Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Δεν τίθεται θέμα ότι δεν σκοτώνει το όπλο ή δεν έχει δύναμη.. αλλά μου αρέσουν τα καπνίσματα χαχα
Όλα.τα benelli σκοτώνουν και μάλιστα πολύ καλά...
Εγώ έχω κάνει επιμήκυνση σε 5 όπλα μου,τα οποία είναι benelli,franchi,beretta
Κι εγώ ξεκίνησα στην αρχή από περιέργεια,όμως όταν κατάλαβα την διαφορά συνέχισα σε όλα..

Δεν ψειριζουμε τη μαϊμού,αυτά που γράφω τα έχω συναντήσει,υπάρχουν μέρες που μπορεί να δεις μια κατανομή ανοιχτή και αναλόγως του καιρού άλλες μέρες να βλέπεις μπάλες...
Εννοείται μπάλες μόνο με βελτιωμένο κωνο..
Όμως όταν η κάννη που έχει βελτιωμένο κωνο σε υγρό καιρό ανοίξει η δεύτερη απείραχτη κάννη θα είναι ανύπαρκτη ως προς τα αποτελέσματα...
Συμφωνω και εγω μαζι σου φιλε ο σωστος τροπος ειναι αυτος.

Crio plus έχει
Ωραια,βρες άλλο ένα όπλο αν είναι δυνατό να έχει το ίδιο σπείρωμα και ρίξτε σε χαρτόνια με μετροταινία στα 30 μέτρα με 3* και Νο 8 από 3 φυσίγγια το κάθε όπλο με το ίδιο τσοκ
Αφού φτιάξεις κώνο ξανά ρίξτε μια.απο τα ίδια..
Αν είναι δυνατό να ρίξετε με φυσίγγια ιδιογομωσης για να έχουν μια κάποια σταθερότητα στα υλικά...
Περιμενουμε τα αποτελέσματα..

Ο κώνος για να φτάσει όσο το δυνατόν στο υψηλότερο επίπεδο θέλει χειροποίητη δουλειά και συνεχείς δοκιμές λίγο λίγο επιμήκυνση δοκιμή και ξανά αυτό πιστεύω και έτσι έχει φτιαχτεί και ένα αγγλικό δίκανο γνωστού στην Αγγλία από τον οπλουργο της εταιρίας και η κανη σχεδόν όλη είναι κώνος όχι όλη σχεδόν όλη .Και το ιδανικό τσοκ είναι αυτό που φτιάχνεται για την κανη που προορίζεται αυστηρά με ολοιδιο αυλό.

View attachment 36013View attachment 36014
Οι δικές μου βελτιώσεις παρεμβάσεις επάνω στο κοντάκι σε palm swell και GRIP από το φίλο Γιάννη ένα μεγάλο ευχαριστώ είσαι καλλιτέχνης!!!
Πο είναι τρελός ο τύπος πως ματσαρισε έτσι τις ψάθες ρε συ !!!

Ο κώνος είναι πιο φθηνός δε ξεβιδωνει δεν αυξάνει το θόρυβο και δεν το ξεχνάς σπίτι αχαχαχαχαχαχαχ
Αν ήταν τόσο σημαντικός όσο τα τσοκ θα τον κάνανε να ξεβιδώνει.
Εύκολο είναι ....

Εδώ μερικοί χώνουν άλλες κατασκευές μέσα στην κάνη ... .drunk.

Έχω μια παλιά καραμπίνα που ο πατέρας μου είχε αφαιρέσει την ρίγα από την κάνη. Σε μια πρόσφατη συζήτηση με οπλουργό του είπα να την κόψω από 71 σε 66 εκατοστά κι να της βάλω ρίγα. Μου είπε να μην το κάνω καθώς θα είναι δύσκολη η κόλληση της ρίγας στην κάνη κι θα δημιουργήσει προβλήματα. Έχει κάνεις κάνει κάτι παρόμοιο;

Έχω μια παλιά καραμπίνα που ο πατέρας μου είχε αφαιρέσει την ρίγα από την κάνη. Σε μια πρόσφατη συζήτηση με οπλουργό του είπα να την κόψω από 71 σε 66 εκατοστά κι να της βάλω ρίγα. Μου είπε να μην το κάνω καθώς θα είναι δύσκολη η κόλληση της ρίγας στην κάνη κι θα δημιουργήσει προβλήματα. Έχει κάνεις κάνει κάτι παρόμοιο;
Να μην την πηραξεις. Γιατι για κοληση την ριγα η κανει θα ζεσταθει και μπορι να πετσικαρι. Ασε το οπλακι οπως ειναι . Εγω δεν θα το πηραζα και θα το χερομουνα οπως ειναι.:):)

Η κόλληση της Ρίγας είναι ασημοκοληση πράγμα που σημαίνει μεγάλη θερμοκρασία από μόνο του δε λέει κάτι η κανες δε στραβωνουν έτσι απλά είναι δύσκολη κόλληση και σε πολλά σημεία και δεν τη κατέχουν πολλοί.Και δεύτερο ρίγα που θα βρεις για να είναι σωστή να εφαρμοζει στη κανη γιατί οι κανη δεν είναι μια ευθεία για να κολλήσεις ένα ατσάλινο λαμάκι πάνω Έτσι όλα αυτά κάνουν τη δουλειά δύσκολη με μεγαλη τεχνική κατάρτιση και ακρίβεια και δε ρισκάρει κανείς να την κάνει .Εγώ είχα αφαιρέσει από την α302 την ρίγα μόνος μου χωρίς κανένα θέμα με ζέσταμα προσεκτικά και είδα πως είναι κολλημένη .

Θα καταστρέψεις την κάννη και τίποτα άλλο. Και θα πληρώσεις κι απο πάνω.

Τι καραμπινα? Είμαι κατά του κοψιματος γενικά αλλά ριγα ένας μάγκας μάστορας μπορεί να βάλει από ανθρακονηματα

Είναι η Browning Gold Hunter, ο πατέρας μου το έκανε αλλά προφανώς το μετάνιωσε κι αγόρασε ξανά κάνη 71 cm, οπότε εγώ σαν αδαής σκέφτηκα την άλλη κάνη χωρίς την ρίγα να την κόψω κι να την κάνω 66 cm βάζοντας κι ρίγα.

Back