gvp9000
Banned
Το φυσίγγι αυτό, είναι φυσίγγι για χαμηλές θερμοκρασίες....αναρωτιέμαι αν τη έκανε να βγάζει 380 m/s στο 1,5 μέτρο τι συγκέντρωση ,διάτρηση και κατανομή θα έβγαζε στα 35 & στα 45 μέτρα...
Το 435m/s είναι υπερβολική ταχύτητα για οποιοδήποτε θήραμα με ζεστό καιρό (για εμένα).
Δεν ξέρω τι ταχύτητα θα έβγαζε στους -15.
Ίσως 380 ... χωρίς δοκιμές δεν ξέρουμε.
Ίσως έπρεπε την δοκιμή να την κάνουμε με ψυγείο.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το χαμηλό λάκτισμα σε σχέση με τα άλλα που έριξα εκείνη την ημέρα.
Ίσως έσφιξα το όπλο περισσότερο, ίσως έριξα με το comfort και ο Νίκος με το δίκανο.
Ο Νίκος είπε αντρικό φυσίγγι αλλά όχι δυναμίτης.
Αυτό που είχα ζητήσει αρχικά από τον Νίκο ήταν να μετρήσει μόνο ταχύτητα, γιατί μου έκανε εντύπωση το χαμηλό λάκτισμα, πάντα σε σχέση με κάποια άλλα.
Ούτε των πολλών bar είμαι ούτε των μεγάλων ταχυτήτων.
Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο αμερικάνικα βασικά χρησιμοποιώ στα γουρούνια και χρησιμοποιούσα στα παπιά.
Η συγκέντρωση για την ταχύτητά του είναι πολύ καλή.
Αν είχε γύρω στο 380 ίσως να βλέπαμε άλλες ομορφιές.
Όπως και να είναι δεν είναι καθημερινό φυσίγγι.
Αν ο Τόλης το χρησιμοποιεί στους μείον 15 προφανώς κάνει δουλειά, αλλιώς δεν θα το χρησιμοποιούσε.
Εμένα πάντως εντύπωση μου έκαναν τα σκάγια ... ακριβώς #5 στις δικές μου μετρήσεις. Τα κοσκινίζει ;;;;;
Στην ερώτησή σου τι θα έκανε στα 380 πιστεύω θα έβγαζε μεγαλύτερη συγκέντρωση σίγουρα ... διάτρηση δεν ξέρω.
Γενικά ... όχι για εσένα Γιάννη.
Ούτε το προτείνω σε κανέναν, ούτε διαφήμιση κάνω, ούτε μίζες παίρνω.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν με τι ασχολούμαι και η διαφήμιση φυσιγγίων δεν συμπεριλαμβάνεται στις ασχολίες μου.
Ο καθένας ότι θέλει αγοράζει.
Εγώ θα συνεχίσω με τα Rem nitro magnum πάντως ....