Δεν το έχω ψάξει αλλά νομίζω πως όχι....Αυτό το βιβλίο υπαρχει πουθενά σε pdf;
....μάλιστα φίλε Βασίλη....και να φανταστείς οτι υπάρχουν και σκοπευτικά σε 70αρι κάλυκα με τάπα χαρτοπολτού (τύπου Diana) της τάξεως των 20 χιλ.(!) που βγάζουν εξίσου πολύ καλές κατανομές.....και η Diana δεν έχει αμορτισέρ... είναι κούτσουρο!
Όντως παράδοξο....μάλιστα φίλε Βασίλη....και να φανταστείς οτι υπάρχουν και σκοπευτικά σε 70αρι κάλυκα με τάπα χαρτοπολτού (τύπου Diana) της τάξεως των 20 χιλ.(!) που βγάζουν εξίσου πολύ καλές κατανομές.....και η Diana δεν έχει αμορτισέρ... είναι κούτσουρο!
...ποιος είσαι τέλος πάντων!!! και τον Γκάφ Τόμας γνωρίζεις???Δεν το έχω ψάξει αλλά νομίζω πως όχι....
Έχει εξαντληθει εδώ κ πολλά χρόνια.....
Και δυστυχώς σπάνια θα το βρει κάποιος να διατίθενται προς πωληση, είτε σε αγγελίες, είτε σε παλαιοβιβλιοπωλεια...
Όσοι το έχουν δυσκολα το αποχωρίζονται.....
Και μια ωραία φωτο με του συγγραφεα........
View attachment 45563
Αστα αυτά κ κατέβαινε το 16αρι γιατί κινδυνευεις κ δεν το έχεις καταλάβει......ποιος είσαι τέλος πάντων!!! και τον Γκάφ Τόμας γνωρίζεις???
και επειδη η πιθανοτητα να χτυπηθει με τρια δεν ειναι πολυ μεγαλη, κοψτε 5μ απο καθε νουμερο στον πινακαΑρκεί να χτυπηθεί με τρια τουλάχιστον σκαγια αν χτυπηθεί με ένα η δυο τοτε
στο χοντροτερο "καταλληλο" για το θηραμα, δεν παιζει ρολο η ταχυτητα. Ελα ομως που χρειαζομαστε τα ψιλοτερα "καταλληλα" για να πιασουμε κατανομη, και εκει μπαινει η ταχυτητα δυναμικα στο παιγνιδι.Και τελικά, μετά από όλες αυτές τις δοκιμές, παραπομπές, κλπ., καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό που μετράει είναι το μέγεθος (και κατά συνέπεια το βάρος) του σκαγιού και ο αριθμός τους και όχι τόσο η ταχύτητα.
Ή κάνω λάθος;
Η ταχύτητα στα ψιλά...θα τα κάνει σκορποχωρι....θα πρέπει να είναι πολύ μάστορας για να το αποφύγει αυτοστο χοντροτερο "καταλληλο" για το θηραμα, δεν παιζει ρολο η ταχυτητα. Ελα ομως που χρειαζομαστε τα ψιλοτερα "καταλληλα" για να πιασουμε κατανομη, και εκει μπαινει η ταχυτητα δυναμικα στο παιγνιδι.
για γυναικες μιλας ;Μήπως τελικά θέλουμε να χτυπάμε ότι βλέπουμε, όσο μακρυά το βλέπουμε και μας φταίνε τα πάντα ;;;
Αυτό προυποθετει ο κυνηγός να έχει δοκιμάσει τα φυσίγγια του προηγουμένως, κ προπάντων να είναι ικανός στο να στείλει την τουφεκια του εκεί που πρεπει.....και επειδη η πιθανοτητα να χτυπηθει με τρια δεν ειναι πολυ μεγαλη, κοψτε 5μ απο καθε νουμερο στον πινακα
Τσουμας φτάιει ότι ο Νίκος καθώς κ άλλοι εδώ ,φτιάχνουν γαμω τα φυσίγγια κ μεις ψωνίζουμε από σβέρκοΜήπως τελικά θέλουμε να χτυπάμε ότι βλέπουμε, όσο μακρυά το βλέπουμε και μας φταίνε τα πάντα ;;;
Για ότι κινείταιγια γυναικες μιλας ;
Κ σέρνεταιΓια ότι κινείται
Το σωληνάκι να υποθέσω δημιουργεί αερόσουστα ;Καλησπερα και απο εδω παλικαρια !!!
Αλλη μια δοκιμη με ΕΛΛΗΝΙΚΟ LB6.....αυτην την φορα με αλλο αμορτισερ...Η προηγουμενη
δοκιμη ειχε φελλο 9 χιλιοστα και αυτη που θα ανεβασω τωρα για αμορτισερ ειχε 9 χιλιοστα
σωληνακι ΒΕΝΖΙΝΗΣ....και καλα διαβασατε !!!
Το σωληνακι ηταν πατεντα της πτανας του κουζουλου....η του Μαστρο Μιχαλη....δεν θελω να ''αδικησω''
κανεναν....Αν και νομιζω ....πολυ παλια το ειχε στησει ο κουζουλος με σωληνακι μαυρο 10 χιλιοστα
διαμετρο και ηταν σκληρο αερος σωληνακι!!!
Εγω το εκανα με σωληνακι βενζινας λογω επαγγελματος...!!!!
Ανεβαζω την δοκιμη....και μετα το στησιμο και το σεταπ της δοκιμης !!
View attachment 45583View attachment 45584
Τι ''αντιντζελο'' πρασινα αλογα....Οι Ελληνες δινουν πόνο ....!!!!
Το σωληνάκι να υποθέσω δημιουργεί αερόσουστα ;