Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Και εγώ θα συμφώνησω με τον Μάκη....τα όπλα των πατεράδων μας τα κρατάμε να θυμόμαστε αυτους που μας δίδαξαν το σωστο κυνήγι....και εμένα ο πατέρας έχει μια Breda Aries 3 m δεν θα πουληθεί ποτε αυτο το οπλο....θα του κανω μια ωραία συντηρηση και θα το έχω όσο παει....

Κώστα ευχαριστώ, έχει γίνει παρόμοια μετατροπή σε μια benelli του πατέρα μου με σταθερό τσοκάρισμα *** και 71π κάνη εδώ και 5 χρόνια ωστόσο το τουφέκι πλέον το έχω εγώ και να δω με τέτοιο τσοκάρισμα τί θα το κάνω αφού κυνηγάω μόνο τσίχλα περπατητό, άσε που τα μέτρα του είναι αλλού για αλλού! Η τουφεκιά του υποθέτω ότι έχει γίνει φαρμάκι αφού έριξα σε λαμαρίναι αρχικά με τη beretta και μετά με τη benelli. Με τη 2η η λαμαρίνα ήρθε και δίπλωσε σαν χαρτοπετσέτα! Σκέφτομαι να μπω σε διαδικασία να το φέρω στα μέτρα μου όσο γίνεται και εάν είναι εύκολο να του ανοίξω το τσοκάρισμα ώστε να γίνει LM (κάπου μεταξύ 3-4 άστρα), δεν ξέρω όμως που να απευθυνθώ για το συγκεκριμένο εγχείρημα και αν τελικά θα δώσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Φιλε πολλοι στη θεση σου θα θελανε μια καννη σαν αυτη που εχεις......πιστευεις που το προβλημα σου ειναι το τσοκ αλλα ειναι τα ΜΕΤΡΑ του οπλου.....αν θες ποιο ανοιχτες ντουφεκιες διαπορας και καθαρισες αφου πρωτα φερεις το οπλο εκει που πρεπει αλλιως και με κυλυνδρο να κυνηγας παλι οι ντουφεκιες θα πηγαινουν αλλου για αλλου

Να μην ανοίγω άλλο θεμα, αν θέλει κάποιος να μοιραστούμε τα έξοδα αποςτολης για παραγγελία απο omps2.it, να μου στείλει πμ. Τα έξοδα είναι 17 ευρώ για παράδοση την επόμενη μέρα, εγώ χρειάζομαι ενα ανταλλακτικό των 4 ευρώ.

Καλησπέρα σε όλους ..σκέφτομαι να παω να κανω porting στην κάννη μου εχω μια sx3 super magnum απλα μπαίνω σε σκέψεις γιατι φοβάμαι μην επηρεάσω καπου το όπλο , σκέφτηκα πχ μπορει να κανει εμπλοκή τα μικρότερα γραμμάρια (28γρ)λογο λιγότερων αερίων

Καλησπέρα σε όλους ..σκέφτομαι να παω να κανω porting στην κάννη μου εχω μια sx3 super magnum απλα μπαίνω σε σκέψεις γιατι φοβάμαι μην επηρεάσω καπου το όπλο , σκέφτηκα πχ μπορει να κανει εμπλοκή τα μικρότερα γραμμάρια (28γρ)λογο λιγότερων αερίων
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα Γιώργο τα αέρια που χρησιμοποιούνται για την λειτουργία του όπλου είναι πολύ πριν το porting.

και γιατί δεν αγοραζεισ μια κανει απο m1 91cm και να κανεισ κονουσ 10+++χιλ. Αυλουσ και αλλα καλουδια .xm.
Δεν υπαρχει Ιλια...μεχρι 71 βγενει.Αυτη η κανη και η γεωμετρια που εχει ειναι αλλο φρουτο.Αλλα ειναι χf. einai για σηγκεκρημενα πραγματα.;)Αστα μου μπικε ασχημη πλακια παλι φετος.

Δεν υπαρχει Ιλια...μεχρι 71 βγενει.Αυτη η κανη και η γεωμετρια που εχει ειναι αλλο φρουτο.Αλλα ειναι χf. einai για σηγκεκρημενα πραγματα.;)Αστα μου μπικε ασχημη πλακια παλι φετος.
Ρε τι επαθες παλι φετος.hair.ποιος σου ειπε που το full και το xful ειναι καλα....

Ισχυει οτι αν μακρυνεις κωνο, κερδιζεις σε κατανομη αλλα χανεις σε διατρηση; ετσι ακουσα

.my man.
απο αυτη την πλακια υποφερουμε όλοιdrive car.sarcastic.

ποιος μαιτρ της βλητικης λεει αυτες τις φαμφαρες για να μην πω τιποτα χειροτερο??
Ενας απο το σκοπευτηριο. Επειδη ειναι αρκετα καταρτισμενος σκοπευτικα τα λογια τ με παραξενεψαν.

Back