A
AltairLusso
Πάλι καλά γιατί μου βγήκε το λάδι να τους κόψω...
1000 Ζ2Μ???????.xm.ΜμμμμμμμμΩχ, εγώ που έκοψα 1000 z2m , μέχρι κάτω, έκανα πατάτα; Ήθελε μόνο πάνω;
Μου αρέσει που έχεις απορίες, μπορώ να στις λύσω όλες, να με ρωτάς .buy buy.1000 Ζ2Μ???????.xm.Μμμμμμμμμ
Δεν θα τις ελεγα αποριες............xm.Μου αρέσει που έχεις απορίες, μπορώ να στις λύσω όλες, να με ρωτάς .buy buy.
Είπα και γω να αυτοπροβληθω λίγο και μου το χαλάς... .buy buy.Δεν θα τις ελεγα αποριες............xm.
Την πρωτη την βλεπω στα 420m/s την δευτερη στα 400-405m/s.Είπα και γω να αυτοπροβληθω λίγο και μου το χαλάς... .buy buy.
Cx2000 - cheditte- mb36 x 2,00 - 36,5- z2m15- n.4- 57,7mm
Cx2000-cheditte-mb36 X 1,80- 35- z2m18-n.6 - 57mm
Βασικά δεν κλείνω εγώ αλλά ο φίλος που θα μου κάνει την μεγάλη χάρη και θα τα γεμίσει. Θα μάθω όμως.Με ποσα σταδια κλεινεις?
Καιρος να ξεκινησεις να γεμιζεις και μονος σου αφου εχεις και καποιον να σε μυησει.Βασικά δεν κλείνω εγώ αλλά ο φίλος που θα μου κάνει την μεγάλη χάρη και θα τα γεμίσει. Θα μάθω όμως.
Στο πρώτο έπεσες 10m/s κάτω
στο δεύτερο δεν θυμάμαι αλλά κάπου εκεί γύρω.
Από ότι έχω καταλάβει το δεύτερο το δουλεύουν αρκετοί. Πέρσι έριχνα εμπορίου 1,80χ36 και στα πράσινα με ένα καράβι μπροστά, έπεφτε το από πίσω, ήταν αργά και τόσο μεγάλες προσκοπευσεις δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να τις βρω. Ήθελα κάτι πιο ποιοτικό και γρήγορο, οπότε στράφηκα στην εστω και εμμεση ιδιογομωση
Περημενη να ξεμαγκοση το σταδιο που μαγκωνη. Μετα δεν θα πιανεται.Καιρος να ξεκινησεις να γεμιζεις και μονος σου αφου εχεις και καποιον να σε μυησει.
Αν κρινω απο το υψος του συγκεντρωτηρα πρεπει να κλεινει πολυσταδιακα στα 14mm.
Δοκιμασε να βαλεις και λιγο αλευρακι μειωνοντάς τη γομωση.
νομιζω οτι ενα παιδι απο την καλαματα θα πιει την πορτοκαλαδα ονοματα δε λεωΒασικά δεν κλείνω εγώ αλλά ο φίλος που θα μου κάνει την μεγάλη χάρη και θα τα γεμίσει. Θα μάθω όμως.
Στο πρώτο έπεσες 10m/s κάτω
στο δεύτερο δεν θυμάμαι αλλά κάπου εκεί γύρω.
Από ότι έχω καταλάβει το δεύτερο το δουλεύουν αρκετοί. Πέρσι έριχνα εμπορίου 1,80χ36 και στα πράσινα με ένα καράβι μπροστά, έπεφτε το από πίσω, ήταν αργά και τόσο μεγάλες προσκοπευσεις δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να τις βρω. Ήθελα κάτι πιο ποιοτικό και γρήγορο, οπότε στράφηκα στην εστω και εμμεση ιδιογομωση
Μμμμ...ενδιαφέρον φυσίγγι με ποιοτικά υλικά -και όπως λέει και ο Βίκτορας- με ακρίβεια στην γόμωση που αγγίζει τα όρια της ιδιογόμωσης...Tις τελευταιες μερες επεσε σετα χερια μου ενα κουτι Alectoris Special Offer δωρο απο ενα φιλο σε 30 γρ ν8,5...
