Για μονιμο αποτελεσμα μονο κεραμηκι βαφηΥδροβαφή το καλύτερο!
Για μονιμο αποτελεσμα μονο κεραμηκι βαφηΥδροβαφή το καλύτερο!
Για να έχεις μοναδικό έργο τέχνης και να μην την μπερδεύεις με των φίλων σου την αφήνεις με τις γρατζουνιές ...Για μονιμο αποτελεσμα μονο κεραμηκι βαφη
Τέλικα να κάνουμε πορτιγκ ;; αξίζει ;
Εξαρτάται, εμένα δε μου είναι χρήσιμο και απαραίτητοΤέλικα να κάνουμε πορτιγκ ;; αξίζει ;
Στο κυνήγι όχι.Τέλικα να κάνουμε πορτιγκ ;; αξίζει ;
ΟχιΤέλικα να κάνουμε πορτιγκ ;; αξίζει ;
Το πιατο δηλαδή θέλει, το πουλι όχιΣτο κυνήγι όχι.
Στο σκοπευτήριο είναι ένας άλλος κόσμος
1. πληρώνεις χρήματαΌποιος θέλει μου εξηγεί γιατί όχι στο κυνήγι
Αν δεν το χρειάζεται ο αρχηγός ... κανένας δεν το χρειάζεται Δημήτρη.Το πιατο δηλαδή θέλει, το πουλι όχι
Γιάννη μην ξεχνάς ότι ΟΛΟΙ οι σκοπευτές φοράνε ωτοασπίδες.Εμένα το έχει η ςς από μαμά αλλά είχα κάνει στο σεντ Ετιέν πόζε που είχα παλαιότερα βελτίωση υπήρχε όχι κάτι το εξωφρενικό αλλά υπήρχε ότι γράφω το χω δοκιμάσει δεν υποστηρίζω κάτι τυχαία ποτέ τώρα αν μου πεις αν θα έδινα τα 200€ πάλι για να το κάνω σε ένα πόζε δεν θα το έκανα .Θα πετύχαινα με άλλους τρόπους το αποτέλεσμα το οποίο τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να το στηρίζω στις ικανότητες μου και λιγότερο στο όπλο αλλά μου αρέσει και να δοκιμάζω για να βλέπω τι πραγματικά ισχύει και τι είναι μάρκετινγκ.Οσο για τα σκοπευτικά πιστεύω πως ο λόγος είναι μια ζυγαριά μεταξύ άνετης χρήσης και μη λόγω αυξημένου θορύβου από τις πολλές τουφεκιές . Ζυγίζονται από τις εταιρίες τα υπέρ και τα κατά και για να μην βλέπουμε πολλά σκοπευτικά με πορτινγκ μάλλον γέρνει προς το κατά η ζυγαριά γιατί πιστεύω πως αυτός που παίρνει σκοπευτικό δεν θα προβληματιστεί για 200/300€ παραπάνω αν είχε αλλά σίγουρα μπορεί να κουφαινει πιο εύκολα .
Το ίδιο πράγμα λέμε ...Συμφωνώ αλλά δεν έχω δει πολλούς να φοράνε στον κυνηγότοπο αν το πας για κυνήγι ? Και εγώ που στο λέω παρότι έχω remington ηλεκτρονικές δεν τις φοράω πάντα στο κυνήγι με το σκοπευτήριο δεν είμαι ούτως η άλλως πολύ φίλος προτιμώ τους εμψυχους στόχους.