Αυτά που περιγράφεις Δημήτρη (Dimitris07) τα έχω δει με το Win το δίκαννο και είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου όταν το πρωτοπήρα. Όταν πήγα από κεκτημένη ταχύτητα, που είχα από την 391, να ρίξω μια τουφεκιά με IC στα 30 μέτρα, μου πέσαν τα αφτιά και το σαγόνι στο πάτωμα
. Απογοητεύτηκα
. Πω πω ... σκέφτηκα, πάω αύριο να αγοράσω άλλα τσοκ και να πετάξω τα άχρηστα μαμίσια. Μιλώντας με έναν φίλο που είχε την sx3 μου έλεγε ότι ακριβώς τα ίδια είχε νοιώσει και αυτός όταν πρωτοείδε τις κατανομές που έβγαζαν τα μαμίσια τσοκ, μάλιστα μου είχε πει χαρακτηριστικά, μου ήρθε να βάλω τα κλάματα ...
Όταν όμως τα δοκίμασε στο κυνήγι, είδε άλλα πράγματα. Μου έλεγε ότι ειδικά με το μαμίσιο το 3* δεν έχανε φάσα και μάλιστα μακρινά πουλιά. Ακούγοντας αυτά, είπα να δώσω μια ευκαιρία τότε στα μαμίσια. Έδωσα το όπλο σε φίλο που μου το ζήτησε και με τα μαμίσια 3 και 4 άστρα, ήρθε δεύτερος σε αγώνα sporting στο Σχιστό. Μετά άρχισα να το ρίχνω και γω στο σκοπευτήριο και τα σπασίματα του με το 3 και 4 * δεν δικαιολογούσαν με τίποτα τις συγκεντρώσεις στα χαρτιά. Αφού το έφερα στα μέτρα μου, πήγα και για κυνήγι. Εντάξει το 4* ήταν ανοιχτό, είχα ζωντανά, το 3* όμως ήταν πάρα πολύ καλό. Θα με ρωτήσει κάποιος, τότε γιατί στράφηκες στα muller? Αυτό είναι μεγάλο θέμα και έχει να κάνει με το κάτι παραπάνω που ζητάμε όλοι μας.
Δημήτρη για μην σε κουράζω, θα ήθελα να σου προτείνω κάτι, φέρε το όπλο στα μέτρα σου (ευτυχώς ρίχνεις skeet και ξέρεις από αυτά), αδιαφόρησε για τα χαρτιά, βάλε το 3* το μαμίσιο επάνω και πήγαινε για κυνήγι. Μετά από ένα-δύο μήνες ξαναγράψε μας τις εντυπώσεις σου