Οι εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες απο τη χρηση σε περπατητο ορτυκιου μιας κ δεν ειχα φτιαξει τιποτα σε ιδιογομωση, μαζι με καποια τρυγονακια που επεσαν επανω του... Μαλακο κ με πολυ καλη συγκεντρωση οπως δειχνει, σχεδον υπερβολικη θα ελεγα για 4 αστρα κ τουφεκιες στα 20 με 25 μετρα... Με την πρωτη ευκαιρια θα το ριξω κ στον πινακα... Θα το δοκιμαζα κ στην τσιχλα...
2 φυσιγγια εσφαξα, και τα 2 ειχαν ακριβςω την ιδια δοσολογια με 1,50 πυριτιδα ακριβως, G3000 και 29,95 και 30,02 γρ σκαγια αντιστοιχα... Καψουλι cx2000, συγεκντρωτηρας Ζ2Μ24, καλυκας Cheditte 8 χιλ...
Θελω παρακαλω να κανω μια ερωτηση για μια απορια που εχω κσι συγνωμη αν πω κοτσανα...Την πρωτη την βλεπω στα 420m/s την δευτερη στα 400-405m/s.
Το εμπορικο Βωσσος35 το μπλε ηταν γεμισμενο με την δευτερη συνταγη με μονη διαφορα το βυσμα.
Με ποσα σταδια κλεινεις?
ξεχνα τις ταχύτητες και παντα να ριχνεις μπροστα από τον στοχο και να μην σταματας το οπλο στον πυροβολισμο , βρες καποιον εμπειρο σκοπευτή να σε βοηθησει , ποτε μην μετρας προσκοπευση , την πατησες , κοιτα δυνατα τον στοχο και ασε το μυαλο σου να κανει τα υπολοιπαΘελω παρακαλω να κανω μια ερωτηση για μια απορια που εχω κσι συγνωμη αν πω κοτσανα...
Το λοιπον οταν φετος αρχισα το σκοπευτηριο προσπαθουσα να καταλαβω πως ενα φυσιγγι με ταχυτητα που αναγραφεται στο κουτι του ..πχ. 400m/sec χρειαζονται τοσο μεγαλες προσκοπευσεις για να πετυχης τον στοχο αφου πουλα εχει πολυ λιγο τερη ταχυτητα και ακομη μικροτερη ενα πραγματικο θηραμα οπως η τσιχλα ας πουμε....xm..xm.
Δημητρη εχω κανει 6 μαθηματα. ..το ιδιο μου απαντησε και ο Μιτας..ξεχνα τις ταχύτητες και παντα να ριχνεις μπροστα από τον στοχο και να μην σταματας το οπλο στον πυροβολισμο , βρες καποιον εμπειρο σκοπευτή να σε βοηθησει , ποτε μην μετρας προσκοπευση , την πατησες , κοιτα δυνατα τον στοχο και ασε το μυαλο σου να κανει τα υπολοιπα
αν λεω τα ιδια με τον παγκοσμιο πρωταθλητη τοτε κατι κανω , λες ότι δεν βγαινει λογικη , μα δεν ριχνουμε με λογικη , ριχνουμε με ενστικτο φιλεΔημητρη εχω κανει 6 μαθηματα. ..το ιδιο μου απαντησε και ο Μιτας..
Αλλα αν το σκεφτεις δεν βγενει λογικη στο ερωτημα..
Σωστός!!!!ξεχνα τις ταχύτητες και παντα να ριχνεις μπροστα από τον στοχο και να μην σταματας το οπλο στον πυροβολισμο , βρες καποιον εμπειρο σκοπευτή να σε βοηθησει , ποτε μην μετρας προσκοπευση , την πατησες , κοιτα δυνατα τον στοχο και ασε το μυαλο σου να κανει τα υπολοιπα