Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα...Σαν βολή είναι πάνω από 75-80 μέτρα ίσως και πιο μακριά,έχω κάνει και άλλες βολες αρκετα μακριά και στη Φασσα και στο παπί!!
Είναι τύχη καθαρά Κώστα (για εμένα).Σαν βολή είναι πάνω από 75-80 μέτρα ίσως και πιο μακριά,έχω κάνει και άλλες βολες αρκετα μακριά και στη Φασσα και στο παπί!!
1)εκεί που έκανα τις δοκιμές για το συγκεκριμενο σεταπ δεν μπορούσα να παω πιο μακριά η απόσταση είναι από το στόμιο της κανης με κορδέλα 52 μέτρα.Είναι τύχη καθαρά Κώστα (για εμένα).
Ακόμα και 500m/s να είχες αρχική στους μηδέν βαθμούς η διάτρηση ξεμένει στα 62μ με #3.
Έχω όμως 4 απορίες.
1. Γιατί επιλέγετε κάποιοι αποστάσεις πχ 52μ για να δοκιμάσετε φυσίγγια και όχι στρογγυλές πχ 50 ή 55 ; Είδα μια παλιά δοκιμή σου.
2. Το παπί μπορούσες να το τουφεκίσεις πιο νωρίς. Γιατί δεν το έκανες ;
3. Πόση αρχική είχε το φυσίγγι ;
4. Σετάπ δεν ρωτάω γιατί όποιο και να είναι 500m/s δεν βγάζει. Αν θες το λες βέβαια ή το στέλνεις σε πμ.
Για λέγε τώρα και τα πιο σημαντικά.1)εκεί που έκανα τις δοκιμές για το συγκεκριμενο σεταπ δεν μπορούσα να παω πιο μακριά η απόσταση είναι από το στόμιο της κανης με κορδέλα 52 μέτρα.
2)αν δεις σηκώθηκε μέσα από το κανάλι,του έριξα στο σήκωμα δεν το πήρα και η πορεία του ήταν παράλληλα με το κανάλι το ακολουθήσα και μόλις είδα ότι άρχισε να βγαίνει του έριξα τη δεύτερη!
3)στο v1,5 με 15 βαθμούς βγάζει γύρω στο 390
4)σεταπ είναι με την ssb στα 36 γρ νο3
Όπλο beretta a-350 τσοκ anaconda mid αυλός 18,6 ονομαστικός δεν το έχω μετρήσει και κώνος νομίζω στα 6-7 εκΓια λέγε τώρα και τα πιο σημαντικά.
Τσοκ, όπλο, κώνος, αυλός ...
Όχι ήταν στο πλαι η πρώτη τουφεκια και το παπί ειχε ενα σκαγι με είσοδο από πισω και βγήκε μπροστά στο στήθος και ένα σκαγι ξυστά που το πήρε στην άκρη από το στήθος παλι και βγήκε μπροστάΑποκλείεται να το πέρασε διαμπερές ένα σκαγι από την πρώτη τουφεκιά, και συμπτωματικά να έπαθε μπλακάουτ κατά την δεύτερη και να έπεσε ;
Εεεε πες από την αρχή ότι είχες κανόνιΌπλο beretta a-350 τσοκ anaconda mid αυλός 18,6 ονομαστικός δεν το έχω μετρήσει και κώνος νομίζω στα 6-7 εκ
Κωστή κοίτα λοιπόν...Όχι ήταν στο πλαι η πρώτη τουφεκια και το παπί ειχε ενα σκαγι με είσοδο από πισω και βγήκε μπροστά στο στήθος και ένα σκαγι ξυστά που το πήρε στην άκρη από το στήθος παλι και βγήκε μπροστά
Νομίζω το ν4 ( 3,3 χιλιοστά) του πίνακα έριξε, δηλαδή το ν3 ιταλικό. Αυτό με υπολογισμό πρέπει να έχει στις 80 γυαρδες, (73 μέτρα), 170+ μ/δ, νομίζω πως σε βολή από πίσω μπορεί να διαπερασει το πουλί, αν δεν βρει σκληρό σημείο, αυτό δείχνει την σημασία των χοντρων σκαγιων στις μεγάλες αποστάσεις, και ας είναι λίγα.μεταξύ Νο 4 & Νο 2 που είναι το Νο 3 στις
Το βίντεο αφορά φάσεις απο μιά καί μόνο εξόρμηση Κωστή ;δες στο 6:27 ποσό μπροστά ειναι η βολή!!