Σάκη κάτι τέτοιο χρειάζεσαι...μηπως γνωριζεται εαν υπαρχουν και πιως εχη πχ,, αυτοκολιτα για την παπια αντιολησθητικα,,,,για fabarm eyrvlion h368 gamo synuetik
Ναι.Υπολόγισε 300-400 ευρώ λόγω αλλαγής εως και του υποφυλακτήρα..Μια απορία .... Ίσως χαζή
Ένα σούπερ ποζε Μπερέτα δυσκανδαλο μπορεί να γίνει μονοσκανδαλο?
Φιλέ μου πιστευω πως αν έχεις μάθει με αυτόπεπιθηση το οπλο είσαι μια χαρά το μονοσκανδαλο μονο έξοδα και ίσως καπια προβληματα θα σου προσφερει εδώ εγώ το κυνηγαω του παππου μου χωρίς πρόβλημα που το περνω καπιες φορες ενώ δουλευω αυτεγεμες χρόνια συστηματικάΜια απορία .... Ίσως χαζή
Ένα σούπερ ποζε Μπερέτα δυσκανδαλο μπορεί να γίνει μονοσκανδαλο?
Το πόσο ταλαιπωρία είναι και αν γίνεται προσπαθεί να μάθει.Το να μη ταλαιποριθει καπιός δεν είναι μια απαντηση είναι απλα μια γνώμη φιλέ μου ???
Κάνε μια δοκιμή Δημήτρη να μας πεις.Καλησπέρα ομάδα ...μια ερώτηση σε όσους έχουν ασχοληθεί... ανάμεσα σε δύο ίδιες καννες που η μία ειναι "μαμά" και η άλλη έχει aftermarket επιμηκυνση κώνου υπάρχουν διάφορες διάτρησης???αν ναι είναι μετρήσιμες με την απλή μέθοδο του καταλόγου???
Την έκανα σήμερα...και τα αποτελέσματα ήταν πέραν κάθε προσδοκίας...Κάνε μια δοκιμή Δημήτρη να μας πεις.
Αναμενομενο, ο επιμηκυμενος κωνος εριξε τις πιεσειςΤην έκανα σήμερα...και τα αποτελέσματα ήταν πέραν κάθε προσδοκίας...
Δύο ίδιες καννες η μία 18.3 "μαμά" η άλλη 18.4 με σκαλισμένο κώνο με ίδιο φυσίγγι νούμερο 7.
Η πρώτη έδωσε 20 σελίδες παραπανω διάτρηση στον κατάλογο...
Την έκανα σήμερα...και τα αποτελέσματα ήταν πέραν κάθε προσδοκίας...
Δύο ίδιες καννες η μία 18.3 "μαμά" η άλλη 18.4 με σκαλισμένο κώνο με ίδιο φυσίγγι νούμερο 7.
Λογικότατο.Αναμενομενο, ο επιμηκυμενος κωνος εριξε τις πιεσεις
Το φυσίγγι ήταν 32γρ.Σε μια πιο λεπτομερή δοκιμή θα ήθελα να δω σε μεγάλο φορτίο σκαγιων τι θα δώσει...Λογικότατο.
Από πόσα φυσίγγια ρίξατε στην κάθε κανη?θέλει τουλάχιστον 4-5 στην κάθε κανη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα!!Επίσης να.ειναι γεμισμένα στο χέρι για απόλυτη ακρίβεια!!Την έκανα σήμερα...και τα αποτελέσματα ήταν πέραν κάθε προσδοκίας...
Ο 18.3 είναι καταπληκτικός αυλός για μικρές γομώσεις (24-33)γρ, Αν κυνηγάς τσίχλα κάτι καλύτερο δεν θα βρεις που να σου δημιουργεί θέματα με τα εμπορικά φυσίγγια. Τώρα για γομώσεις (34-36)γρ είναι το ίδιο άριστος με νο5-4-3. Περισσότερα γραμμάρια δεν θα του έβαζα με συγκεντρωτήρα, μάλλινη τάπα στα 37-38γρ στρογγυλό ρέλι σκληρά σκάγια νο4-3 φωτιά.Το φυσίγγι ήταν 32γρ.Σε μια πιο λεπτομερή δοκιμή θα ήθελα να δω σε μεγάλο φορτίο σκαγιων τι θα δώσει...