Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

ναι εχει δοκιμάσει βασικά εκει που αντιμετωπίζει το θεμα ειναι στα χοντρά σκάγια και στα μεγαλύτερα θηράματα φασσα και παπί
Να πεις τον φιλο σου να βαζει μεγαλητερη προσκοπευση γιατι μενει πισω λογο μεγεθους δεν υπολογιζει σωστα αποσταση και ταχυτητας !! Και να αφησει τα παραμυθια που του λενε !! Και οι αμερικανοι παπια με μπενελες κυνηγανε !!

Να πεις τον φιλο σου να βαζει μεγαλητερη προσκοπευση γιατι μενει πισω λογο μεγεθους δεν υπολογιζει σωστα αποσταση και ταχυτητας !! Και να αφησει τα παραμυθια που του λενε !! Και οι αμερικανοι παπια με μπενελες κυνηγανε !!
Συμφωνώ αλλά η αμερικανοί τα ρίχνουν με τα πλαστικά στα 15 με 25 μετρα εκεί δεν χρειάζεσαι πολλά

Ένας κώνος να…..( )τόσος θα γίνει 😂
Δεν ξέρω τι ρίχνεις αλλά δοκίμασες να δουλέψεις 42 45 γρ με ένα τριάρι και δεν έμεινες ευχαριστημένος; Τα καλύτερα αποτελέσματα με τον sbe1 τα είχα με 44γρ νομ 3 και το τριάρι το μαμά.

Δεν ξέρω τι ρίχνεις αλλά δοκίμασες να δουλέψεις 42 45 γρ με ένα τριάρι και δεν έμεινες ευχαριστημένος; Τα καλύτερα αποτελέσματα με τον sbe1 τα είχα με 44γρ νομ 3 και το τριάρι το μαμά.
Εγώ με 5αρι ρίχνω συνήθως καλά πήγε δεν έχω παράπονο

Ε δεν φταίει η μπενελα τότε 5αρι και χοντρά σκάγια πόυθες να ρίχνεις ,λογικό δεν είναι αν είναι λίγο μακριά να πέφτει κάπως;
Βέβαια αλλά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και λέω να της φτιάξω την περιφέρεια λίγο. Άλλωστε δεν σκέφτομαι να δόσω το όπλο όποτε δεν με πειράζει η παρέμβαση

Βέβαια αλλά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και λέω να της φτιάξω την περιφέρεια λίγο. Άλλωστε δεν σκέφτομαι να δόσω το όπλο όποτε δεν με πειράζει η παρέμβαση
Κάντο τότε και σετ υπ αν γεμίζεις και θες έχω μερικά και κατάλληλα για ανήλικους και για +18.

Λάθος σκέψη, λάθος βαδίζεις.

Αν δεν πετύχει θα πάρω κάνη ΑΙ μετά 😂😂😂 να έχω και δικαιολογία στην γυναίκα 😂😂😂
Αν όντως το κάνεις κάνε ένα συγκριτικό τεστ (πριν - μετά) να έχουμε σαν σημείο αναφοράς. Μέχρι τώρα μόνο λόγια ακούμε και πράματα δεν βλέπουμε.
Edit: Πάντως, ξανασκέψου το πριν το επιχειρήσεις.

Αν όντως το κάνεις κάνε ένα συγκριτικό τεστ (πριν - μετά) να έχουμε σαν σημείο αναφοράς. Μέχρι τώρα μόνο λόγια ακούμε και πράματα δεν βλέπουμε.
Έχω το πριν να δούμε και το μετά

Το έχω πάει από χθες στον Κούρκουλο μετά από πολύ σκέψη και μελέτη και περιμένω τηλέφωνο να πάω να την πάρω έτοιμη

Back