Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Από που είναι αυτό ... από κάνα παλιοδίκανο αχαχαχ
Αλουμίνιο μοιάζει ...

Mανέλα, φιλιέρα βλέπω special ;)
volkel βασιλη ειναι καλη και εχει μεγαλη γκαμα σε δυσκολα νουμερα που εχουν ορισμενα οπλα ειδικα στα κολαουζα

Last edited:
Δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι καθε χρονο ιδια διαδικασια???????????????μετα απο την προσθετη φετα ξυλου θα μπει πελμα???

Κάθε χρόνο γιατί το όπλο το κρατάω στα χέρια και το κυριότερο ανοίγω και το μονοπάτι με κλαριά με το όπλο η με την καννη η κοντάκι :p
Τρώω και κάτι τούμπες θελει φρεσκάρισμα γιατί το κακό μεταχειριζομαι.. θα βάλω και ξυλοκολλα όταν ρυθμίσω την κλήση της φλατζας γιατί είμαι και -3 κιλα από την λήξη του κυνηγίου..

Πειρα από μια γιαγιά αυτος την εχει 24€ της 3ης.sarcastic. μια πρόχειρη δουλειά έκανα απλά το μάζεψα κοντάκι αλλο θέλω αλλά :confused:
Ειναι δυνατον σημερα με τα εκατονταδες σωστα προιοντα που κυκλοφορουν να χρησημοποιει κανεις τσαι και φασκομηλα???????
Εχουμε 2022 παλικαρια.....αυτα τα κανανε καποτε απο αναγκη γιατι δεν υπηρχαν τοτε τετοια προιοντα....σημερα γιατι???
Τελος παντων ο καθενας οπως ξερει.......παντως το προβλημα σου δεν λυνεται με το να κανεις καθε χρονο τα ξυλα γιατι στο τελος θα μηνεις με τα μεταλα....το προβλημα σου λυνεται με πλαστικο κοντακι-παπια ....δεν ξερω αν υπαρχουν για αυτο το οπλο

Ειναι δυνατον σημερα με τα εκατονταδες σωστα προιοντα που κυκλοφορουν να χρησημοποιει κανεις τσαι και φασκομηλα???????
Εχουμε 2022 παλικαρια.....αυτα τα κανανε καποτε απο αναγκη γιατι δεν υπηρχαν τοτε τετοια προιοντα....σημερα γιατι???
Τελος παντων ο καθενας οπως ξερει.......παντως το προβλημα σου δεν λυνεται με το να κανεις καθε χρονο τα ξυλα γιατι στο τελος θα μηνεις με τα μεταλα....το προβλημα σου λυνεται με πλαστικο κοντακι-παπια ....δεν ξερω αν υπαρχουν για αυτο το οπλο
Δίκιο έχεις σε ότι λες το σωστό είναι να κάνεις την δουλειά σε έναν επαγγελματία!!!
Είχα βρει ένα σετ από την α350 πλαστικό δεν το πρόλαβα.... αν και δεν μου αρέσουν στην αίσθηση από α350..

Πειρα από μια γιαγιά αυτος την εχει 24€ της 3ης.sarcastic. μια πρόχειρη δουλειά έκανα απλά το μάζεψα κοντάκι αλλο θέλω αλλά :confused:
Πας σε μαγαζί με εκκλησιαστικα , παίρνεις ένα τακακι καθαρό κερί μέλισσας , βάζεις ένα μέρος κερί δύο ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι και έτοιμη . Είναι και ένα πρώτης τάξης σφραγιστικό ,στα κενά που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ κοντακιου και βάσης στα δίκανα ,να μην περνάνε υγρασία και σκόνη στο μηχανισμό.

Πας σε μαγαζί με εκκλησιαστικα , παίρνεις ένα τακακι καθαρό κερί μέλισσας , βάζεις ένα μέρος κερί δύο ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι και έτοιμη . Είναι και ένα πρώτης τάξης σφραγιστικό ,στα κενά που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ κοντακιου και βάσης στα δίκανα ,να μην περνάνε υγρασία και σκόνη στο μηχανισμό.
Απο γιαγιά την πειρα που έχει ανιψιό μελισσοκόμο είναι και έλατου το μέλι :D
Η καλύτερη λύση για την χρήση που κάνω εγώ είναι τα πλαστικά... αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου τώρα το πάω ετσι εξάλλου 12 χρόνια την εχω.. και είναι για αλλα 50... αλλα αντί να παρω ενα σετ η να φτιάξω... με 250€ βάζεις αλλα 300€ 400€ και περνεις αλλο όπλο..

Απο γιαγιά την πειρα που έχει ανιψιό μελισσοκόμο είναι και έλατου το μέλι :D
Η καλύτερη λύση για την χρήση που κάνω εγώ είναι τα πλαστικά... αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου τώρα το πάω ετσι εξάλλου 12 χρόνια την εχω.. και είναι για αλλα 50... αλλα αντί να παρω ενα σετ η να φτιάξω... με 250€ βάζεις αλλα 300€ 400€ και περνεις αλλο όπλο..
Δοκιμασε tru oil μια φορα. Ειναι στην ουσια βερνικι πολυουρεθανης με λινελαιο. Περασε το κανα 7 με 10 χερια, οπως εφαρμοζεις λινελαιο. Κανει πολυ ανθεκτικο φινιρισμα.

Το κοντάκι ήρθε στα χέρια μου, και όπως μου είπε και ο φίλος Γιάννης ο (καλλιτέχνης) ότι το άδικο με τα Λούστρα.
Οπότε έβαλε το χεράκι του και ιδού το αποτέλεσμα.
Σε ότι με έχεις συμβουλέψει Έχεις βγει αληθινός Γιάννη, σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.
Foto πριν και μετά...
1.jpg3.jpg4.jpg

Το κοντάκι ήρθε στα χέρια μου, και όπως μου είπε και ο φίλος Γιάννης ο (καλλιτέχνης) ότι το άδικο με τα Λούστρα.
Οπότε έβαλε το χεράκι του και ιδού το αποτέλεσμα.
Σε ότι με έχεις συμβουλέψει Έχεις βγει αληθινός Γιάννη, σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.
Foto πριν και μετά...
View attachment 48765View attachment 48766View attachment 48767
Ωραία ξύλα ... έδειξαν ...

Back