Νομίζω με μπερεττα έριχνε ΓιάννηΜε μπενελη ερηχνες???
Ίδια φυσίγγια τα είχα κάνει τότε...Αλλαξες σκαγια ;
Όλα παίζουν αλλά εδώ έπαιξε η Μπαικαλα νομιζωΊδια φυσίγγια τα είχα κάνει τότε...
Διαφορές:
ΥΨΌΜΕΤΡΟ 1100 με 600
Νότιας με ομίχλη 4-5 βαθμούς με δυτικό 19-20 έκαιγε ο ήλιος σήμερα..
Οπλο 391 18.6 με 71cm και όχι 66cm
Και το αλλο ήταν δικαννο baikal που είχε διαφορά και από την καραμπίνα σήμερα...
Πιστεύω αλλιώς παει ένα φυσίγγι στο βουνό
Αλλιώς στην λίμνη αλλιώς στην θάλασσα..
Ολα παίζουν το ρόλο τους...
Χαχαχαχα οχι βρήκα ίδιο όπλο με 71cm κάννη σκόπιμα... αλλα όπως έγραψα ποιο πάνω είχε και άλλες διαφορές με τότε...Με μπενελη ερηχνες???
....πολύ καλή Βασίλη!...καλή συγκέντρωση , καλό κέντρο!Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τις δοκιμές και για τον κόπο σου.
Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι φίλε.
Όποιος κάνει δοκιμές, ξέρει τι γ@μήσι είναι.
Στα είχα υποσχεθεί από πέρσυ αυτά τα φυσίγγια.
Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ στο χαρτί ... τα λυπόμουν.
Στα παπιά ήταν πολύ καλά.
Δεν ξέρω ποιά πυρίτιδα έχουν τα Nitro (την x800 ή άλλη) αλλά πχ τα Rem XLR #4 που σου έστειλα έχουν μια σαν μονοβασική, αυτό δεν τα εμποδίζει να είναι φωτιά και λαύρα.
Αυτή είναι η πυρίτιδα των XLR
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-920#post-687156
Και η αποτύπωση με 3* Μ2 στα 36.5μ
View attachment 46187
Κοιτα πριν 1 μήνα που έριξα δεν τρυπάει το δικό μου και κάποιοι είπαν δεν έχει διαφορά η εχει αμελητέα 66cm με 76cm και η καραμπίνα με δίκαννοΌλα παίζουν αλλά εδώ έπαιξε η Μπαικαλα νομιζω
Τρομερή τουφεκιά Νίκο!Α' Γεια σου....Πολυ ΣΩΣΤΑ τα λες....
Τι εχουμε να ζηλεψουμε απο την ΡΕΜΙΚΤΟΝ ???
View attachment 46208View attachment 46209
Οι Ιδιογομωτες δεν εχουν να ''ζηλεψουν'' τιποτα !!!
Η μπαικαλα Στελιο δεν διαλεγει φυσιγγια !!! Πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις φυσιγγι που θα σε απογοητεψει !!!Όλα παίζουν αλλά εδώ έπαιξε η Μπαικαλα νομιζω
Είχα την 153 και από το 391 πήγανε καλύτερα...Η μπαικαλα Στελιο δεν διαλεγει φυσιγγια !!! Πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις φυσιγγι που θα σε απογοητεψει !!!
Μπ 155 3150 κιλα λιγο μπροστοβαρη αλλα παλευεταιΕίχα την 153 και από το 391 πήγανε καλύτερα...
Αλλα για περδικα μπεκάτσα ολοήμερο δεν άντεχα και την έδωσα
Δεν το εχω δοκιμάσει η 391 είναι 3100 αλλα τέλειο ζύγισμα...Μπ 155 3150 κιλα λιγο μπροστοβαρη αλλα παλευεται
Είναι όλες διαμπερές από την μία μεριά για αυτό έγινεΤι έγινε εδώ?Εκεί που πήγαιναν τα σκάγια γυρίσανε πίσω?
Έχω ποζε αρχαίο με 18.2 αυλους κ θα το έβαζα κόντρα με καμία μπενελλι κ κάνα OBHP αλλά τα έχω καθαρίσει κ δεν θέλω να τα λερωσω γμτ.Η μπαικαλα Στελιο δεν διαλεγει φυσιγγια !!! Πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις φυσιγγι που θα σε απογοητεψει !!!
Πλαγιοκαννο η ποζε?
Αυτό υποθέτω ότι προέρχεται εξαιτίας της υψηλής περιεκτικοτητας αντιμονίου...σκάγια (μαύρου χρώματος)
Ποζε με τσοκ δεν είδα αυλόΠλαγιοκαννο η ποζε?
18,2 η ,4 o αυλός?
Αυτό υποθέτω ότι προέρχεται εξαιτίας της υψηλής περιεκτικοτητας αντιμονίου...
Μαυρα σκάγια είχαν κ τα alfa game jk6 5% αντιμόνιο...
Να μας πουν οι ειδικοί αν τα 6 χιλ είναι καλή διάτρηση για νο6 στα 40 μέτρα.Πλαγιοκαννο η ποζε?
18,2 η ,4 o αυλός?
Αυτό υποθέτω ότι προέρχεται εξαιτίας της υψηλής περιεκτικοτητας αντιμονίου...
Μαυρα σκάγια είχαν κ τα alfa game jk6 5% αντιμόνιο...