Manos
Staff member
Αααα εγώ κατάλαβα ν και καλά σχέδιο που έκανε η τουφεκιά. Έχετε δίκιο, κακώς τις συνέκρινα , ευχαριστώ για την παρατήρηση!Μανο, η τουφεκια που λεει ο Δημητρης ειναι με 6αρια
Αααα εγώ κατάλαβα ν και καλά σχέδιο που έκανε η τουφεκιά. Έχετε δίκιο, κακώς τις συνέκρινα , ευχαριστώ για την παρατήρηση!Μανο, η τουφεκια που λεει ο Δημητρης ειναι με 6αρια
Μανο μου μαλλον θελει μια ψιλοδιορθωση το κοντακι οπως καταλαβα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...Η MB δεν ξέρω δεν μου αρέσει όπως τη βλέπω. Για το GM3 μεταξύ των 2 τσοκ καλύτερη τουφεκιά με το kicks, για την ακρίβεια πάρα πολύ καλή κατανομή γνκ! Αλλά ρε φιλαράκι γτ δεν κεντροτουφεκάς, μας ζάλισες η μια σου φεύγει ψηλά ή άλλη αριστερά
Σχεδον τα ιδια.αδελφακιαΠαιδες μαλλον σας μπερδεψα με την φωτο εγω..... Δεν ειναι mb.... Το φυσιγγι της δοκιμης με νουμερο 6 ειναι f2 pelagri 34 gr
Με τι καραμπίνα έγιναν οι δοκιμές;
Το ανακοντα με affinity και οι αλλες δοκιμες με sx2Με τι καραμπίνα έγιναν οι δοκιμές;
Με τι καραμπίνα έγιναν οι δοκιμές;
Δεν μου βγαζει να τις ανεβαζω στην συνομιλια αυτη αλλιως θα ανεβαζα και απο τις 2 δοκιμες και τις 6 φωτο...Δημήτρη αν θες φυσικά βάλε τις τουφεκιές που μου έστειλες να τις δούν και οι φίλοι εδώ να σου πούν και την δική τους γνώμη
Θα τις ανεβασεις δημητρη πρωτα στο imgur και μετα απο εκει εδω με bb code που σου δινει επιλογηΔεν μου βγαζει να τις ανεβαζω στην συνομιλια αυτη αλλιως θα ανεβαζα και απο τις 2 δοκιμες και τις 6 φωτο...
Το χρυσο παιδι για ολες τις δουλειες....Αν μπορεσω θα τις βαλω εγω Δημητρη...
ακριβως οι ιδιες , το λενε οι αρχιμαγειρες της ΒPΣχεδον τα ιδια.αδελφακια
Το χρυσο παιδι για ολες τις δουλειες....
Τετοια μας κανετε μερικοι μερικοι εδω μεσα και με βλεπω να πηγαινει για κωνο και η ιταλιδα και η αμερικανα.....
Ναι το καταλαβα και σε ευχαριστω...οχι ειναι 50χ70-80 οσο και τα υπολοιπα οπου εριχνα...Δημητρη τις εκανα προσθεση στο μυνημα σου...
Φιλε οι κατανομες ειναι ανοιχτες, ναι ειναι ανοιχτα τα τσοκ αλλα στο δικο μου οπλο ( 725 ) αποδιδουν πολυ καλυετρα...
Το απογευμα θα σε δω και θα την δοκιμασεις με τα δικα μου τσοκ και Carlson και Pattermaster...
To χαρτι ειναι 100χ70?
Και πολυ κακως που δεν το εχεις κανει ακομα....Τετοια μας κανετε μερικοι μερικοι εδω μεσα και με βλεπω να πηγαινει για κωνο και η ιταλιδα και η αμερικανα.....