Γιαννη μου , ξερεις καποιον να εχει κανει δοκιμες σε στοχο και να εχει μετρησει ταχυτητα και διατρηση
σε πραγματικα μετρα στις συνθηκες που περιγραφεις ??
Ειμαι ''Νεος'' στο φορουμ....2,5 χρονια εχω μονο....και τετοιες δοκιμες δεν εχω δει !!
Στα 2,5 αυτα χρονια ο μονος που εβαλε φυσιγγια στο ψυγειο και στην καταψυξη για εχουμε μια εικονα
ημουν εγω..(ετσι νομιζω ). Πολυ θα ηθελα να δω τετοιες δοκιμες....για να τις συγκρινω με τις δικες μου !!
ΟΛΑ αυτα που γραφεις τα ΔΕΧΟΜΑΙ....Απο την ''αλλη'' εχει πεσει πολυ ψηρισμα στην μαιμου...και παντα
οι διαφωνιες θα υπαρχουν ....Και οι προσωπικες εμπειριες του καθε ενος διαφερουν.... γι'αυτο σε ρωταω !!
Διαβαζω...ΠΧ....Η Α1 στην φουλ υγρασια δεν παιρνει χαμπαρι...οκ...Εμενα γιατι με ''πουλαει'' ???
Μηπως δεν κανω σωστο σεταπ...ή ειναι λογια καφενειου ??
Και αν δουλευει στην φουλ υγρασια....ποιος ο λογος υπαρξης των διβασικων ??
Ενα παραδειγμα....εφερα....και δεν το εγραψα για αντιπαραθεση !!
Tωρα οσον αφορα το αλευρι....Εχω φυσιγγια κλεισμενα πριν 3 χρονια...Εριξα και απο αυτα την σεζον που μας περασε....ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.
Και εγω και οι υπολοιποι νομιζω...μιλαμε μεσα απο προσωπικες μας εμπειριες....οποτε σε ΤΕΛΙΚΗ
ΑΝΑΛΥΣΗ....Απο αυτα που γραφουμε- νε... και διαβαζουμε-νε .....τα μισα τα ριχνουμε στην ''θαλασσα''....και απο τα αλλα μισα κραταμε αυτο που συμφωνει με τις δικες μας εμπειριες !!!