Μπράβο Νίκο
57%Για μενα το φυσιγγιο κανει την διαφορά....!!!
Μια ακομη....παραγγελια του Φιλου του Λαμπη....με ΜΒ36....Με το σεταπ οπως ακριβως το ηθελε !!!
View attachment 48908
View attachment 48909
View attachment 48910
Παλικαρια....Τι κάννες - και πρασινα αλογα.....
Για μενα το φυσιγγιο κανει την διαφορά....!!
Εάν θέλεις δοκίμασε το στα ίδια μέτρα τσοκ κλπ με την beretta να πάρουμε μια εικοναεικοναΠΜια ακομη....παραγγελια του Φιλου του Λαμπη....με ΜΒ36....Με το σεταπ οπως ακριβως το ηθελε !!!
View attachment 48908
View attachment 48909
View attachment 48910
Παλικαρια....Τι κάννες - και πρασινα αλογα.....
Για μενα το φυσιγγιο κανει την διαφορά....!!!
Τι είπαμε βρεεε δεν σηκώνουμε όπλο στα 35μ στην ΠΕΡΔΙΚΑ θα βγάλω το μαυρομανικο εεεΑυτή η τουφεκιά είναι άραγε άριστη, καλή, μέτρια, κακή ή απαράδεκτη για πέρδικα και λαγό με 4άρια στα 35μ με 3* ?
Τι άλλο θα επιθυμούσατε να έχει ή να μην έχει ?
View attachment 48917
Μονο κ μονο τις "τσάμπες" των 2 σκαγιων σε ζευγαρια που βλεπω περιφεριακα, θα την πρωτημουσα...τα δε κεντρα του, ειναι ικανοποιητικά για μ'ένα...τη θεωρώ αρκετα καλή.Αυτή η τουφεκιά είναι άραγε άριστη, καλή, μέτρια, κακή ή απαράδεκτη για πέρδικα και λαγό με 4άρια στα 35μ με 3* ?
View attachment 48917
Εγώ γενικώς δεν σηκώνω όπλο στην πέρδικα.Τι είπαμε βρεεε δεν σηκώνουμε όπλο στα 35μ στην ΠΕΡΔΙΚΑ θα βγάλω το μαυρομανικο εεε
Για περδικα με 4ρια κανας τσαντάκιας Λαγας ρίχνει.. δεν κάνει για περδικα γιατί αν ρίξεις πριν τα 30μ θα πάει μπάλα...Εγώ γενικώς δεν σηκώνω όπλο στην πέρδικα.
Επειδή είμαστε ή θα γίνουμε λόρδοι πες φασιανό
και εγω αυτες κοιταξα Κωστή...τις τσαμπες...ειναι καλη και για μενα...επισης, ημουν ετοιμος να ρωτησω το Βασιλη αν εχει φωτο και τα περιφερειακα τα υπολοιπα...διοτι απο τις βολες που εχω κανει 1/10 παει κεντρο..δεν το χω ρε παιδι μου...ειμαι λιγο τουφεκαλευρης...Μονο κ μονο τις "τσάμπες" των 2 σκαγιων σε ζευγαρια που βλεπω περιφεριακα, θα την πρωτημουσα....τη θεωρώ αρκετα καλή.
επαυξανω...ουτε και εγω ριχνω σε περδικες...οταν πας για λαγο, πας για λαγο ..τελος..Εγώ γενικώς δεν σηκώνω όπλο στην πέρδικα.
Επειδή είμαστε ή θα γίνουμε λόρδοι πες φασιανό
Είναι η αποτύπωση του τελευταίου φυσιγγιού του Νίκου.Αυτή η τουφεκιά είναι άραγε άριστη, καλή, μέτρια, κακή ή απαράδεκτη για πέρδικα και λαγό με 4άρια στα 35μ με 3* ?
View attachment 48917
Ο λαγός δεν παρεξηγεί οι πέρδικες είναι παρεξηγιαρεςεπαυξανω...ουτε και εγω ριχνω σε περδικες...οταν πας για λαγο, πας για λαγο ..τελος..
Ο λαγός θα πάρει σίγουρα 5 σκάγια οπουδήποτε μέσα στον κύκλο των 61 εκατοστών με αυτή την τουφεκιά ...Ο λαγός δεν παρεξηγεί οι πέρδικες είναι παρεξηγιαρες
Εάν θέλεις δοκίμασε το στα ίδια μέτρα τσοκ κλπ με την beretta να πάρουμε μια εικοναεικοναΠ