενα..

Ρωτησε τον παπατσαρουχα λιακο η οποιον οπλουργο που γαργαλαει κωννους να σου πει σου πει αν λρο σωστα πραγματα η οχι..... τωρα μπορις να μου πεις γιατι η μπερεττα στη greystone με 18.2αυλο εχει 5αρι η 6αρι κωννο δεν θυμαμαι καλα.....εκει δεν ξερο να σου απαντησο γιατι αυτη η καννη εχει δηκα της δεδομενα..
Τι εννοείς δικά της δεδομένα??

Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια την είχε ο VICTOROS στην Νέα Μάκρη αν θυμάμαι καλά Μεταχειρισμένη στα 900 ευρώ καραμπίνα ενός μήνα,την είχε πάρει κάποιος για μπεκατσα και το όπλο δεν έκανε και την γύρισε στο κατάστημα. Είχα πάει για άλλη δουλειά και μου γυάλισε γαρ κούτα και με παζάρια την πήρα 800ευρω. Συμπέρασμα την κυνηγησα δύο σαιζόν και με βεβαιότητα λέω ότι η σειρά α400 βλητικα είναι ανώτερη και ας μην έχει τέτοιους αυλους και κωνους

Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια την είχε ο VICTOROS στην Νέα Μάκρη αν θυμάμαι καλά Μεταχειρισμένη στα 900 ευρώ καραμπίνα ενός μήνα,την είχε πάρει κάποιος για μπεκατσα και το όπλο δεν έκανε και την γύρισε στο κατάστημα. Είχα πάει για άλλη δουλειά και μου γυάλισε γαρ κούτα και με παζάρια την πήρα 800ευρω. Συμπέρασμα την κυνηγησα δύο σαιζόν και με βεβαιότητα λέω ότι η σειρά α400 βλητικα είναι ανώτερη και ας μην έχει τέτοιους αυλους και κωνους
Επηδη τα είχα και τα δύο τα όπλα την α400 την έχω ακόμα εγώ μάλλον το αντίθετο θα έλεγα η greystone πολύ καλύτερη βλητικα

Η greystone έχει 9 πόντους κώνο αλλά δεν το διαφήμισε ποτέ η Μπερέτα .δεν κάνει για φερμαριστα κυνήγια

Μιτσο η απαντηση ειναι στην μπενελι cordoba....
Ηλία η τάδε κανη είναι ανώτερη βλητικα λέει ο ένας φίλος, ο άλλος γράφει η τάδε είναι ασυγκριτη βλητικα, ο άλλος γράφει η τάδε ειναι μυθος βλητικα, ο άλλος η τάδε είναι χαρος βλητικα κ ο τόλης η μπενελι είναι μπου ρουχα βλητικα, με ποιο κριτήριο ο καθένας βαθμολογεί κρίνει την κάθε κανη ;;;ποιος ο τρόπος αξιολόγησης κ ποια τα κριτήρια, μπορεί κάποιος να μου τα πει αναλυτικά ;

Ηλία η τάδε κανη είναι ανώτερη βλητικα λέει ο ένας φίλος, ο άλλος γράφει η τάδε είναι ασυγκριτη βλητικα, ο άλλος γράφει η τάδε ειναι μυθος βλητικα, ο άλλος η τάδε είναι χαρος βλητικα κ ο τόλης η μπενελι είναι μπου ρουχα βλητικα, με ποιο κριτήριο ο καθένας βαθμολογεί κρίνει την κάθε κανη ;;;ποιος ο τρόπος αξιολόγησης κ ποια τα κριτήρια, μπορεί κάποιος να μου τα πει αναλυτικά ;
Συνεργασία κάνης με τσοκ και φυσιγγι πάντα εργοστασιακά.ασε τα πειραγμενα με κώνους και τέτοια.απο κει και πέρα όσο μπορείς να δεις κατ αρχήν στον πίνακα συγκεντρώσεις και κατανομές.για διάτρηση πάμε στο βαλιστικο τζελ τ οποίο όμως είναι μανίκι ξεκινώντας απ' το οικονομικό.και η σύγκριση γίνεται με φυσίγγια ετοιματζιδικα χωρίς να μου μπλέξεις ιδιογομωση.οταν λοιπόν rem και Μπερέτα χωνεύουν το 95% των αγοραστών έχουν πολύ καλές κανες .από κει και πέρα πέρα των πειραγμάτων όλα χρυσά και άγια στη μπενελι από μηχανισμό από αντοχή από υλικά αλλά πρέπει να ζοριστεις για να βρεις φυσιγγι να το πηγαίνει όπως πρέπει.ξαναλεω μη με μπλέξεις με κώνους και ιδιογομωση.αναφερω ενδεικτικά αυτές τις εταιρείες γιατί απ' αυτές είχα οπλα και πάντα μιλάω για τα όπλα που είχα ή έχω στη κατοχή μου

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αναλυτικά γιατί δεν καταλαβαίνω κ πολλα , τι σημαίνει ακριβώς η τάδε κανη υπερτερεί βλητικα ;;;;
Εγώ δε θα θα γράψω για σύγκριση καννων,εγώ θα πω πως μια κάννη είναι καλή βλητικα όταν δεν διαλέγει φυσίγγια και έχει καθαρά σκοτωματα σε όλους τους καιρούς...
Αυτά τα δύο προσωπικά για.εμενα είναι τα πιο βασικά...

