Καλημέρα. Η ατυχία μου συνεχίστηκε !!! Σε 2 απογευματινά (Παρασκευή - Σάββατο) με σύνολο 9-10 φυσίγγια, δεν πήρα ούτε μια τσίχλα !!! Μόνο το Σάββαρο μία, που έπεσε στα πυκνά και δεν κατάφερα να τη βρώ παρόλο που έψαχνα κανένα τέταρτο μέσα στους θάμνους !!! Απογοήτευση ... κι από τα κ@λόπουλα, και από το SKB, σε 2 σ/κ που το πήρα, 4 απογευματινά, τελικός απολογισμός 1 στο χέρι και 3 χαμένες, με καμιά 20αριά φυσίγγια καμένα !!!
Πού θέλω να καταλήξω ??? Δεν μου έφτανε αυτή η γκαντεμιά,
αλλά ... το Σάββατο το βράδυ φεύγοντας από το καρτέρι, ανακάλυψα ότι είχε ξεκολλήσει η ρίγα !!!!!!! Όχι τελείως, αλλά ένα κομμάτι στο πίσω μέρος, από το μονομπλόκ μέχρι λίγο πριν το μέσο της κάννης !!! Ούτε ξέρω πότε έγινε αυτό, μπορεί να είναι από καιρό ... Τυχαία έπιασα το όπλο από την πάπια αγκαλιάζοντας και τις κάννες με την παλάμη μου κι ένιωσα τη ρίγα ότι κινήθηκε λίγο, κι έτσι το ανακάλυψα. Συνήθως πιάνω τα όπλα από τα ξύλα, αποφεύγοντας να πιάνω τα μέταλλα ...
Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα ??? Μάλλον τίποτα ... Πολύ με έχει στενοχωρήσει αυτό το δίκαννο, μετά τα 10 πρώτα χρόνια !!!
Έχω ξενερώσει τώρα τελείως ... δεν ξαναπάει για τσίχλες, το έβαλα στη θήκη και το έφερα πίσω στα Χανιά ... Έτσι κι αλλιώς οι τσίχλες είναι ελάχιστες ... και τελείως κ@ριόλες ... οπότε, μονοκαννάκι Baikal, μερικά φυσίγγια Lambro διασποράς, κι ότι κάνουμε ...
Έβγαλα το πρωί 2-3 φωτο, θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω από το κινητό ...