Σε ευχαριστω Βαγγέλη.Επειδη το βλεπω να γινει πατατα καλυτερα να το πας σε εναν τεχνιτη .ΤΙς βιδες ειδικα στα οπλα τις βαφουμε με μαυρη οξειδωση
Σε ευχαριστω Βαγγέλη.Επειδη το βλεπω να γινει πατατα καλυτερα να το πας σε εναν τεχνιτη .ΤΙς βιδες ειδικα στα οπλα τις βαφουμε με μαυρη οξειδωση
Ω ρε φουστη μου πόσο εύκολο είναι να καταστραφεί ένα όπλο .Σε οπλουργο καλύτερα που να ξέρει τι να κάνει και τι όχι.
Η ζεσταμα με φλογιστρο και ζβησιμο σε λαδιΕπειδη το βλεπω να γινει πατατα καλυτερα να το πας σε εναν τεχνιτη .ΤΙς βιδες ειδικα στα οπλα τις βαφουμε με μαυρη οξειδωση
και αυτοΗ ζεσταμα με φλογιστρο και ζβησιμο σε λαδι
Ωραία δουλειά!
Περιμενε Γιαννη να σου δειξω μαστορικη δουλεια σε δικαννο τουρκικο που μου εφεραν να του βαλω τσοκ thinwall, Nα δεις τι εχουν κανει στις καννες με τις ριγες και πως τις εβαψανΩραία δουλειά!
Μαστορικη!
Βιδωμα, κούρεμα πρόσωπο και μπλουινγκ.
Θέλει"χέρι"για να το φέρεις "πρόσωπο".
Δυστυχώς Γιάννη καταστρέφουν τα όπλα κάποιοι ατζαμήδες. Μέχρι που σκέφτομαι να βγάλω τελείως τις πλαινές ρίγες.Ωραία δουλειά!
Μαστορικη!
δεν υπαρχει λογος να ανοιξεις αβαριες για 4 τρυπες ουτε να βαλεις τροχους και καλεμια,Εχεις 4 τρυπες ετοιμες κανεις σπειρωμα 2,5 τυφλες αλλεν και εισαι ετοιμοςΔυστυχώς Γιάννη καταστρέφουν τα όπλα κάποιοι ατζαμήδες. Μέχρι που σκέφτομαι να βγάλω τελείως τις πλαινές ρίγες.
Βιδωμα, κούρεμα πρόσωπο και μπλουινγκ.
Θέλει"χέρι"για να το φέρεις "πρόσωπο".
Όχι !!!! Μην το κάνεις !!!! Για τις 4 τρυπούλες; ΟΧΙ !!! Άκου τον Βάγγο ...Μέχρι που σκέφτομαι να βγάλω τελείως τις πλαινές ρίγες.
Εγώ όμως έχω μαύρες.Ακεφαλες αλλενοβView attachment 68895ίδες για πάσα νόσο και πάσα..........
Μια φωτό 1000 λέξεις!
Τις έβαψες τις κάννες Αρη?
Ναι.Αρκετα χρόνια πριν.Τις έβαψες τις κάννες Αρη?
Το γυαλιστερό είναι 686S 75άρι του1983 και το άλλο Β25 76άρι magnum του 1971.Τις έβαψες τις κάννες Αρη?