Εκει που το πας το θεμα δεν μπωρο να σου απαντήσω.....και ανφηβαλο αν μπορι κανενας ... αβυσως η ψυχή του κυνηγου:)

Εγώ δε θα θα γράψω για σύγκριση καννων,εγώ θα πω πως μια κάννη είναι καλή βλητικα όταν δεν διαλέγει φυσίγγια και έχει καθαρά σκοτωματα σε όλους τους καιρούς...
Αυτά τα δύο προσωπικά για.εμενα είναι τα πιο βασικά...
Εδώ είσαι την παίρνω μόνο για τσίχλα ότι τις βάλεις το ρίχνει εκατοντάδες χιλιάδες φυσίγγια μια εποχή μόνο ΠΥΡΚΑΛ που τα είχε προσφορά η εταιρία όλα ίδια τιμή,20200522_144011.jpg και είχε πάρει ο πατέρας μου ένα (φορτηγό) και τα έριξε όλα

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αναλυτικά γιατί δεν καταλαβαίνω κ πολλα , τι σημαίνει ακριβώς η τάδε κανη υπερτερεί βλητικα ;;;;
Δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση γιατί η βλητική προυποθέτει την ύπαρξη βλήματος και όχι μόνο κάνης.
Άρα φυσίγγι, καιρικές συνθήκες, αρχικές ταχύτητες, τσόκ κτλ.

Έτσι λοιπόν ο ακριβέστερος λανθασμένος ορισμός που μπορώ να σκεφτώ για την κάνη που υπερτερεί βλητικά είναι αυτή που ο καθένας γουστάρει να ρίχνει.

Δεν υπάρχει ανώτερη βλητικά κάνη.

Δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση γιατί η βλητική προυποθέτει την ύπαρξη βλήματος και όχι μόνο κάνης.
Άρα φυσίγγι, καιρικές συνθήκες, αρχικές ταχύτητες, τσόκ κτλ.

Έτσι λοιπόν ο ακριβέστερος λανθασμένος ορισμός που μπορώ να σκεφτώ για την κάνη που υπερτερεί βλητικά είναι αυτή που ο καθένας γουστάρει να ρίχνει.

Δεν υπάρχει ανώτερη βλητικά κάνη.
Το οπλο οπως και το φυσηγγι ειναι ενα εντελος προσοπικο θεμα...δεν μπορουν ολλοι να σκωτονουν με ολλα...οτι υπαρχουν βλητικα κανες χονευτηρια κατα γενική ομολογια υπάρχουν.....

Το οπλο οπως και το φυσηγγι ειναι ενα εντελος προσοπικο θεμα...δεν μπορουν ολλοι να σκωτονουν με ολλα...οτι υπαρχουν βλητικα κανες χονευτηρια κατα γενική ομολογια υπάρχουν.....
Πως είναι δυνατόν να έχεις βλητικό συμπέρασμα χωρίς φυσίγγι ;;;
Πως είναι δυνατόν να πει κάποιος ότι η τάδε κάνη είναι βλητικά ανώτερη απλά και μόνο από την γεωμετρία της ;;;;

Πραγματικά κάποιοι θα έπρεπε να προσληφθούν στο R&D των μεγάλων κατασκευαστών και να σχεδιάζουν κάνες.
18.5-18.9 αυλός, αχρωμίωτη, 5cm κώνος, μέταλλα από αυτά τα παλιά του τάδε όπλου που γάζωνε και η κάνη γίνεται βλητικός θρύλος !!!
10k ευρώ μισθό σας παρακαλώ, για τις πληροφορίες κατασκευής της τέλειας κάνης.

Συγνώμη αλλα το κατά γενική ομολογία δεν με καλύπτει διότι πριν 2 δεκατίες κατά γενική ομολογία τα μακρύκανα όπλα έκοβαν πιο μακρυά ενώ σήμερα ξαφνικά δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στην αρχική ταχύτητα

Εδώ είσαι την παίρνω μόνο για τσίχλα ότι τις βάλεις το ρίχνει εκατοντάδες χιλιάδες φυσίγγια μια εποχή μόνο ΠΥΡΚΑΛ που τα είχε προσφορά η εταιρία όλα ίδια τιμή,View attachment 18179 και είχε πάρει ο πατέρας μου ένα (φορτηγό) και τα έριξε όλα
Το είχα το 123 με.καννη manufrance canoniere 65cm ***
Αξιοπιστια benelli
Διαφορά με.τα.επομενα benelli μου σε σκοτωματα καμμία...
Κάθε άλλο που τα επόμενα είχαν τσοκακια και φλαντζες αλλαγής κλίσεων,το βασικότερο όλων...

Το είχα το 123 με.καννη manufrance canoniere 65cm ***
Αξιοπιστια benelli
Διαφορά με.τα.επομενα benelli μου σε σκοτωματα καμμία...
Κάθε άλλο που τα επόμενα είχαν τσοκακια και φλαντζες αλλαγής κλίσεων,το βασικότερο όλων...

Βρε παράτα την αξιοπιστία και κάνε κώνο και αποχρωμίωση.
Θα σκοτώνει καλύτερα. .terror.

Ps
Αστειεύομαι φυσικά !!!

Back