Δεν αμφισβήτησα το αν σκοτώνουν τα φυσίγγια σου καλά, σίγουρα θα σκοτώνουν, δεν έχω αμφιβολία για αυτό...Aρη ξερω οτι τα λες καλοπροαιρετα....Σιγουρα και σε καποια πραγματα εχεις Δικιο.
ΠΧ....Ναι δεν εχω ριξει σε θηραμα ολα αυτα τα σεταπ που εχω δοκιμασει στο χαρτι...
Και δεν ξερω εαν μπορεσω τα δοκιμασω ολα αυτα....κομματι δυσκολο το βλεπω....επισεις τι αποδοση
θα εχουν στο θηραμα....ουτε αυτο το ξερω....
'' Παλευω'' 19 πυριτιδες....και εχω τουλαχιστον 20-25 διαφορετικα σεταπ στην καθε μια....και κλεινω σεταπ
και ιδιογομωτικη ''ανησυχια''....οπως κανουμε ολοι αλλωστε !!!
Αυτο που ξερω καλα ομως....Ειναι οτι , οταν βγαινω στο βουνο....το θηραμα απο τα φυσιγγια που ριχνω
λυτρωμο δεν εχει φιλε....παρα μονο εαν αστοχησω !!!
Και για του λογου το αληθες....
View attachment 47545
View attachment 47546
View attachment 47548
45 ΜΕΤΡΑ φουλ τσοκ μαμα Ν5 σκαγια.
View attachment 47549View attachment 47550
35 ΜΕΤΡΑ 3* Αστρα μαμα Ν5 σκαγια !!!
Εαν οι κυριοι διαχειριστες θεωρουν τις φωτο ''ακαταληλες''....ζητω συγνωμη....και τις κατεβασουν !!!
Πιο πολύ αναφέρομουν σε κάτι που λές πολλές φορές ότι "το τάδε φυσίγγι με την τάδε συγκεντρώση κ την τάδε ταχύτητα αποκλείεται να μην σκοτώνει"...
Για μένα τίποτα δεν αποκλείεται μέχρι να ριχτεί στο θήραμα, αυτό λέω... Έχω φάει φολες με φυσίγγια αρκετές σε δοκιμαστικές συνταγές που πέρασαν την αξιολόγηση του πίνακα κ της ταχύτητας η της διάτρησης...
Εκεί αναφέρομουν κυρίως...
Άρα ναι, φόλα μπορείς να φας με όλα τα φυσίγγια, εμπορικά κ φτιαχτά, απλά με τα δεύτερα τα τροποποιεις κατά το δοκούν ενώ στα πρώτα ψάχνεις για άλλο...
Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ να σου πω την αλήθεια ότι με εμπορικά δεν γεμίζε η πουλιαστρα, την ιδιογομωση την ξεκίνησα γιατί γουσταρα να δημιουργώ κ να ψάχνομαι κ μου αρέσει ο τομέας της βλητικής...
Απλά από εκεί κ πέρα την πήγα σε μονοπάτια που γουσταρα κ δεν την αλλάζω...