Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η MB δεν ξέρω δεν μου αρέσει όπως τη βλέπω. Για το GM3 μεταξύ των 2 τσοκ καλύτερη τουφεκιά με το kicks, για την ακρίβεια πάρα πολύ καλή κατανομή γνκ! Αλλά ρε φιλαράκι γτ δεν κεντροτουφεκάς, μας ζάλισες η μια σου φεύγει ψηλά ή άλλη αριστερά .yelling.
Μανο μου μαλλον θελει μια ψιλοδιορθωση το κοντακι οπως καταλαβα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...

xuBZ6Kq.jpg
Με τι καραμπίνα έγιναν οι δοκιμές;

Δημήτρη αν θες φυσικά βάλε τις τουφεκιές που μου έστειλες να τις δούν και οι φίλοι εδώ να σου πούν και την δική τους γνώμη
Δεν μου βγαζει να τις ανεβαζω στην συνομιλια αυτη αλλιως θα ανεβαζα και απο τις 2 δοκιμες και τις 6 φωτο...

Δημητρη τις εκανα προσθεση στο μυνημα σου...;)
Φιλε οι κατανομες ειναι ανοιχτες, ναι ειναι ανοιχτα τα τσοκ αλλα στο δικο μου οπλο ( 725 ) αποδιδουν πολυ καλυετρα...
Το απογευμα θα σε δω και θα την δοκιμασεις με τα δικα μου τσοκ και Carlson και Pattermaster...
To χαρτι ειναι 100χ70?

Δημητρη τις εκανα προσθεση στο μυνημα σου...;)
Φιλε οι κατανομες ειναι ανοιχτες, ναι ειναι ανοιχτα τα τσοκ αλλα στο δικο μου οπλο ( 725 ) αποδιδουν πολυ καλυετρα...
Το απογευμα θα σε δω και θα την δοκιμασεις με τα δικα μου τσοκ και Carlson και Pattermaster...
To χαρτι ειναι 100χ70?
Ναι το καταλαβα και σε ευχαριστω...οχι ειναι 50χ70-80 οσο και τα υπολοιπα οπου εριχνα...

Status
Not open for further replies.
Back