Πλάκα πλάκα τώρα που το λες τα δικα μου είναι ακριβά. Δίκιο έχεις, καλύτερα της συζύγου...
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αλουμίνιο ή inox?Με πηρε τωρα φιλος ,ειναι για τσιχλες με μια παλιο μπενελλι και του κοπηκε η κοκκινη πλαστικη ταπα φυσιγγιων μου λεει τι να κανω ειναι μονοκανο και εχει πουλια
Ας κυνηγήσει με μονοκαννο, φτάνει που βγήκε και έχει και πουλιά. Πάντως αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει. Ποιος περιμένει να μείνει από όπλο για τέτοιο λόγο;Με πηρε τωρα φιλος ,ειναι για τσιχλες με μια παλιο μπενελλι και του κοπηκε η κοκκινη πλαστικη ταπα φυσιγγιων μου λεει τι να κανω ειναι μονοκανο και εχει πουλια
Γιαννη ειναι πολυ καλος φιλος αλλα ξεροκεφαλος ,τον παρακαλαω δεν ξερω ποσο καιρο να την αλλαξει αλλα τιποτα.Εχω την μπαικαλα για εφεδρικομου λεει. Η αληθεια ειναι οτι μου εστειλε φωτο με ενα μπουκετο φασσες και μου εκανε καζουρα ,και το λεω ρε πουστη να σου σπασει ο εξωλκεας και να πεφτουν τα πουλια να σε φανε Ετσι και κατεβει απο δευτερα την πηδηξασυνταξιουχος εκαμιτηςΥπάρχει κάτι καλύτερο σε αλουμίνιο ή inox?
αλουμινιου που δινει το εργοστασιο και αυτο ομως εχει θεματα με την Μ2Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αλουμίνιο ή inox?
Να μην την κάνεις μόνος σου.Ομάδα καλησπερα, έχω μια fabarm xlr και νιώθω την σκανδαλη πολύ σκληρή σε σχέση με την μπερετα που κυνηγούσα για πολλά χρόνια.
Υπάρχει δυνατότητα να την κάνω μόνος μου πιο μαλακή;
Ωρεξη να εχεις μια ζυγαρια σκανδαλης και παραγγειλε καμια δεκαρια σκανδαλες και θα καπου θα γίνει η δουλεια υποψην εχουν 50€ η μια τα λεω σωβαρα !!!! Πανε στο βαγγο να στη κανει εχει και βαση με οδηγους και ειδικα εργαλει και προπαντως εμπειρια να το κανει μια πολυ ελαφρθα σκανδαλη ριχνει τρειαρα προτου καν προλαβει να ακουμπισει ομω το οπλο παθων και μαθων φιλε μου δε λεω αερολογιεςΟμάδα καλησπερα, έχω μια fabarm xlr και νιώθω την σκανδαλη πολύ σκληρή σε σχέση με την μπερετα που κυνηγούσα για πολλά χρόνια.
Κώστα,σκανδάλη ΣΑΝ της Μπερέτα είναι δυσκολακι να βρεις σε άλλη εταιρία.Ομάδα καλησπερα, έχω μια fabarm xlr και νιώθω την σκανδαλη πολύ σκληρή σε σχέση με την μπερετα που κυνηγούσα για πολλά χρόνια.
και πολυ καλα θα κανεις να μην πειραξεις τιποτα!!!!!!!Κατάλαβα.... Δεν ακουμπάω τπτ.
Θα πάω σε οπλουργο.
Σκέφτηκα μηπως υπάρχει κάποιος ρεγουλατωρος και ότι δεν χρειάζεται να μπεις σε διαδικασίες με λιμες κτλ τα οποία δεν έχω τη γνώση να χειριστώ με τέτοια λεπτομέρεια.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Στη Benelli Nova, η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν να αλλάξω την κόκκινη πλαστική με μια ατσάλινη από Baikal MP 153. Την κατέβασα λίγο εξωτερικά στο μπροστά μέρος της στον τόρνο και ταίριαξε τέλεια. Ίσως να ταιριάζει και σε άλλα μοντέλα.Με πηρε τωρα φιλος ,ειναι για τσιχλες με μια παλιο μπενελλι και του κοπηκε η κοκκινη πλαστικη ταπα φυσιγγιων μου λεει τι να κανω ειναι μονοκανο και εχει πουλια
Δεν υπάρχει λόγος οι καραμπίνες αερίων σκοτώνουνΤο γράφω εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα μιάς και υπόκειται στο γενικό του τίτλου περί παρεμβάσεων.
Υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί μια κάννη αυτογεμούς αερίων με άλλη κάννη;
Στα όπλα αδρανείας έχει συζητηθεί ευρέως αυτή η μετατροπή - σε όπλα αερίων όμως μπορεί άραγε να γίνει κάτι ανάλογο;
Σε μια καραμπίνα αερίων μπορεί να μπεί μια απλή κάννη άλλου όπλου (άλλου τύπου - άλλης φίρμας κλπ) με μετατροπή;
Να τρυπηθεί για τις οπές αερίων όπως η αρχική και να τοποθετηθεί ο μαστός της παλιάς κάννης;
Ή είναι κάτι απαγορευτικό για έναν οπλουργό ή ασύμφορο για τον πελάτη ή επικίνδυνο να γίνει;
Σαφώς - καμία αμφιβολία περί τούτου - άν όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμες ανταλλακτικές κάννες γι' αυτό το όπλο σε άλλα μήκη τότε μπορεί να εφαρμοστεί μια τέτοια λύση ;Δεν υπάρχει λόγος οι καραμπίνες αερίων σκοτώνουν
Ασύμφορο θα είναι σίγουρα και ούτε και πολύ εύκολο μου ακούγεταιΤο γράφω εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα μιάς και υπόκειται στο γενικό του τίτλου περί παρεμβάσεων.
Υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί μια κάννη αυτογεμούς αερίων με άλλη κάννη;
Στα όπλα αδρανείας έχει συζητηθεί ευρέως αυτή η μετατροπή - σε όπλα αερίων όμως μπορεί άραγε να γίνει κάτι ανάλογο;
Σε μια καραμπίνα αερίων μπορεί να μπεί μια απλή κάννη άλλου όπλου (άλλου τύπου - άλλης φίρμας κλπ) με μετατροπή;
Να τρυπηθεί για τις οπές αερίων όπως η αρχική και να τοποθετηθεί ο μαστός της παλιάς κάννης;
Ή είναι κάτι απαγορευτικό για έναν οπλουργό ή ασύμφορο για τον πελάτη ή επικίνδυνο να γίνει;
Δεν υπαρχουν τις εταιριας αλλα μοντελα !! Να υπαρχουν δλδ ηδη οι τρυπες εκτονωσης και να θελει μονο μετατροπη στην ουρα ;Σαφώς - καμία αμφιβολία περί τούτου - άν όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμες ανταλλακτικές κάννες γι' αυτό το όπλο σε άλλα μήκη τότε μπορεί να εφαρμοστεί μια τέτοια λύση ;
Όχι - μιλάμε για την περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε την κυρίως κάννη με άλλη που δεν έχει τρύπες (δεν είναι από όπλο αερίων).Δεν υπαρχουν τις εταιριας αλλα μοντελα !! Να υπαρχουν δλδ ηδη οι τρυπες εκτονωσης και να θελει μονο μετατροπη στην ουρα ;
Δε νομίζω να υπάρχει οπλουργός να αναλάβει τέτοια εργασία για πελάτη. Για τον εαυτό του ίσως, για να δοκιμάσει τις ικανότητες του.Όχι - μιλάμε για την περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε την κυρίως κάννη με άλλη που δεν έχει τρύπες (δεν είναι από όπλο αερίων).
Να βγεί η παλιά από την ουρά της και να αποκολληθεί ο μαστός.
Να εφαρμοστεί η νέα κάννη στην παλιά ουρά, να τρυπηθεί στο σωστό ύψος και να συγκολληθεί ξανά ο παλιός μαστός.
Άσκηση για γερά νεύρα απ' ότι καταλαβαίνω.